dimarts, 10 de juliol del 2007

15) Acta de la reunió del projecte UNP

Data: 3 juliol 2007
Hora entrada: 21h00
Hora sortida: 01h15
Duració: 4 hores i quart
Lloc: Hotel Eureka (Escaldes-Engordany)
(Principat d’Andorra)
(entre els assistents hi havia: Tomàs Pascual Casabosch, Àngels Ramirez Molina, Mateu Torrente Alberich, Andreu Cachafeiro Vidal..)

Ordre del dia:

1) Lectura i aprovació del Acta anterior.
2) Sotmetre a votació els esborranys de logos del Partit que han fet uns dissenyadors.
3) Revisar els documents de Govern de Resolució de reserva del nom i el Certificat per acabar les gestions per constituir el Partit Polític a la Notaria.
4) Sotmetre a votació la compra del nom del domini per la pàgina Web i l´E-mail.
5) Exposar que tothom aporti idees de com haurà de ser la nostra pàgina Web.
6) Exposar la creació d’un altre bloc de discussió o fòrum obert, per aplicar a la futura pàgina Web del Partit.
7) Revisar l’actualització del llistat de Simpatitzants.
8) Revisar els darrers punts del programa Polític.

Resultats:

1) Queda aprovada l’acta anterior.
2) Els logos anomenats 5 i 10 son els elegits per a que el dissenyador els treballi i en faci un.
3) Aquesta setmana es portaran els documents del nom reservat a la nostra advocada per a efectuar el següent pas d’anar a la Notaria.
4) Aquesta setmana es comprarà el nom de domini (www.unionacionaldeprogres.com) i l´E-mail (unp@unionacionaldeprogres.com per a un període renovable de 10 anys -2007-2017-).
5) Els assistents que vulguin presentaran idees i alternatives per al desenvolupament de la pàgina Web.
6) Dins de les alternatives hi estarà el tema del bloc o fòrum contemplat.
7) Es tanca el mes de Juny amb 60 persones inscrites a la UNP.
8) Queden revisats punts socials i econòmics, i a la propera reunió és continuarà revisant el Programa Polític en general.

Plataforma constitutiva UNP
- Unió Nacional de Progrés -
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

211 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 211 de 211
Anònim ha dit...

moltes reunions a l'espiga..

Anònim ha dit...

No us perdeu la carta dels Agents de Circulació d'Escaldes-Engordany dirigida al Tomàs Pascual i en contra del Comú escaldenc, pàgina 4 del Periòdic d'Andorra ; no te derperdici!!!!

Anònim ha dit...

cert Maria de les 11:41AM, el Cònsol i altres que l'envolten es pensen que ho tenen tot controlat i cada dia s'estan posant a la gent del poble més en contra, es fotran una ostia a les eleccions que querien millor quedant-se a casa, el ridicul del Marc Forné a les anteriors d'Andorra la Vella no sera res amb la derrota que espera als "independents-liberals"

Anònim ha dit...

Maria, dirigida contra el Comu i contra el Tomas Pascual

Anònim ha dit...

12:32 PM si Ferran, però qui surt més mal parat es el Comú

Anònim ha dit...

Periòdic d’Andorra
18/7/2007
Societat
Rèplica

Senyor Tomàs Pascual, després de llegir el seu article, i per la part que em toca, em permeto la llibertat de contestar-li. Com es lògic, no ho faré públicament ja que les represàlies poden ser importants, la llibertat d’expressió encara és lluny d’arribar al Comú d'Escaldes-Engordany.
En primer lloc, i com ja deu sospitar, sóc agent de circulació comunal i per cert jurat, sí, encara que ho féssim gairebé d’amagatotis, però ja està fet, que, al final, és el que compta. Però aquesta és una altra qüestió.
De cap manera es pot justificar l’estacionament de motos a les vores, siguin amples o estretes, en carrers amb sortida o sense, tant si fan nosa com si no en fan, és una infracció inclosa al Codi de Circulació. Les voreres són patrimoni exclusiu dels vianants i no hi ha discussió.
Ara, pel que fa a les formes, sense cap dubte, el que no podem fer és que avui es llevi el polític de torn i li faci nosa una moto i a partir d’aquí, ja, ni sancions, i directament parany! !Així s’aprèn de pressa!.
Senyor Pascual, el criteri de les persones que portem el uniforme d’agents al Comú d'Escaldes-Engordany ja fa temps que ha passat a la història, com tantes i tantes altres coses. Les mateixes persones que vostè esmenta en el seu article ens han anul•lat fins al punt de que ja no sabem ni com hem de treballar ni quan, però aquesta també és una altra qüestió.

El motiu que m’ha portat a rebatre el seu article, és que vostè també s’equivoca amb les formes, no pot publicar un article en un diari perquè li han posat un parany a la moto. Si vostè forma part d’una plataforma política, el convido que ho arregli políticament. Miri, els agents de circulació d'Escaldes ja ho estem passant prou malament, li puc assegurar que ha sigut sense cap dubte la legislatura més llarga i dura que hem patit, i no per la feina, que, de fer de semàfors, en sabem molt, sinó perquè ens ho han pres tot, la dignitat, el criteri, ja no ens queda res més que l’esperança de les properes eleccions, i també li puc dir que el partit de l’oposició es absent, senzillament no existeix. Per tant, no ens faci passar més vergonya encara publicant articles perquè se’ns faci més feixuc posar-nos un uniforme que d’una altra manera lluiríem amb orgull per una feina ben feta. Així només mostra la cara dolenta, que ja la suportem com podem.

Un agent de circulació
Escaldes-Engordany

Anònim ha dit...

Els agents de circulacio a Escaldes poden dir el que vulguin, pero ells no son cap exemple de cordialiat ( sense generalitzar ). Molts d'ells son mes aviat poc dialogants, i aixo dubto que s'els hi imposi des del comu.

Anònim ha dit...

3.41PM Tomas no soc el Ferran!!!!

Anònim ha dit...

4:32 PM , hi ha de tot, pero estic d'acord que mentres hi hagi el Tavi Font i el Bahio, no poden millorar, i lo de la llibertat d'expressió al Comú dona molt que parlar..

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Quin article més bo.

Això demostra que la etiqueta d'independent que s'ha penjat el Sr, Toni Martí no vol dir que de cop i volta s'hagi tornat democrata.

Bavo per aquest agent de circulació.
Ara el jefe d'Escaldes no parará fins que pugui saber qui ha fet l'escrit per prendre mesures drastiques....

Anònim ha dit...

Visca l'UNP!!!

«El més antic ‹Més antic   201 – 211 de 211   Més nou› El més recent»