dilluns, 16 d’abril del 2007

09) Acta de la reunió del projecte PCA

Data: 13 abril 2007
Hora entrada: 21h00
Hora sortida: 02:00
Duració: 5 hores
Lloc: Hotel Eureka (Escaldes-Engordany)
(Principat d’Andorra)
Assistents: 8 persones (3 dones i 5 homes)
(entre les 8 persones hi havia: Tomàs Pascual Casabosch, Angels Ramirez Molina, Mateu Torrente Alberich, Andreu Cachafeiro Vidal, Rosa Val, Maria Dolors Angrill Vila i el nostre economista.)

Ordre del dia: S’exposen, valoren, voten i tanquen punts treballats del esborrany de Programa Electoral com: - Gravar les plusvàlues obtingudes en la venda de propietats immobles; Exoneració del ITP en l’adquisició de la vivenda pròpia, ja que dit impost dificulta l’accés al habitatge; Mantenir l’ITP al 4% per les compres d’habitatges efectuades per no residents i per residents que ja siguin titulars d’una unitat immobiliària; Incentivar la millora de la qualificació de tots els treballadors amb l’objectiu d’aconseguir un alça generalitzada dels salaris més baixos i de reduir la dependència de la mà d’obra qualificada estrangera; Crear un Fitxer d’autors de delictes sexuals, així com un d’autors de violència domestica amb finalitats de seguiment i control dels individus (sobretot d’aquells que no puguin ser expulsats); Sotmetre a sufragi una reforma constitucional per a limitar i posar sostre al creixement dels impostos; Crear un mercat de valors que emeti títols de deute públic a la societat en general; Desgravacions fiscals per la creació de llocs de treball a andorrans i residents amb més de 10 anys al país, i que paguin salaris d’acord amb el nivell de vida del país; Transport Col•lectiu, incrementar l’ horari fins a la 1 de la matinada, i dissenyar circuits coherents i pràctics; En Esports analitzar i apostar per determinats esports i crear una pla de beques a llarg termini, tant en esports individuals com col•lectius; Adequar unes instal•lacions per a crear un centre de tecnificació o d’alt rendiment; Crear una Escola de professions esportives. Poder estudiar a Andorra, “qualsevol” branca esportiva i titulació corresponent; Per als escolars, organitzar campionats nacionals escolars en determinats esports, i crear un Pla estratègic de beques per nens; Coordinar els monitors comunals amb els de les federacions; Cobertura sanitària fins al 100% per a tots els beneficiaris menors d’edat.

Ampliació d’alguns aspectes:1) El nostre economista i un comptable continuen treballant en les valoracions de viabilitat del programa en general, que continua essent de 20 punts prioritaris, un cop estigui tot definit i valorat, la nostra advocada revisarà els aspectes legals.2) En la propera reunió, entre altres punts, es presentarà el temari del Curs de protocol destinat a les persones interessades.

Plataforma constitutiva PCA – Partit dels Ciutadans del Principat d’Andorra-http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

211 comentaris:

1 – 200 de 211   Més nou›   El més recent»
Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola bon dia,

adjuntem Acta de la reunió sobre el projecte PCA , de data 13/4/2007.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol informació complementaria.

Salutacions cordials,

Plataforma constitutiva
PCA – Partit dels Ciutadans del Principat d’Andorra-
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

Escaldes-Engordany, a 16 abril 2007

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

S’adjunta l’històric dels comentaris dels 9 Posts del PCA.

(en hi han exportats d’altres blocs)

Post Presentació PCA = 579.-
1a Acta = 102.-
2a Acta = 155.-
3a Acta = 136.-
4a Acta = 102.-
5a Acta = 128.-
6a Acta = 156.-
7a Acta = 130.-
8a Acta = 210.-
9a Acta "en curs"

Total comentaris = 1.698.-

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

PCA us ha enviat un enllaç a un bloc:

Nou Post: http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com 09) Acta de la reunió del projecte PCA

Bloc: PCA
Missatge: 09) Acta de la reunió del projecte PCA
Enllaç: http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com/2007/04/09-acta-de-la-reuni-del-projecte-pca.html

--
Creat per Blogger
http://www.blogger.com/

Anònim ha dit...

Felicito al Tomàs Pascual per la seva entrevista al diari BON DIA d'avuí.

-----------------------------------
Tomàs Pascual: “Hi ha un espai polític que falta i volem ocupar-lo”

Quan falten prop de dos mesos perquè el Partit dels Ciutadans d’Andorra (PCA) quedi constituït formalment, el portaveu, Tomàs Pascual, explica quins són els objectius del partit i analitza alguns dels punts del programa electoral, fent un repàs del contingut social i de la postura del PCA amb referència a temes com ara els impostos o l’obertura al capital estranger.
http://www.bondia.ad/
-----------------------------------

Anònim ha dit...

Adjunto alguns comentaris del bloc dels pallassos i amargats; ells passaran a l'historia com els anonims menys valuosos de l'historia

Anònim ha dit...

Anakin Pujol dijo...
No esta gens malament la proposta del Pascual al Bondia d'avui: que no hi hagin empreses amb capital estrager o estrangeras... VISCA EL NEGOCI DELS PRESTANOMS!

Amb els pels aquest tio va perdre, també, les idees...

Anònim ha dit...

Espectacular Oferta dijo...
En Pasqual està buscant casa per dormir per que li van fotre fora del PLA.. jA: tant li fa els verds o qui sigui

Anònim ha dit...

Cert Justicier, el que fa la rabia..

Anònim ha dit...

No us perdeu el comentari que ha escrit el company "LE ZORRO" al Post de l'Acta 08; és bonissim, m'he mort de riure, uf!!!

Anònim ha dit...

Aquest liberals ja no saben que fer de la ràbia de veure que el projecte PCA continua endavant, inventar que el Pascual busca casa per dormir, que el van fotre fora del PLA i és mentida ETC ETC..

Anònim ha dit...

Andorra

Tomàs Pascual: “Hi ha un espai polític que falta i volem ocupar-lo”
per Marià Miño. Andorra.

¿Quins són els objectius principals del partit que representa, i fins a quin punt les eleccions comunals entren en aquest objectiu?

L’objectiu prioritari del semestre vinent és que l’esborrany del programa sigui nacional, i fer-ne un altre de comunal, una declaració de principis i els estatuts. Actualment som les persones necessàries per anar al notari i per presentar-nos a Escaldes i a Andorra la Vella. No obstant això, tenint el sistema electoral que hi ha, de moment ens presentarem a les comunals... l’alternativa és donar suport a un color polític o a alguna persona.

¿Han contactat amb algun partit per parlar d’aquesta possibilitat?

Només tenim tractes amb els Verds, que és un partit que toca de peus a terra. En alguns temes no ens podríem posar d’acord, com ara en el nombre d’anys que cal per aconseguir la nacionalitat. En aquest cas, nosaltres pensem que menys de quinze anys seria inviable, ja que els andorrans són minoria i s’han de protegir.

No és una qüestió de nacionalisme ni de xenofòbia, sinó de protecció. Estem d’acord amb moltes coses del programa del 2005, però en d’altres seria molt difícil. Ara bé, en temes comunals seria possible arribar a un acord i a mi no m’importaria compartir candidatura amb els Verds. En tot cas, tot és possible, i no hi veig cap inconvenient.

¿Veu possible aquesta candidatura conjunta, vistes les diferències ideològiques que hi ha entre tots dos partits?

Al desembre ens plantejarem si podem presentar candidatura junts. Només ells van aconseguir uns 150 votants a Escaldes en les últimes generals, i més els nous votants podríem arribar a una bona xifra.

¿Creu que hi hauria la possibilitat de presentar-se a Escaldes o a la capital en solitari o descarten definitivament aquesta possibilitat?

Abans de dir si anem a Escaldes o a Andorra la Vella vull que tinguem el comitè parroquial. Tenim les persones, però penso que és massa prematur.

I la constitució formal del partit, ¿per quan es preveu?

En principi, teníem l’objectiu d’anar al notari el primer trimestre del 2007, però es vol fer una cosa ben feta i s’està allargant aquest període. Ara mateix preveiem anar-hi entre maig i juny, i hi aniríem el doble de persones de les necessàries. Aportarem els estatuts, adaptats a la llei actual, elevarem a pública la declaració de principis, i l’assemblea general ho ratificarà tot uns 30 dies posteriors al notari per fundar el partit i elegir els càrrecs.

¿Ocuparà alguns dels càrrecs directius?

A mi no m’agradaria ser ni president ni secretari general. De moment m’ha tocat fer de portaveu, però ja veurem.

¿Quines alternatives hi ha?

Ara som una seixantena de persones, i últimament s’ha incorporat gent que ens demana informació o que s’interessa pel projecte.

¿On està situat el PCA en l’espectre ideològic?

Volem ser l’intermedi entre el PLA i el PS, tot i que no és una equidistància, sinó que hi ha un espai que falta i el volem ocupar.

En aquest sentit, ¿com us definiríeu?

Nosaltres, amb el tema de comerç i empreses creiem que som un país on el sector privat ha estat el motor de l’economia principal. En principi, fins que no sortim del notari prefereixo no definir-nos, però tirem bastant a la dreta, però a una dreta moderada i social. Jo diria un centredreta.

Però, ¿fins a quin punt hi hauria un compromís real en els temes socials, tenint en compte la vocació de dretes que em comentava?

Hi ha petits detalls que ja et demostren quin tarannà té el programa.

Entrem, per tant, a valorar alguns dels punts del programa electoral. ¿Quines serien les propostes pel que fa a prestacions de jubilació?

Tothom s’ha de retirar com a mínim amb el salari mínim, real, que tingui una actualització a cada dècada o abans dels salaris dels darrers deu anys, que faci que la contraprestació sigui el salari mínim o almenys el darrer salari que guanyaves.

Entenc, per tant, que considerem insuficient les prestacions actuals, quan moltes de les pensions no arriben al sou mínim. A més, volem que a principis de cada mes cada assalariat rebi un document per saber quants punts té i la previsió de quants en tindrà i quant cobrarà als 65 anys.

¿Fins a quin punt és possible garantir aquesta pensió, atès que d’una banda volen limitar els impostos i, de l’altra, garantir un salari mínim als pensionistes?

Volem que siguin uns impostos justos, per cobrir les necessitats de l’Estat i les socials. Es vol el que sigui necessari i això sortirà reflectit en el nostre decàleg. Per exemple, volem proposar treure la paga doble dels càrrecs electes i fer-hi una revisió salarial.

¿Què vol dir quan diu que volen fer polítiques reals d’accés a l’habitatge? ¿Quines diferències hi ha amb les que ja existeixen?

A veure, aquí hi ha, d’una banda, els propietaris que no tenen hipoteques i tenen una sèrie de propietats i, de l’altra, hi ha els propietaris que estan pràcticament tota la vida laboral pagant la hipoteca. Finalment, hi ha els llogaters. El que fem és crear un cercle perquè tot sigui el més just possible. Així, d’una banda, volem endurir els drets dels propietaris per quan hi ha desperfectes. Hi ha una llei que castiga les persones que fan desperfectes, però no és prou dura ni s’aplica de manera prou contundent, i aquí qui en surt perjudicat és el propietari que arrenda el pis.

Després volem aplicar impostos als habitatges buits per lluitar contra l’especulació. S’està parlant d’un possible impost sobre la renda dels lloguers dels propietaris i de gravar plusvàlues, però d’exonerar de l’ITP en l’adquisició del primer habitatge. Actualment, la persona que paga una hipoteca ha d’estar anys pagant aquest impost, que de mitjana pot suposar entre 20.000 i 30.000 euros. Creiem que això és un tema totalment injust i que s’ha d’exonerar de l’impost la primera vegada que algú accedeix a una casa. És una manera d’ajudar sense donar diners, perquè se l’estalvia tant la persona que va a demanar la hipoteca com qui ha de patir-ho.

En el programa també parlen del desenvolupament del títol dos i d’augmentar el sou mínim.

L’esborrany del programa electoral és per al 2009. L’únic que s’ha fet és apujar l’IPC als salaris. Hi ha una fórmula per actualitzar els salaris segons l’augment del preu dels lloguers i això no s’ha fet mai. Segons aquesta fórmula, considerem que el 2007 el salari mínim s’hauria d’augmentar a 1.050 euros. El 2009 serien 50 o 60 euros més aproximadament, així que seria d’uns 1.100 euros. Això servirà per donar més diners a la seguretat social i les persones que facin hores extra també cobraran més.

¿I proposaran cap canvi en el sistema de cobertura sanitària?

La cobertura sanitària per als beneficiaris menors d’edat volem que sigui del cent per cent. Hem detectat casos d’alguna mare que no ha pogut portar el seu fill al pediatra perquè no tenia els 26,30 euros. Després et diuen que la CASS et torna la diferència, però aquella persona, com que no té 30 euros a la butxaca, no pot anar al pediatra. Això és intolerable, ja que demanar almoina va en contra de la dignitat de la persona i pensem que un menor d’edat ha de tenir la cobertura sanitària a cost zero.

¿I què me’n diu, de la cobertura sanitària en el cas dels adults?

Nosaltres volíem oferir una cobertura sanitària al cent per cent a tothom, però la factura és massa elevada, i això seria impossible. També volem que els autònoms tinguin els mateixos drets que els cotitzants. Tenen una cobertura mínima i això és injust.

També volen introduir canvis en les pensions de vellesa i d’atur.

Sí. En aquest cas, el treballador pagarà, a part del cinc per cent, un tres per cent més, per pagar-se una assegurança d’atur solidària, però al final de la vida laboral el que no s’hagi fet servir servirà per comprar els punts. Aquest tres per cent és per fer un atur per capitalització, de manera que al final de la vida laboral una persona tindria dret a uns 72 mesos d’atur. En el cas que no es facin servir aquests mesos, els punts de l’atur s’acumularan amb els mesos cotitzats per a la jubilació de vellesa.

Respecte a la llei sindical, ¿quina seria la postura del partit?

El tema sindical. N’hem començat a parlar, però hi ha moltes discrepàncies i de moment preferim no pronunciar-nos, ja que és un dels punts que preferim treballar bé.

Un altre dels temes que ha creat controvèrsia entre els diferents partits i agents socials ha estat la llei d’inversions estrangeres. ¿En quines condicions s’hauria de plantejar l’obertura?

Nosaltres creiem que el 90 per cent del teixit econòmic és pime, i una manera de protegir-lo és consolidar el que hi ha ara i que no pugui entrar aquí qui sigui a qualsevol preu. Nosaltres hi estem completament en contra i pensem que no hi ha d’haver ni una sola empresa estrangera, controlada per capital estranger. Pensem que qualsevol andorrà i resident amb drets econòmics té dret a obrir el que vulgui si està dins de la legalitat, i que no es necessita per res una inversió estrangera.

Parleu, això sí, d’una obertura financera.

El tema bancari és diferent. Els bancs actualment estan condicionant les persones i les empreses. Aquí hi ha una cosa que és el tràfic d’influències, i això condiciona molt. De fet, hi ha entitats bancàries que van intentar entrar i les exigències eren tan fortes que no ho van poder fer, i les úniques exigències és que són ells mateixos els propietaris dels bancs. A partir d’aquí no van voler entrar. Entitats com ara CaixaBank han marxat i creiem que actualment hi ha espai perquè n’entrin d’altres.

Parlàveu també d’una limitació dels impostos. ¿En quins termes es faria aquesta limitació?

Volem oferir un sufragi a la Constitució i pensem que no s’ha de tocar, excepte la limitació de la pressió fiscal. Nosaltres oferim una sèrie d’impostos nous, però seran limitats. Si guanyéssim les eleccions no posaríem mai una nova figura impositiva. Els limitarem per Constitució.

Volem introduir diferents figures impositives, com ara el 0,25 sobre els títols de valors dels bancs, i creiem que s’ha de crear l’impost de societats, però que sigui el més baix de la UE, que és el 12% sobre els beneficis. Però no és un 12% real, ja que hi ha una sèrie de desgravacions i potser pagues un 4%.

La normativa referent a les plusvàlues ha creat també un cert malestar. ¿Què en penseu?

Pensem que s’han de gravar les plusvàlues obtingudes en la venda de propietats immobles, però sempre és més barat pagar una plusvàlua que pagar una ITP i, com et deia abans, tenim previst exonerar d’aquest impost quan es tracti del primer habitatge.

Anònim ha dit...

Tenir al PCA de soci electoral será una opció multiplicadora de vots; on el veritable interessat será algun altre partit consolidat, a veure si comencen a canviar les coses, crec que sorprendreu, endavant i ani'm!!!

Anònim ha dit...

Al Blog dels amargats continuen fent comentaris sense sentit ni aportar alternatives

Hugo dijo...
És sorprenent la postura del Pascual Tomàs, algunes declaracions sobre la naturalització no s'acorden gens amb el què preconitzen els Verds.
Semblaria una al·liança contra natura...

Anònim ha dit...

Sorprenent LA PERLA del diari d'andorra de dissabte passat, on semblaria ser que els ministres continuen tenint-se-les entre ells:

"El ministeri d'esports no ha fet bé la seva feina i ja s'han pres mesures"
JOEL FONT (Ministre d'Economia)

Anònim ha dit...

Els arguments dels ressentits i amargats d'un altre bloc continuen..

robert dijo...
Molt bo, Anakin, molt bo... si necessites un prestanoms com cal (i calb) pasa per la seu del pca, pascual, el calb, t'atendra...

L'autor es deu dir Toni Solanelles, canós amb cara de globus inflat..

Anònim ha dit...

La nostra societat maltracta les bones persones i sembla enfilar en un pedestal els tramposos i els espavilats

Anònim ha dit...

Hola PCA

he rebut el programa, veig modificada la xifra a l'apartat dedicat a l'assegurança d'atur (72 mesos en comptes de 48 mesos); veig clarament que es un dret escalonat, correcte.

Lo de posar el tema del 4% juntament on pertoca més que quedar millor, s'enten més be i és accessible a qualsevol tipus de lectura.

Per la resta tot bé, endavant i records!

Anònim ha dit...

Us felicito per l'informe de la Cass de l'altre dia, cap Partit ni la mateixa parapublica han estat mai capaços de estudiar ni publicar una cosa tan interessant i que afecti a tots, i el fet de que el Periòdic hi hagi dedicat l'acudit d'Andosins de data 12 d'Abril és motiu de que es parla.

Anònim ha dit...

Hola, realment l'entrevista es molt bona, entre l'estudi que veu fer de la CASS, la mencionada entrevista al Tomàs Pascual i tot lo demés cada vegada queden menys dubtes de que el vostre projecte va en serio, de fet jo mateixa no en tinc cap, us felicito per el valor i lo dificil que es donar la cara en una cosa tan complicada i més a Andorra, on quasi tothom viu en por.

Anònim ha dit...

Segons notícies de la premsa, resulta que un fatxa (de dretes, com diu ell mateix avui) com el Pasqual es vol aliar amb el partit "més a l'esquerra que ningú" com els verds.
Com es meja això, algú té explicacions? Quina és l'opinió dels verds? He estat telefonant i no sabe no contesta. Algú té notícies???

Anònim ha dit...

5:44 PM , he parlat ara mateix amb un contacte que tinc al diari BONDIA, i es veu que el Tomàs Pascual va fer trucar a la Isabel Lozano dels Verds d'Andorra des de la redacció del Bon Dia, i van avalar les seves declaracions.

Anònim ha dit...

A mi mentres els Liberals perdin les eleccions tot m'esta bé, però aquests possibles pactes fan que el PS no s'ho tingui ara tan cregut

Anònim ha dit...

Eiiii!!! Acabo de llegir la teva entrevista al BonDia!!Ets un crack!!!!Anims!!!Segueix així!

Anònim ha dit...

L'article del Més Andorra sobre els comptes d'Andorra del alcalde de Borriana torna a demostrar el que realment passa amb els bancs andorrans, blanqueig i més blanqueig..

Anònim ha dit...

Tot això s'acabara quan en Pacualet sigui cap de govern!

Anònim ha dit...

Entrevista del Pasqualete al BonDia. Deixa clares unes quantes coses:
. "Només tenim tractes amb els Verds, que és un partit que toca de peus a terra" (manda narices)
.Raons per anar amb els Verds: només una: "ellsa van aconseguir uns 150 votans a Escaldes... i més els nous votants podríem arribar a una bona xifra" Ja ho sabeu, Verds, només valeu 150 votants i lo que caigui...
."Volem ser l'intermedi entre el PLA i el PS, tot i que no és una equidistància... hi ha un espai que falta i el volem ocupar" (OKUPES???)
."En principi, fins que no sortim del notari prefereixo no definir-nos, però tirem bastant a la dreta" I amb aquesta premissa vol anar amb els Verds ("l'autèntica esquerra"). Vaja que si ho accepten els Verds, ja sabrem definitivament i oficialment on són els uns i els altres.
. Tema sindical "N'hem començat a parlar, però hi ha moltes discreptàncies i de moment preferim no pronuciar-nos" Pues amb els Verds ho teniu clar, perquè ells no acceptaran (suposo) cap tipus de rebaixa sindical!

En resum... bla, bla, bla... anem amb els Verds per sumar. Ajuntem dreta i esquerra, que queda molt multicolor, i després ja veurem qui mana!

Anònim ha dit...

mascle alfa dijo...
Lo pitjor que li pot passar a aquest pais es que fantasmes com el Pascualete guanyin premsa.

Si no sap portar una bugaderia i vol ser politic!

I si els verds no diuen re sera per pensar-s'ho...


Entre el cornut amargat del toni solanelles i els liberalets acollonits, els unics arguments que tenen contra del PCa es l'insult des de l'amagatall, sort que es veu a legües

Anònim ha dit...

Hola familia, demà hi ha reunió o no? i a quina hora.

Anònim ha dit...

Hola Tomàs. Estas molt eixerit al diari. Petons!!!
(Empar)

Anònim ha dit...

Sort que al Blog dels amargats encara queda gent (poca)com Deu mana!, ojala algun dia s'afegeixin aqui..

Tamarros que us amagueu darrera del anonimat. Es molt fácil criticar i insultar. Contrasteu les noticies i reviseu el vostre pc/tractament de textes abns d´escriure.
El Tomas (al igual que els Tamarros) ES UN SR. Poder millor que els que insulteu. Ell signa i dona la cara. I vosaltres?.

Anònim ha dit...

Amic/amiga 8:07
No ens amaguem darrera l'anonimat, signem com a anònims, que és el mateix que signar com Joan o Jere, Tomàs o Jaume o el Perico de los Palotes. Ens podem inventar un nom i ja està, però aquest nom només és per usar en aquest blog... així que no cal prendre's la molèstia de posar-ne cap.
Aquí es critica, sí, però no tothom insulta, i si ho dius pels últims comentaris, me'ls acabo de llegir i no hi veig cap, a no ser que per tu l'insult sigui sinònim de crítica...
De revisar el pc, ho fem sovint, sinó no estaríem intervenint, i de tractament de text, en tenim... el que passa és que possiblement el post teu no és cap exemple.
Com sempre, per donar consells, primer s'ha de donar exemple, i no és el teu cas, almenys en el tractament de text i en la petició d'abandonar l'anonimat.
Que el Tomàs sigui un senyor, no ho sé, no el conec i simplement veig que el post que es comenta és l'entrevista que li han fet, segons els mitjans de comunicació. Si han posat el que han dit o no, no és el nostre problema, aquí només en parlem del publicat. Si és així potser que s'exigeixi una rectificació per part del diari, i aquest, si és veritat, i amb molt de gust, demà rectificarà. Si és així, des d'aquí també ho direm.
I que el Tomàs doni la cara o no, que vols que et digui. De moment, i sempre segons versió de l'entrevista escrita d'avui, hi ha moltes coses que no deixa clares, i que s'estima més no dir-les.

Anònim ha dit...

Tens rao. No tothom insulta pero deixen anar qualsevol cosa i de vegades sense fonament.Que no es el teu cas.

Bona nit

Anònim ha dit...

És impressionant el que s'arriben a inventar al bloc dels amargats, i sempre es la mateixa persona

Anònim dijo...
Tomàs Pascual, perqué escrius com anònim al blog del tamarro? Tú mateix m'ho vas admetre en persona, no s'hi val negar ara. Ves dient despres que sempre dones la cara quan saps molt bé que no és veritat.

Anònim ha dit...

"Això és el que li deu passar al ministre de Justícia i Interior, Cabanes, que ha pensat que els consells que li dóna la seva nova assessora d'imatge no tenen preu, o si? Diuen que 5.000 euros mensuals, i com que ho acabo de posar per escrit i en un diari imagino que algú ho desmentirà si és mentida, i si és veritat, aviat veurem Cabanes en algun anunci de l'Oréal perquè amb el que costa l'assessorament, i que paguem també tu i jo, haurem d'aprofitar més la bona planta del Ministre.
Gabriel Fernàndez
101.5 FM

(Ja ho has vist Gabi, no han dit RES...)

Anònim ha dit...

anda que la resposta al Diari de divendres de la Roser Jordana al Ricard Poy demostra que tal mitja no para de pixar fora de test

Anònim ha dit...

Hola, que tal?
Enorabona per la gent del PCA.
Crec que tota iniciativa que sigui per millorarar el pais i la convivencia de la seva gent, es molt positiu.
Animo a que la gent que realment s'estime Andorra, aporti inciciatives com ha fet el PCA. I no tantes critiques, e insults gratuits.
Si tots fesim com el PCA, aquest pais niria molt millor.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Al Pasqualet li queden tres o quatre dies de polític... i al verds, cinc.

Anònim ha dit...

Poder El Pascualet no es cap sant, pero per lo meig te colons de formar part d'un projecte creatiu. no com altres que son tan limitats que nomes saben dir tonteries.

Anònim ha dit...

Bona nit company de les 9:13 PM ; el que fem és de cor i amb tota la millor intenció del món, avui molts del PCA no hem deixat de rebre Emais, Sms i trucades de telf, amb ànims i comentaris, això més els comentaris com els teus son els que ens afecten, una forta abraçada!

Anònim ha dit...

9:49 PM bonissim el link JAJA , m'imagino que no s'acaba mai de baixar

Anònim ha dit...

Avui al BONDIA no ha sortit el habitual article del Miquel Calsina, s'ha trobat a faltar, espero sigui una mancança puntual

Anònim ha dit...

He llegit ara l'article del Tomàs al BONDIA, superllarg guapo

Anònim ha dit...

Molts son els qui se'n alegren de que el projecte PCA tiri endavant, jo me'n alegro moltissim

Anònim ha dit...

Els funcionaris donen al Govern un ultimàtum de quinze dies

(Els podessin fotre al carrer ja veurien qui donaria ultimatums!!!, que BÉ que viuen Deu meu!!)

Anònim ha dit...

COMUNICACIÓ

El director executiu diu que ATV acomiadarà eventuals
La direcció de Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVASA) no renovarà el contracte a alguns dels empleats eventuals que treballen a hores d’ara a la cadena. El nou director executiu d’RTVASA, Joan Besson, no ho va justificar únicament per raons de reducció de despesa.


(De fora vindrán que de casa ens treuran)

Anònim ha dit...

COMUNICACIÓ

El director executiu diu que ATV acomiadarà eventuals
La direcció de Ràdio i Televisió d’Andorra (RTVASA) no renovarà el contracte a alguns dels empleats eventuals que treballen a hores d’ara a la cadena. El nou director executiu d’RTVASA, Joan Besson, no ho va justificar únicament per raons de reducció de despesa.


(De fora vindrán que de casa ens treuran)

Anònim ha dit...

COMUNICACIÓ

Besson anuncia que ATV prescindirà d’eventuals perquè “no han donat la talla”

(És el tipic treballador directiu estranger, res d'humilitat i a sobres xuleria i prepotencia)

Anònim ha dit...

TANCAMENT DE COMPTES DEL 2006
Escaldes rebaixa el deute de 14 milions en tres anys

(i si no tiressin els calers a les escombreries, amb el millonari departament de publicitat, encara s'hagues reduit més)

Anònim ha dit...

REUNIÓ DE LA PLATAFORMA
El PCA inclou en el programa crear un centre d'alt rendiment

Anònim ha dit...

REUNIÓ DE LA PLATAFORMA

El PCA inclou en el programa crear un centre d'alt rendiment
• També aposta perquè s'organitzin campionats nacionals escolars i que es creiï un pla de beques

• La formació tanca la majoria de punts que presentarà a les propostes electorals

J. V.
ESCALDES-ENGORDANY


La plataforma constitutiva del Partit dels Ciutadans del Principat d'An-
dorra (PCA) aposta per diverses mesures en el camp dels esports. Així, la formació va aprovar durant la
darrera reunió incloure en el programa electoral diverses iniciatives en aquest àmbit.
Es va donar la conformitat a analitzar i apostar per determinats esports i crear un pla de beques a llarg termini, tant en esports individuals com col.lectius. També es va aprovar adequar instal.lacions per crear un centre de tecnificació o alt rendiment, crear una escola de professions esportives i tenir la possibilita d'estudiar al país qualsevol branca esportiva i la titulació corresponent. A més, la plataforma vol que s'organitzin campionats nacionals escolars, crear un pla estratègic de beques per a infants, coordinar els monitors comunals i els de les federacions i, finalment, oferir una cobertura sanitària total per a tots els beneficiaris menors d'edat. S'ha de destacar, però, que en aquests punts podria haver-hi modificacions si els advocats que estan treballant amb la formació així ho recomanen.

PUNTS APROVATS
D'altra banda, la plataforma va aprofitar per aprovar la majoria de punts que formaran el programa electoral: des de la gravació de les plusvàlues obtingudes en la venda de propietats immobles fins a l'exoneració de l'ITP en l'habitatge propi, passant per crear un fitxer d'autors de delictes sexuals o sotmetre a sufragi una reforma constitucional per limitar els impostos.

Anònim ha dit...

molt bé, veig que en temes d'esports i esportistes esteu més avançats que els altres partits politics, ara us començaran a copiar/pegar coses del vostre al seu programa electoral, que ja m'han arribat rumors..., no cal aconsellar-vos que us reserveu coses a la faixa, i qui pica abans pica més fort i es veu més, endavant :)

Anònim ha dit...

Sóc del PS descontent, i m'han dit des de dintre que ens veurem obligats a contraatacar d'alguna manera en el tema del salari mínim. El fet que el partit PCA que, en principi, és de dreta vagi més lluny que els socialistes ens ha descol.locat completament. Estem quedan molt desconcertats.

Anònim ha dit...

La reforma que heu enviat del programa amb les dos petites modificacions: al punt 10.1 heu canviat "modificació" per "reforma"; al punt 18.8 heu canviat 2% per 3%.
Currat, si senyors!!!

Anònim ha dit...

També m'agrada com queda el punt 18.6. Lliga el tema de l'actualització dels lloguers amb l'impost del 4% perquè aquest queda vinculat a l'habitatge. Queda que el 4% només s'aplicarà al salari mínim, que puja gairebé un 30%, la qual cosa fa que el 4% no sigui res. És una jugada justa perquè, evidentment, si es fa pagar als salaris més baixos també s'haurà de fer pagar a tots els salaris. És dona això per descomptat, tant que ni tan sols cal dir-ho.

Anònim ha dit...

Els del PS fan carreres per arribar al poder, s'estan foten punyalades entre ells; aviat aportaré proves.. , ja no se'ls hi pot aplicar ni el sentit de demostració, ni el de la paciencia, MAI ho han aconseguit, i amb el jaume bartumeu devant encara menys; i ara ni tan sols la frase de "el que va con prisa,muere de prisa."

Anònim ha dit...

Bonesss, estava llegint ara l'entrevista que li va fer el diari BONDIA al Tomàs, em sembla que heu encertat plenament. No amagueu les vostres intencions però tampoc les ventileu.

Anònim ha dit...

Salutacions cordials des del Centre d'Art d'Escaldes-Engordany,

Us informem que el Museu Viladomat i el Museu de maquetes d'art romànic ja
no existeixien i actualment les seves col·leccions s'exposen en el Centre
d'Art d'Escaldes-Engordany.

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany exposa les maquetes d'art romànic, les
escultures de Josep Viladomat i disposa d'una sala d'exposicions temporals.

Els horaris del CAEE són de dilluns adivendres de les 9.30 h a les 13.30 h i
de les 15.00 h a les 19.00 h.Dissabtes de les 9.30 h a les 13.30 h.

ENTRADA GRATUÏTA

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany
Av. Carlemany, 30
AD 700Escaldes-Engordany
tel.: 802255
centreart@e-e.ad

gràcies

Anònim ha dit...

Hola
sóc comptable i he revisat el quadre que veu fer i publicar al Periòdic d'Andorra amb rendibilitats, i tant això com els comentaris son correctes i clarificadors.
Us envio al E-mail les meves dades pes si necessiteu qualsevol dels meus serveis, de forma gratuïta.
Records a tot l'equip del PCA

Anònim ha dit...

Hola, que tal?
Hem trec el sombreo devant de l'iniciativa d'alguna gent que com el contable, s'ho pren amb serio i s'ofereix per donar al PCA un cop de ma per millorar tots.
FELICITATS i moltes gracies.

Anònim ha dit...

Sobre la vostra proposta d'afiliarme al PCA: No es que simpatitzi o no amb els partits, i sobretot amb les persones, però es que no vull ser observat o segellat de temes polítics. Només em faltaria ja..., però us JURO que us votaré jo i tots els meus!!!

Que sàpigueu, entre nosaltres si us plau, que ja m’han trucat d’una gran Empresa d'un politic, i que m'han preguntat si no sóc Liberal, donant-me consells i reben “petites” e involuntàries coaccions vers la continuïtat de la publicitat en el mitjà on treballo...

Aquesta es la “reflexió” habitual a Andorra, l’extorsió submergida i la repressió muda... Jo, com a persona insignificant i a sobre assalariada no em puc permetre segons que, i això m’ho demostra.

Es una pena, si.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Hola 5:20 PM !,

ja se qui ets...ja t'ho vaig dir eeee???, jajajaja

Anònim ha dit...

Hola PCA
Com va anar la reunió de divendres? He llegit l'acta al blog. A l'entrar avui a la web del PS he hagut d'escriure psa.ad i m'he donat compte que psa i pca sonen igual al parlar-ho en veu. Vau proposar noms?
Records

Anònim ha dit...

Hola Veieu viable la fantasmada del Metro aeri el ex-forné a Andorra?

Anònim ha dit...

Felicito la iniciativa del PCA, no tinc dret a vot pero us comparo amb els altres i al meu entendre sou lo millor!! Per cert, afilieu a no nacionals? ;)

Anònim ha dit...

Últimes notícies: el PCA cada cop més a prop del pacte amb ELS VERDS.

Si les taules del Plaza parlaren...

Anònim ha dit...

plica plica... :)

Anònim ha dit...

Ridicula la carta de la Pepa Moreno en sortir a la defensa de la seva germana la Batlle Moreno; Mama Papa Tata Tete que em peguenn!!!, el meu pare també es immigrant i paleta, no te jode!!!!

Anònim ha dit...

En Tomàs Pascual es bona persona i val moltíssim , ho esta demostrant amb el nou partit que esta tirant endavant i molta gent valora les seves idees, a mes esta sorprenent als que abans no creien en el seu projecte , tothom es benvingut al PCA

Anònim ha dit...

annalau 8:43 PM; igual has sommiat perquè no ha hagut cap trobada de cap membre del PCA avuí al Hotel Plaza amb els Verds

Anònim ha dit...

Hola Paco; Afiliem a qui confii i cregui en el nostre projecte, i vulgui, si vols, envia email de contacte, t'apunto a la nostra llista de simpatitzants i així et van envian info, pren-te tot el teu temps.
Salutacions,

Anònim ha dit...

ness, he rebut el programa amb les propostes. Us he assenyalat en vermell el que potser hauria de canviar de formes i en blau negreta com quedaria el nou text.

Anònim ha dit...

A mi com saben que ajudo al PCA m'han trucat del PLA i han intentat fotre-me-la, pero ha quedat clar que passo d'ells

Anònim ha dit...

Saber totes les versions i tota la veritat Apr 17, 2007

És evident que en el polèmic afer del control de telèfons a dos periodistes hi ha molts punts obscurs que possiblement mai no acabaran de veure la llum...


(SOBRETOT les versions de les victimes de les mentides i falses noticies del Toni Solanelles al Diari d'Andorra)

Anònim ha dit...

Ostres noi ! tens una imaginacio gran per escriure amb tantes identitat per fer creure que sou molts. Si a cada reunio no arribeu a 10.

A pose't tranquil no soc el Solanelles !

Anònim ha dit...

No us perdeu l'article aquest del Miquel Calsina Gordi, és bonissim:

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
SENTO CURIOSITAT 23
LA CLASSE POLÍTICA I ELS PERIODISTES.

Exercir el periodisme polític als països veïns, imagino que deu ser molt complicat. A banda de que s’ha de conèixer un munt de gent, s’ha d’estar molt al dia i molt al corrent de tot.
A Andorra, segur que es mes fàcil, doncs la quantitat de gent es molt mes minsa, els desplaçaments molt mes curts, i a més la majoria de les vegades, els mateixos polítics ho posen tot en safata, amb les seves declaracions.

Però estic convençut de que es mes perillós.
S’ha d’anar massa al “tanto” del que es diu, i de com es diu, i sobretot de quina persona es parla. Sabem tots que hi ha molta gent que no es pot ni tocar, doncs t’hi jugues el lloc de treball, i no parlo per mi, jo no sóc periodista.

Tampoc em considero un polític, els meus coneixements en política son massa joves, i això només em permet formar part d’un grup polític que s’apropa mes a les meves idees. Però al igual que els que si se’n consideren, moltes vegades jo també utilitzo la premsa per donar a conèixer el que m’interessa, el que jo penso. Tot i que, a vegades l’ interpretació que en fa el periodista, o d’altres vegades l’ interpretació que en fa el lector, no es el que jo volia expressar realment. Però aquest es un altre tema.

El que vull comentar avui, es l’ús que en fan alguns polítics dels periodistes : explicant avui uns fets, unes coses, fent unes declaracions, i desmentint-les o negant-les posteriorment. Sobretot quant la conversa no està gravada ( i a vegades fins i tot, encara que si estigui gravada).

A vegades es fa amb mala intenció ( o amb tota la intenció), d’altres perquè no se’n sap mes (o perquè corre mes la boca que el cervell), d’altres per equivocació. Però el que no es gens correcte es desmentir el que has explicat, o negar-ho i dir que el periodista s’ho ha inventat.

Els periodistes interpreten, però no inventen.

El problema es que, a la vista de l’any electoral, i amb les coses tant poc clares per tothom, s’intenta pactar amb el mateix diable i a nivell particular o personal. S’intenta, fer-se veure, donar-se a conèixer, sortir a la foto, per guanyar esglaons en la llista (candidatura). I com tot es fa sense coneixement (pensar-ho adequadament), després s’ha de desmentir o negar el que s’havia dit. Desmentint pactes, comentaris, insults, opinions ...

Sento curiositat per saber:

Que poden pensar els periodistes dels pactes existents entre els diversos grups polítics (o persones), quan escolten el que diu una persona, el que diu una altra ..., del mateix partit o de diferents partits, i no hi ha res que quadri, i sobretot que poden pensar quant ho han d’escriure i explicar-ho als seus lectors. Que pensen quan escolten una cosa i dies després el contrari.

Darrerament, he pogut comprovar algunes coses que no m’han acabat de fer el pes:

D’una banda, l’ús que en fan els polítics dels periodistes, per fer córrer una notícia, per exemple... Aquests darrers, moltes vegades, deuen pensar que els prendran per mentiders, per inventors o per “catetos”.

D’altra banda, l’ús que en fan els periodistes dels polítics per treure una notícia. Posant talls de veu aïllats i anar-los passant de l’un a l’altre. Fet que provoca una reacció en cadena que pot fer quedar malament a tots.

Aquest es el joc, potser em diran... S’ha de vigilar i no caure en el joc, potser em diran també ...

Avui en dia, la gent del carrer, ja no sap si el CDA està amb el PLA, si Segle 21 està amb el CDA, si l’Alternativa està amb els independents, si els independents estant amb el PLA, on estant els Verds, amb qui està el PCA ...

I aviat hauran de votar.
¿ A qui ?.

Atentament,

Miquel CALSINA GORDI.
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Anònim ha dit...

10:57 PM , son els unics arguments que teniu en contra del PCA, que si una persona te multiples personalitats, insultar, intentar desprestigiar, fer-vos passar per varis i no sou més de dos... ; i TOT des de l'anonimat més cobard..

Anònim ha dit...

Jo crec que els opinadors que escriuen i publiquen a “La Tribuna” , “Opinió” "Cartes al Director" ETC dels diferents mitjans haurien de guardar "cartutxos" per les eleccions comunals de Desembre.
Ja hem direu que us sembla.
Espero no m’intervinguin el telèfon mòbil i el PC des de avui jajajaja
Una abraçada,

Anònim ha dit...

ESTUDI SOBRE LA POBRESA I L'ACTIVITAT DE L'ENTITAT DURANT L'ANY PASSAT
Càritas alerta que augmenten les recaigudes i s'agreugen els casos
L'ONG va atendre més de mil persones i alerta que creix el volum d'usuaris joves
El perfil tipus és una dona immigrant d'entre 35 i 45 anys i "amb càrrega familiar"

(Això m'ha fet recordar unes declaracions del ministre barcelí-porno-mirapeix que lluitaven perque tothom tingues benestar)

Anònim ha dit...

Els educadors de carrer comencen a funcionar a Andorra la Vella.

(els invents dels sociates del PS, dos vividors més a cobrar per passejar)

Anònim ha dit...

JUSTÍCIA

La batlle del cas del crim de Soldeu desmenteix el ministre Cabanes

(Tothom esta d'acord per carregar-se a aquest "ministre" i a la assessora de nus de corbates, pentinat i UVA dels 5.000 € al mes)

Anònim ha dit...

11:07 PM , l'article del bloc del Calsina està bé, avui surt al BONDIA, ho he vist ara mateix.

Anònim ha dit...

Com era d'esperar, el cònsol Toni Martí no ha complert amb la seva paraula de dir al 101.5 FM de Ca'l Fernandez la seva decisió, s'ha anat per les rames més que mai, és nota massa que no parla per si mateix, amb el rollazo de sempre de la "excelent gestió comunal" continua fent estrategia politica més assessorada que mai, pero malament, jo vagi amb qui vagi ja no el votaré

Anònim ha dit...

Ara s'ha afegit escriure la Biblia al Bloc, a part de com a unics arguments que tenen en contra del PCA, de escriure que si una persona te multiples personalitats, insultar, intentar desprestigiar, fer-se passar per varis i no son més de dos... ; i TOT des de l'anonimat més cobard..

Anònim ha dit...

ostres que autèntics sou al PCA....
Una abraçada molt forta.

Anònim ha dit...

autenticament fatxes!!!

Anònim ha dit...

He rebut la informació d'afiliació del PCA que vaig solicitar i francament això es treballar bé i de forma professional, i no lo altre que ofereixen els altres partits. Òbviament podeu comptar amb mi, us envio email...
Apa, fins ara.

Anònim ha dit...

JUNTA DIRECTIVA DELS REPRESENTANTS DE LA PETITA I MITJANA EMPRESA
La Pime salva la crisi, evita la dissolució i adopta noves directrius
El president de la patronal, Marc Aleix, deixa clar: "No permetrem que la Pime es mori"
El màxim dirigent del col.lectiu explica que mantindran el discurs crític però més moderat

(FELICITATS!!; es ua aposta bona i de futur, i que ho hagin fet sols te més merit!)

Anònim ha dit...

ASSEMBLEA DE L'EFA

Vives destaca el valor de l'empresa familiar al país
• El copríncep creu que els partits han de pactar i millorar el diàleg social


(el capellà aquest, i tipic en la historia de l'esglesia, a favor de les empreses riques)

Anònim ha dit...

EDITORIAL

Suport positiu als lloguers

(EMBUSTEROS, aixequeu el cul de la cadira i pregunteu als llogats)

Anònim ha dit...

No us perdeu "l'aritculet" que ha escrit la monserrat ronchera, "TU ETS PIRATA?"; ara va de netejadora de conciencies..

Anònim ha dit...

Avui nou govern a Finlàndia, coalició Centredreta amb els Verds.

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola bona tarda,

El proper dilluns dia 23/4/2007, a les 13h30, a ANDORRA7RADIO (101.5 FM), al programa del Gabriel Fernandez, entrevista a la Sra. Isabel Lozano dels Verds d'Andorra i al Sr. Tomàs Pascual Casabosch del PCA.

També s’escolta per internet a http://www.andorra7radio.com

Salutacions cordials,

Plataforma constitutiva
PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

Escaldes-Engordany. a 19 d’abril 2007

Anònim ha dit...

PROJECTES LABORALS
Pintat creu que l'esborrany de les lleis "no agradarà" als sindicats
Ubach destaca que les declaracions són una mostra del que els oferiran dimecres
Rosa i l'USdA anuncien que estan treballant en un conveni laboral

(Hi ha algo que agradi d'aquest senyor?, si no agrada ni al seu partit!!)

Anònim ha dit...

El PLA ofereix a Martí liderar la llista com a independent
• El comitè local del Partit Liberal d’Escaldes veu molt difícil que Antoni Martí es presenti a la reelecció encapçalant una llista liberal i per tant ha ofert a l’actual cònsol la possibilitat de liderar com a independent una candidatura en què hi hauria membres del PLA. Martí ha deixat clar que les dues opcions amb què treballa són la de no presentar-s’hi i la de fer-ho com a independent. D’altra banda, liberals i centristes d’Andorra la Vella han acordat iniciar la negociació per a una hipotètica coalició a les comunals.


(Aquests Liberals han caigut més baix que mai!!!); no deien que tenien alternatives???; que FORT!!!)

Anònim ha dit...

Martí, entre altres coses, va explicar a l’esmentada emissora que dels diferents escenaris que té damunt la taula, i que va quantificar en tres, “és més probable que si em presento, a hores d’ara, que em presenti com a independent o que no vagi a les eleccions. Però no ho tinc decidit”. El cònsol va deixar clar que malgrat que concorri als comicis com a independent seria molt possible que l’acompanyés a la llista gent que està o ha estat lligada al PLA, perquè és l’entorn on s’ha mogut. Sigui com vulgui, “si anés com a independent tindríem una llista fortíssima per disposar de garanties d’assolir una possible victòria”. Sobre l’actuació duta a terme davant la corporació escaldenca, Martí va assegurar que “hem demostrat que fem gestió i que no fem passar els colors, sinó l’interès públic”.

(Si el cònsol presenta a la llista als consellers més RUCS de l'historia d'Escaldes-Engordany actuals Tavi Font i al Pere Moles NO guanya ni de conya!!, i encara hi aixi tinc dubtes.., s'ha aprofitat massa d ela bona gent i tothom ho sap)

Anònim ha dit...

9:04 AM ; no sigueu innocents!!, el cònsol Toni Martí ja ha pactat amb el PLA tot el que el Diari d'Andorra publica; i ni així guanyaran les eleccions

Anònim ha dit...

Pronostic del refran que li diran els "amics" politics, al Jaume Bartumeu del PS després de les eleccions generals del 2009:

"No hay nostalgia peor, que añorar lo que nunca jamas sucedió"

O sigui, MAI haver aconseguit ser Cap de Govern d'Andorra

Anònim ha dit...

Vigileu amb el vostre "company" Joan Massanas, va dient que no creu que el PCA quedi constituit com a partit, si mireu el seu "curriculum" de la "vida", us adonareu del possible motiu, el Tomàs confia amb ell i el defensa a capa i espasa, bonament s'esta equivocant, de fet aquest tal Joan M., no va venir a la darrera reunió perqué estava "ocupat" desvelant alguna cosa interna vostra..

Anònim ha dit...

L'únic argument que tenen alguns cobards per atacar al PCA son els insults, desqualificacions indemostrables i falses acusacions, a més, la única forma que tenen quatre gats d'algun altre blog per posar-hi moviment es parlar d'aquest/el nostre; adjunto proves desagradables.

Anònim ha dit...

nah nah naaaa
fatxes de merda, neu a llegir el blog del pascual

Anònim ha dit...

be es clar al blog del pca, copien els missatges d'aqui, quan no reprodueixen varies vegades els posts, sino pengen estadistiques. sino alguns comentaris son intereessants, veus lo democratic, xenofobs, racistes que son. algunes tendencies i tot fatxes. gracies per la informacio

Anònim ha dit...

del bloc del PCA també s'han copiat coses i portat aqui; no crec que sigui important a nivell d'estat.

Anònim ha dit...

Ja ho heu vist, de totes formes l'important es que se'n parli, a la vida real se'n parla bé, la majoria d'anonims en maldat però des de l'amagatall, i això encara ajuda més, BONA TARDA

Anònim ha dit...

clar com que tu justicier no ho fas de de l'anonimat. home no facis riure. au uns quans comentaris mes. com ho portes aixo de les diferentes identitats ?

sou 4 gats i es veu a les reunions !

Anònim ha dit...

7:47 PM ; el que prediques és el que ets tu, un multi-identitats; tu ets el que sempre insulta a dojo des de l'amagatall, a les reunions van els que van i cada dia hi han trobades amb les quals moltissima gent fa els deures

Anònim ha dit...

Boladevidre,
Les properes, les guanyarà el Bartu, i no perquè ho mereixi, sinò perquè ho "desmereixen" altres.
I "Dios nos pille confesados".

Anònim ha dit...

11:18 PM , d'acord amb tu amb tot excepte en que guanyara el Bartu, aviat hi haurà l'alternativa del PCA

Anònim ha dit...

El bloc està fluixet.
El del PCA es unidimensional.
Ha arrivat el passotisme a tot arreu.
Entre la por a les maquinetes espies i el no participar perquè no serveix de res, estem tots demostrant com funciona el país.
"Jode cuanto quieras que todo queda en el olvido".
Lema del PLA : Anem fent caixa, que mentrestant tothom aguanta i calla.
Lema dels funcionaris : Nosaltres demanem millores, que alguna aconseguirem, i els altres currantes que es fotin, perquè no demanen res.
Lema dels sindicats : A nosaltres, mentre ens pagui Govern, continuarem fent el "jeta".
Lema del PS : Critica una mica, però no massa, que quant manem nosaltres farem el mateix o pitjor.
Lema del CDA : Ho estudiarem un parell o tres d'anys.
Lema del Segle 21 : ??????.
Lema de PCA : Pascual, on estàs?.
Lema del ciutadà apolític : A mi que em donin feina i que em deixin tranquil.
Lema de Valora : Porta calers que ja els has vist prou.
Adéu.

Anònim ha dit...

11:30 PM jajajjaja :) crec que el lema del CDA hauria de ser: "m'abstinc!!"

Anònim ha dit...

el pca sera una llufa politicam dels ex-gil

Anònim ha dit...

12:36 AM , tu passaras a l'historia de la vida com un cobard anonim sense sentit, segur que entres aqui per calmar les teves carencies i fracassos personals

Anònim ha dit...

EL CONSELL NACIONAL DEL PARTIT LIBERAL I LA DEFENSA DEL VOT DELS RESIDENTS A LES ELECCIONS COMUNALS

La ponència del PLA de la capital qualifica el PS d'"estalinista"
• Així defineix la proposta de fixar la plena nacionalitat als deu anys

• Argumenta que la participació dels residents no canviarà el sentit de vot

(Cada vegada que falten 7 o 8 mesos d'eleccions,els liberals i sociates, volen semblar progressistes avançant nacionalitat, vot de residents, i varies animalades)

Anònim ha dit...

REACCIONS A LES DECLARACIONS DE L'ASSOCIACIÓ DEL COS DE SALVAMENT
Cabanes: "Els bombers cobraran les hores extres"

(La ultima del Josep Maria Cabanes es treure feines a empreses que no son Liberals per donar-lis a delinquents; a part de putero, haver perdut les eleccions, i regalar 5.000 € al mes a una assesora d'imatge, es un fill de puta!!; aviat més dades!!!)

Anònim ha dit...

Pintat admet que l’acomiadament lliure es manté a la llei reguladora dels sindicats
Albert Pintat ha avançat que els esborranys que presentarà el Govern de lleis laborals i sindicals mantindran l’acomiadament lliure. Per això, el cap de Govern creu que els textos no agradaran als sindicats.

(Per fí una cosa per la que poder felicitar al Cap de Govern Pintat )

Anònim ha dit...

COSSOS ESPECIALS

Cabanes frena la dimissió d’Areny com a director dels bombers

(DIMITEIX TU i l'assessora xupa-polles, Cabanes putero inutil!!!)

Anònim ha dit...

POLÍTICA COMUNAL

El PLA de la capital defensarà avui al consell nacional el vot dels residents
La formació que dóna suport al Govern analitza les línies mestres del programa electoral

(Més BAIX ja no poden caure aquestos Liberals, sort que tot el que fan ja es com una mosca quan esta morint i es mou rapidament d'un costat a l'altre fotense osties per tot arreu, i quan cau a terra dotzenes de voltes amb un fastigos to, el qual finalitza amb la mort)

Anònim ha dit...

acabo de llegir el vostre informe sobre la CASS publicat al diari, us felicito!; CAP part politic ni la CASS ho han fet mai!!,i despres del mencionat article hi reaccionen

Anònim ha dit...

M'estic llegint el programa electoral 2005 del PS i mai diuen cifres de percentatges, massa generic i cap compromis

Anònim ha dit...

Com ja sabeu alguns companys; el Tomàs ahir va baixar a Bcn, mireu com se les inventen a altres blocs sense to ni so:

annalau dijo...
Avui, dissabte 21, en Pascualet, la Lozano i el Juli (fernandez, no Minoves...) dinant al restaurant del Samarra.

No semblaven jugar botifarra...

Anònim ha dit...

Ramonet,
Tu si que no t'enteres de res.

Anònim ha dit...

si es veritat, "bon profit" als tres, bona gent s'han juntat i si no ho es, doncs també on hagin dinat, gràcies a Deu cada un pot dinar on vulgui

Anònim ha dit...

annalau,
El Tomàs no pot anar a dinar, esta penjat al bloc del Pca.

Anònim ha dit...

Per fi el PLA a fet rectificar al Pintat i lo de la llei d'inversions estrangeres només s'aprovara tal i com ho van proposar al programa electoral 2005 "sectors no presents".

Ara per recuperar credibilitat només li queda fotre fora als tres que van perdre les eleccions i els va colocar de ministres, Josep Maria Cabanes alias el putero, Meritxell Mateu i Juli Minoves.

Anònim ha dit...

MEDI AMBIENT
Puigdellívol: "Els efectes del canvi climàtic no seran immediats"

(Ara aquest s'ha fet cientific¿?)

Anònim ha dit...

COMITÈ DIRECTIU DEL PARTIT SOCIALDEMÒCRATA
El PS vol regular el voluntariat i fer canvis en la Llei de l'audiovisual

(Aquests vinga escriure propostes pero mai diuen numeros)

Anònim ha dit...

DEBAT INTERN DELS LIBERALS
El PLA crea una comissió per debatre la integració dels residents
Per Cervós, això "demostra que no fa por parlar de temes que potser fa uns anys eren tabú"
També es conclou que les lleis econòmiques han de respectar el programa electoral


(L'estrategia nova del PLA es voler semblar que tenen fronts progressistes, en la realitat tot ho tenen pactat de que no volen que prosperi)

Anònim ha dit...

LLETRES

Pere Moles Aristot publica “Els andorrans som així”

(ENHORABONA; el Pere Moles es de les millors bones persones de la nostra historia!)

Anònim ha dit...

la tv diu que al congrés d'anit del PLA eren 70 persones, ni es va arrbar a tal cifra, i la meitat eren ministres, consellers generals i de Comú, directors a dit d'institucions, proveidors amb adjudicacions directes i familiars, aquest partit del PLA està ja a les ultimes

Anònim ha dit...

l'unic que li interessa al Pintat es comprar Atics cada dia

Anònim ha dit...

aquests anonymous haurien d'aver actuat en un festival infantil, cada any aqui Andorra pitjor!; per cert lo primer que apreciareu si entreu al seu bloc es això:

-----------------------------------
martettaa > cristian te kiero follar y a ti niki tmbn tengo 13 años y voy a tu ex cole
-----------------------------------

Anònim ha dit...

Mala llet
400 euros, un penjoll i un clauer de plata. És el que ens va desaparèixer de l’habitació de l’hotel TUDEL, està a la Plaça dels Coprínceps número 8. d’Escaldes-Engordany on hem estat allotjades aquest cap de setmana. Després de la incredulitat inicial, quan ens vam adonar que ens havien robat, vam anar a posar la denúncia a la policia, situada al ministeri de l’interior andorrà. Després de preguntar-nos per l’interfono què volíem denunciar i què ens havien pres (no crec que sigui gaire lògic haver de cridar des del carrer què ens havia passat...) un policia ens va obrir la porta i ens va indicar a quina planta havíem d’anar. 15 minuts després d’estar “abandonades” en una gran sala del ministeri vam decidir trucar a la policia (des de les seves pròpies dependències) per comprovar que no s’havien oblidat de nosaltres. Al cap de 5 minuts, va baixar el policia. Vam estar 55 minuts de rellotge per posar la denúncia: la rapidesa tampoc no és una qualitat que abundi gaire en el “gran país dels Pirineus”.

Després de posar la denúncia i d’assabentar-nos per casualitat a través del policia que estàvem fent el pringat pagant una zona blava perquè així ho indicaven uns cartells enormes quan en realitat era gratuïta, tornem a l’hotel. La gerent, tota xula ella i amb posat de sobrada, ens diu que l’hotel no es fa responsable del que els clients deixen a les habitacions i que ells no poden controlar qui entra i qui surt de l’hotel, i que si el conserge no era al seu lloc i algú va agafar la clau de la nostra habitació, que ella no podia fer-hi res. La incredulitat inicial s’havia transformat en indignació, ràbia, impotència i mala llet, molta mala llet.

Vam demanar-li un full de reclamacions i, mirant-nos per sobre l’espatlla, la resposta va ser “no en tenim i no estem obligats a tenir-ne, si us voleu prendre la molèstia de posar una reclamació, heu d’anar a l’oficina de turisme”. I així ho vam fer. Vam anar a l’oficina de turisme i vam posar la reclamació.

Un advocat, familiar d’una de les dues amigues que venien amb mi, ens va dir que era un cas de negligència per part de l’hotel TUDEL, que està a la Plaça dels Coprínceps d'Escaldes-Engordany número 8. i que això no es quedaria així. Ja ho veurem.

Sincerament, tinc poques esperances que la denúncia i la reclamació serveixin per alguna cosa. Els diners, ja els dono per perduts. I a aquest hotel, evidentment que no hi penso tornar mai més.

Anònim ha dit...

La denominació de Partit dels Ciutadans, pot ferir en certa forma als no votants. Em sona excloent. Seria més vàlid el nom de Partit dels ciutadanes/ans andorranes/ans.

Anònim ha dit...

FELICITATS a TOTS el Jordi!!!, que tingueu bons llibres i a les dones bones Roses!!!

Anònim ha dit...

DETALLS DE LA NOVA LEGISLACIÓ QUE PRESENTARÀ EL GOVERN EN MATÈRIA DE PROTECCIÓ DEL TREBALLADOR
L'esborrany de llei sindical no inclou tampoc el dret a fer vaga
Així ho assegura el vicepresident del Partit Liberal, Sergi Balielles
Diu que es manté l'acomiadament lliure perquè és un sistema "que funciona"

(En aquest cas s'ha de felicitar al Partit Liberal)

Anònim ha dit...

ENTREVISTA // Isabel Lozano
"Fem més feina que algun partit que és al Consell"

(CERT!!!, un país sense representació dels Verds, es un pais coix)

Anònim ha dit...

NOVETAT EDITORIAL
Moles retrata a 'Els andorrans som així' l'altra història del país
Una setantena d'anècdotes reals configuren el darrer treball de l'escriptor

(Felicitar al Sr. Moles, pare; una tasca d'un gran savi en vida)

Anònim ha dit...

EDITORIAL

El debat sobre el vot dels residents
L'opinió del diari s'expressa només als editorials.

• COM SEMPRE, L'OPINIÓ PÚBLICA S'AVANÇA ALS ACORDS POLÍTICS

(Al PLA no s'ho creuen ni ells, i el cinisme del Pintat, també es digne de felicitar en aquest cas, en quan ha declarat que si algun dia votessin els residents, també haurien de tenir el dret de ser elegits, acabariem pitjor que a Mallorca)

Anònim ha dit...

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I COMERCIANTS

El Pas s'oposa als possibles peatges de la RN-22
• Escoda al.lega que l'únic accés directe amb França no pot ser de pagament

• El Comú encara no s'ha pronunciat sobre l'augment de les taxes en funció de l'IPC

(Es aquest el resultat de tractats trilaterals, bilaterals etc...)

Anònim ha dit...

-----------------------------------
ENTREVISTA // ISABEL LOZANO

"Fem més feina que algun partit que és al Consell"
PRESIDENTA DELS VERDS D'ANDORRA

ENRIC GUINART
ANDORRA LA VELLA

EDAT 50 ANYS
PROFESSIÓ ENCARREGADA DE RECURSOS HUMANS EN UNA EMPRESA PRIVADA
ANTERIORMENT VA SER AL PS

Les eleccions comunals s'apropen. Comencen a aparèixer les primeres especulacions sobre possibles pactes entre partits. Ara es parla de la possibilitat que els Verds d'Andorra pactin amb la plataforma del Partit dels Ciutadans del Principat d'Andorra (PCA). No obstant això, la presidenta de la formació ecosocialista, Isabel Lozano, deixa clar que no renunciaran al seu ideari polític per aconseguir una cadira.

--El projecte dels Verds ja fa temps que dura. ¿Són on esperaven ser quan van néixer?
--Estem satisfets perquè si no hem fet més és perquè no hem pogut. Durant tots aquests anys hem demostrat que som un partit seriós i que no érem una flor de primavera. Tenim un projecte de futur i ho estem demostrant.

--¿Ara imagino, però, que volen arribar més lluny?
--Creiem que si no hem arribat més lluny és a causa de les circumstàncies polítiques del país i el sistema electoral, i no perquè no tinguem unes persones que ens donin suport i un sector del país que estigui d'acord amb el nostre projecte polític. La representativitat del sistema electoral dins la democràcia es podria qüestionar.

--¿Un dels grans reptes és aconseguir representació política a escala comunal o nacional?
--D'entrada, crec que fem molta més feina que potser algun partit que és dins el Consell General, i això és així. Entre els nostres reptes, el primer són les properes eleccions comunals, intentarem presentar dues candidatures i, si ho aconseguim, per a nosaltres ja és un èxit. I després, pas a pas, cada cosa arriba al seu temps.

--¿Com afronten aquests comicis comunals?
--Ja estem preparant el congrés extraordinari (ens agradaria que fos abans de l'estiu), que serà el que decidirà la política a seguir amb vista als comicis comunals.

--Alguns rumors comenten que pactaran amb el PCA. ¿Com tenim aquest tema?
--Tothom és lliure de dir el que pensa però no desmentirem el que no hem dit. El que és important són els avenços que s'han fet. Els ciutadans han guanyat molt quan s'ha plantejat la nacionalitat al cap de deu anys, el vot dels residents o el canvi del sistema electoral. Tots aquests són temes en què altres partits s'apropen a les nostres posicions ja que ho vam defensar des de bon principi. Tenir uns posicionaments que s'han apropat no vol dir que això comporti un seguit de pactes. Aquests punts no són els únics que portem al programa electoral i n'hi ha d'altres en què, quan vas a les eleccions, has de tenir unes afinitats. Ara que s'apropa el Primer de Maig, quan ens asseiem en una taula voldríem saber si aquests polítics saben l'angoixa que existeix en aquest país entre els treballadors, perquè no cal oblidar que hi ha l'acomiadament lliure, no hi ha una assegurança d'atur, el mobbing que s'està practicant en moltes empreses no es pot defensar. A més, ¿per què no es volen els convenis col.lectius?, ¿per què tenim les pensions tan baixes?, ¿per què està penalitzat l'avortament?, ¿per què no és obligatori apujar l'IPC a tothom (aquest any ens hem trobat una gran quantitat de persones que ens han dit que no han cobrat l'IPC)?, ¿per què no existeixen 13 pagues? Aleshores, ¿es pot renunciar a tot això per una cadira? Nosaltres diem que no. Ni per una cadira ni per dues no renunciarem mai a les nostres reivindicacions. Hem intentat no criticar per criticar i ser positivistes però no oportunistes. Les bones relacions són importants per treure una mica de crispació a la política i això no et compromet a res més.

--En les darreres eleccions ja defensaven, per exemple, el vot dels residents als comicis comunals. Ara sembla que hi ha altres formacions que també pugen al carro. ¿Creu que alguns partits estan fent demagògia amb aquest tema?
--Crec que els partits van canviant els plantejaments perquè s'han adonat que el ciutadà del carrer està molt més avançat que els plantejaments que es fan des de segons quins partits polítics. Creiem que, malgrat que no puguis guanyar, pots defensar les teves idees i l'únic que convé es creure-te-les. Però, de moment, no hi ha la voluntat de voler-ho canviar, als grans partits ja els va bé.

--Sovint se'ls acusa que són molt pròxims al PLA i que el seu discurs no és gaire crític sobre la tasca del Govern. ¿Què en pensa?
--Nosaltres no fem crítica gratuïta. Creiem que hem de parlar del que defensem i quan un defensa el que creu no és necessari atacar contínuament el contrari, aquest és un joc que no ens agrada. Als que diuen que som a prop del PLA, em demano si el PLA demanarà l'atur, uns lloguers com calen, si apujaran les pensions, si els majors de 65 anys tindran la medicina gratuïta i universal. Tenir bones relacions i cordialitat no significa estar d'acord amb la seva política.

--¿Creuen que l'increment de nombre de votants els pot beneficiar?
--Anirà de manera proporcional a la representativitat que ja existeix. No crec que els uns i els altres baixin o pugin molt. El que sí que va ser una vergonya va ser les persones que no van poder votar les passades eleccions, i aleshores sí que hauria canviat molt la representativitat del Consell General.

--¿Un parlament o un comú sense la representació d'un partit verd què és?
--És un parlament o un comú en què una part de la població no està representada. Al Consell General hi ha dos consellers que van tenir menys vots que nosaltres i no tenim representació parlamentària. Creiem que la població d'Andorra no és bipartidista.

--Pel que fa a gestió comunal, ¿quines són les coses que no els acaben d'agradar?
--Sobretot, la gestió financera dels comuns. Després queda molt bonic tenir un conseller de medi ambient, però pensem que s'han de fer polítiques transversals de medi ambient, és a dir, el medi ambient ha d'estar en tot el que es faci. I en el terreny social, es pot fer una feina increïble per fer un poble més humà i més social. Volem més jardins i veure la gent gran pel carrer. Tenim els grans defectes d'una gran capital i no tenim els avantatges d'un poble.

-----------------------------------

Anònim ha dit...

Qui prefereix com a Copríncep?

Nicolas Sarkozy
Ségolène Royal

(L'enquesta del Diari d'Andorra, com sempre, a part de mentidera, manipulada i polititzada a favor del PS es ridicula i incomplerta, hi han altres candidats a Coprínceps, a part dels qui haurien de votar que no volen tal figura)

Anònim ha dit...

CONSELL NACIONAL

El PLA apel·la a la unitat i el discurs homogeni amb vista a les eleccions comunals

(Unitat al PLA??; si ja han marxat tots els bons!!!)

Anònim ha dit...

L'altre dia, "l'espavilat" cobard de sempre amb multiples personalitats, comentava aqui i a d'altres blocs, que lo del possible dialeg de pacte dels Verds amb el PCA era mentida, que havia trucat a la seu social dels Verds i li van desmentir, adjuto paraules textuals de la Sra. Isabel Lozano, presidenta dels verds d'Andorra, i amb això ja sobren comentaris sobre les intervencions de sempre del anti-Pca i anti el nostre amic i company Tomàs Pascual.

-----------------------------------
Ara es parla de la possibilitat que els Verds d'Andorra pactin amb la plataforma del Partit dels Ciutadans del Principat d'Andorra (PCA)
--Alguns rumors comenten que pactaran amb el PCA. ¿Com tenim aquest tema?
--Tothom és lliure de dir el que pensa però no desmentirem el que no hem dit. El que és important són els avenços que s'han fet. Els ciutadans han guanyat molt....
-----------------------------------

Anònim ha dit...

L'entrevista al 101.5 al Tomàs Pascual del PCA i a la Lozano dels Verds ha estat bé pero no s'ha aclarit gaire

Anònim ha dit...

Hola, Confirmo assistència demà dia 24 al lloc de sempre a les 21H.
Records a tots.
(MJ)

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola bona tarda,

dimarts dia 24/4/2007, a les 16h00, a Radio Nacional d’Andorra (94.20 FM), al programa La Caravana, entrevista al Sr. Tomàs Pascual Casabosch del PCA.

També s’escolta per internet a http://www.rtva.ad

Salutacions cordials,

Plataforma constitutiva
PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

Escaldes-Engordany. a 23 d’abril 2007

Anònim ha dit...

Hola, avui m'han trucat per fer-me una enquesta de part de Govern.
M'han reconegut ser una empresa estrangera!. Així es gasten els nostres diners? (Rosa)

Anònim ha dit...

Entro al Bloc del Albert Roig del BONDIA, i el primer que veig es un comentari del vostre adorable Pascualet; aquest tio esta a tot arreu collons!!!

-----------------------------------
Tomàs Pascual Casabosch Says:

abril 22nd, 2007 at 10:31 pm
Hola Albert,

he trobat el teu bloc, crec que es una bona idea que tots els teus interessants articles quedin aquí escrits.
Una forta abraçada!!!
Tomàs Pascual Casabosch
-----------------------------------

Anònim ha dit...

Beal reitera que les despeses en comunicació són abusives

Publicitat

El butlletí també inclou una critica a la iniciativa escaldenca d’implantar expositors publicitaris a través d’una empresa estrangera. Beal va denunciar que de moment ja han comptabilitzat 80 expositors i "la gent del carrer considera que és abusiu i una aberració social". Tanmateix, el conseller de Comú va lamentar que ja no es pugui fer res per frenar la iniciativa.


(Curiosament el Tomàs Pascual va tirar la xineta al diari Més Andorra i el Periòdic d'Andorra, denunciant el mamoneo d'una empresa ilegal VSA; misteriosament no va fer cap article dels seus ni cap denuncia, hem van comentar que posar-se en contra del Cònsol Liberal d'Escaldes anava en contra de la seva manera de fer, alguna trucadeta deuria rebre¿?)

Anònim ha dit...

Ubach espera però diu que la Constitució els empara

El secretari general de la Unió Sindical d'Andorra (USdA), Gabriel Ubach, es va mostrar ahir caut sobre les declaracions de Balielles: "Nosaltres, evidentment, no hi estem d'acord, però preferim esperar a fer valoracions.

(el nano esta esperant instruccions dels sindicats espanyols)

Anònim ha dit...

PETICIÓ FORMAL DE L'AUTA

Informació sobre el control de les comunicacions

(Us diran el que vulguin, al Cabanes només li interessa fer de putero, pagar nomines de 5.000 € a "queridetes" i altres coses dignes de desitjarli el pitjor)

Anònim ha dit...

SUCCESSOS

La policia reté un home que intentava llançar-se al riu des del pont de París

(Segur que a la Batllia li han embargat fins i tot el que no te, per saldar algun robatori d'interessos a algun banc)

Anònim ha dit...

Que el ministre Puigdellivol, es permeti el luxe de dir que els del hotel Paris Londres no volen treballar es digne de denuncia, i més aquest ministre, que te la fortuna tacada de sang, que tracta al seu personal a patades i fa anys va estar a la presó per agredir a un policia i insultar als urbanos

Anònim ha dit...

Alex,
Encara que fós cert que el propietari de l'hotel Paris-Londres no vol treballar els Dissabtes i Diumenges,
un Ministre no pot fer aquests comentaris.
Però, es dels teus ...
Tu veuràs ...

Anònim ha dit...

Queda clar que Alex Armengol Torm no escriu en aquest blog. Gracies i Bona sort si hi ha algun altre alex.

Anònim ha dit...

1:21 PM , ets Deu?, i tu que saps qui escriu?, o ets aquest Alex Armengol Torm i t'ho tens tan cregut que penses que nomes hi ha un "Alex" a Andorra?

Anònim ha dit...

ei Tomàs, per mi ja ha quedat clar qui es el troll que t'insulta cada dia, sense voler a sortit de l'anonimat i s'ha delatat ell sol

Anònim ha dit...

L'article al Diari d'Andorra del Eusebi Nomen es una mica estrany, surt de la seva forma habitual d'escriure pero recomanable.

http://www.diariandorra.ad/noticies/view.php?ID=2597

Anònim ha dit...

La perla del Diari d'Andorra d'avui es molt real:

"Es pot discutir la velocitat, però les reformes calen i no provocaran perjudicis"
Albert Pintat (Cap de Govern)

-S'ha discutit tant la velocitat, que el cap de Govern ha hagut de posar-hi el fre de mà-

Anònim ha dit...

2:54 PM , el "fre de mà" no l'ha posat el Pintat, els liberals li han obligat a complir el programa electoral del PLA 2005, però ara ja es massa tard, haver portat el "filtreo" personal i empresarial d'aquest senyor els hi ha costat la credibilitat, i els que li seguien el corrent per peloteo han reaacionat massa tard, han perdut als més bons.

Anònim ha dit...

S'ha de felicitar al Tomàs de la horeta d'entrevista a RNA, a mi m'ha deixat sobtat i emocionat :)

Anònim ha dit...

Us confirmo assistencia aquesta nit.

Anònim ha dit...

5:18 PM , cert, el periodista l'ha ajudat molt, es nota que confien amb ell que la cosa va en serio, ha estat la millor entrevista, lo dels comparatius amb els altres partits i quina es la parcela a ocupar m'ha sorprés.

Anònim ha dit...

Un consell: (no ho heu fet), no us fiqueu amb els funcionaris, molts estan enfadats amb govern, son una mina de vots

Anònim ha dit...

Bona sort en la reunió d'aquesta nit!

Anònim ha dit...

Molt bé tio! Has estat tu mateix Tomàs, a la merda la economia!

Anònim ha dit...

Sabeu el que algú va comentar ahir sobre les enquestes encomanades per Govern a una empresa estrangera?. Avuí em truquen a mi, demanen edat, nacionalitat, i et diuen k o senten però k....les quotes de 35 a 49 anys estan tancades i ja no poden fer l'enquesta. M'han deixat de!!!

Anònim ha dit...

7:11 PM , es normal, als liberals només els interesa la intenció de vot dels 18 als 25 anys, saben que als que voten des de sempre no els convençeran ni pagant.

Anònim ha dit...

7:03 PM Buuf! A ver!

Anònim ha dit...

S'ha de fer tot el possible per no retrassar-nos ni una mica, més; voy payá!

Anònim ha dit...

Que blog mas pedorro...

Anònim ha dit...

L’executiu manté l’acomiadament lliure i no reconeix el dret a vaga

(De tant en tant a l'executiu fan alguna cosa ben feta)

Anònim ha dit...

Segons el PLA a Andorra la Vella es paga molt i s’inverteix poc

(A Escaldes-Engordany es donen feines publicitaries a empreses estrangeres que no paguen impostos, no estan legals i fan publicitat, veure 80 retols VSA)

Anònim ha dit...

9:01 Pm,
Tu si que ets un pedorro.

Anònim ha dit...

2:46 Am,
Acomiadament + Prohibició del dret a vaga = Feixisme.

Anònim ha dit...

8:57 AM , només falta que a les empreses i sobretot petites no puguin acomiadar lliurement a qui creguin convenient, al mateix que els treballadors poden marxar quan vulguin, ja existeixen lleis i institucions com Inspecció de Treball que actua sempre a favor dels treballadors.

Anònim ha dit...

"El PCA és un Partit Politic impulsat per ex-presidiaris i ex-convictos"

Anònim ha dit...

HOLA, QUE TAL?
TAL COM UNA GRAN CATEDRAL ES CONSTRUEIX PEDRA A PEDRA, UN GRAN PAIS ES CONSTRUEIX CIUTADA A CIUTADA.
SI VOLS DONAR LA TEVA OPINIO, i AJUDAR A CONSTRUIR UNA MILLOR ANDORRA COM A CIUTADA.
ESCRIU LA TEVA OPINIO AL BLOC DEL PCA.

Anònim ha dit...

BÀSQUET
Toni Jiménez i Alfredo Alquézar no continuaran al River Andorra

(Andorra perd al millor jugador de basquet de tota la historia d'Andorra, gràcies per elt eu treball i esforç, Toni :) )

Anònim ha dit...

SESSIÓ DE COMÚ D'ANDORRA LA VELLA
La capital aprova els comptes del 2006 amb un deute de 18.032.693 €

(Els sociates molt criticar als Liberals però ja veieu el deute dels llocs on governen)

Anònim ha dit...

EDITORIAL

Transformació de la Seguretat Social

(Els unics que han tingut nassos a publicar un article demostrable i unic sobre els fons NO rendibles de la CASS ha estat el PCA; (i sense estar constituits com a Partit Politic); el PS no contempla l'atur al seu treball anual i al programa electoral el te, com es menja això..?, anda que se li veu el plumero!!, i la CASS anar pagant a assessors estrangers com treure diners, manda collons!!)

Anònim ha dit...

COSES QUE PASSEN

Prengui's una bona canya amb un polític

(Quin tingui tal possibilitat, es molt constructiu, però es recomana una aspirina, sobretot si tal canya es fa amb el Tomàs Pascual)

Anònim ha dit...

GUARDONS A LA RECERCA

El premi Innovadors d'aquest any repartirà més de 330.000 euros

(Aquestos de la OIE van de salvadors empresarials i no tenen ni idea de res, a part de cobrar cada dia 25 sense el que representa un patiment i esforç d'un empresari, i a sobres donen consells )

Anònim ha dit...

NO TENEN GARANTIES

El SAT diu que no se sumaran a la jornada de l'1 de Maig

"No podem convocar ni els nostres afiliats ni treballadors d'hostaleria i comerç, i ho fem extensible a tots els treballadors de l'àmbit privat, a participar en cap acte reivindicatiu el Primer de Maig, ja que no es pot garantir que l'endemà no seran acomiadats".

(Els funcionaris no cal que pateixin, poden fer el que vulguin, inclos vaga, ells cobren segur a fi de mes i a mes es volen jubilar als 55 anys)

Anònim ha dit...

POLÍTICA

El PLA de Canillo proposa als actuals cònsols aspirar a la reelecció.

(Normal, als consells nacionals van només els electes i familiars per fer bulto, ja no els hi queden militants)

Anònim ha dit...

Mireu la pinta de gilipolles que te el Josep Maria Cabanes a la foto del BONDIA, de poc li serveix pagar 5.000 € el mes a l'assessora d'imatge xupa-polles.. de UVA, pentinat i nus de corbata, i a la taula que negocia amb els sindicats, ja hem va dir algu del ministeri que es molt dificil treballar i tenir de "cap enxufat" a una persona (Cabanes) que no te ni idea de RES

Anònim ha dit...

EDITORIAL

Una reforma coixa

(Com tot el que fan els ministres que van perdre les eleccions, no serveixen a res, per algo el poble NO els va votar i ells allà estan; INUTILS, caradures!!!)

Anònim ha dit...

Quina canya li esta foten a ATV, el periodista del Periòdic d'Andorra Enric Guinart, al obsolet del Pere Cervós, jaja

Anònim ha dit...

A part dels crits, m'han comentat que ahir molt bé la reunió.

Anònim ha dit...

Els del periòdic d'Anodrra canya als Liberals?; no feu riure, si tal mitjà es Liberal!!!

Anònim ha dit...

jo el que no entenc es el perqué el Tomàs Pascual va dir ahir a Radio Andorra que ereu de centre tirant a la dreta, pero que tenieu politiques socials i economiques d'esquerra..., com es menja això??¿¿

Anònim ha dit...

4:58 PM , mentre sobretot els del PS no concretin, el nostre programa econòmic és a l’esquerra del seu. Si volen desmarcar-se s’hauran de radicalitzar...

Anònim ha dit...

Em va sobtar molt veure al jaume bartumeu en un congres del PS mirant-se per damunt de les ulleres i de reull a la gent del seu grup, amb cara d'ansies de poder..

Anònim ha dit...

Es veu que el Toni Marti esta a Paris amb el consol sociata d'Encamp, Miquel Alís fent negocis..

Anònim ha dit...

Avui hem comentaven que el gerent del Més Andorra, el Sr. Àlvar Valls, va estar implicat en un atemptat de Terra Liure(Catalunya), no m'ho creia pero algo havia sentit, he trobat això al Google:

-----------------------------------
Terra Lliure (1979-1985)
A primers de juliol del mateix any, la policia deté a Barcelona Àlvar Valls i Oliva, Montserrat Tarragó i Domènech, Carles Sastre i Benlliure i Josep Lluís Pérez i Pérez. Se'ls acusa de formar part de l'escamot autor de l'acció Bultó. Malgrat que la seva detenció queda estancada i no es produeixen caigudes en sèrie, es comença a parlar de l'existència d'una organització militar, desconeguda fins aleshores, i a la qual de moment no s'atribueix cap nom.
-----------------------------------

Anònim ha dit...

Els del 101.5 estan tot el dia en les hores punta passant un tall de veu del Tomàs, d'una entrevista llunyana, tema estrany..

Anònim ha dit...

Andorra la Vella i Escaldes busquen “sinergies” de cara a les eleccions comunals

Els membres del comitè parroquial del Partit Liberal d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany es van reunir dimarts passat a la nit per "buscar totes les sinergies possibles per a la gestió de totes dues parròquies" de cara a les eleccions comunals del mes de desembre, segons va explicar el president del comitè escaldenc, Àlex Armengol.

(Ja podeu buscar "sinergies" els Liberals, ningú creu ja en vosaltres, ni pactant amb Satanás guanyareu cap eleccions)

Anònim ha dit...

El Toni Marti es el millor candidat a consol per Escaldes Engordany.
No pot anar amb el PLA.
No pot anar amb ALTERNATIVA.
No pot anar amb els VERDS.
No pot anar amb "novells caps escalfats" PCA .
Pot anar com a INDEPENDENT.
EL TONI ES MASSA INTEL.LIGENT I NO ES PRESENTARÀ.( sap que els seus mateixos el podrien traïr)

Anònim ha dit...

8:44 AM , en el moment que faltes al respecte el teu comentari a perdut credibilitat, tu segur que no vas més enllà del teu cobard anonimat

Anònim ha dit...

TRIBUNALS

Una maltractada canvia el testimoni davant la possibilitat de ser processada

(Qualsevol dona que es posi una mini-faldilla i faci destacar el culet, plori una mica i amb un bon cuento arribar-li al "cor" al Batlle, i pobre del tio si es objecte de vengances com banyes etc...)

Anònim ha dit...

Editorial

Projectes i no balls de noms

(L'unic projecte liberal es continuar xupant del poble, el ball de nomses per poder agafar tal chollo)

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 211   Més nou› El més recent»