divendres, 23 de febrer del 2007

04) Acta de la reunió del projecte PCA

Data: 22 febrer 2007
Hora entrada: 19h30
Hora sortida: 00:30
Duració: 5 hores
Lloc: un Local Comercial
Escaldes-Engordany
(Principat d’Andorra)
Assistents: 5 persones (1 dona i 4 homes)
(-entre les 5 persones hi havia: Tomàs Pascual Casabosch, Àngels Ramírez, i el nostre Economista.)

Ordre del dia:

1) S’exposen i valoren els punts de Economia del esborrany de Programa Electoral, com: Impostos directes o indirectes, Obertura financera, Gestió de diners públics, Valoracions sobre IPI, ISI, ITP, CANON, i altres impostos, Salari mínim, Comerç i Empreses.
2) A la propera reunió, es presentaran les valoracions i propostes.

Ampliació d’alguns aspectes:

-A part de la tasca del nostre Economista, i de les 5 persones presents, s’ha treballat amb la feina d’una desena més de col·laboradors habituals i simpatitzants no presents.

Plataforma constitutiva
PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

101 comentaris:

Anònim ha dit...

eps!, he rebut la invitació d'entrada al nou post, heu anat ràpids, ja no espereu abans a la premsa veig, per mi ok.

Anònim ha dit...

bones, he rebut l'entrada però heu tornat a posar només una acta, això es informació a mitges, crec que haurieu de posar l'esborrany del programa electoral ÚRGENT

Anònim ha dit...

Hola Tomàs

Vas tenir bon viatge? Espero que sí.
Et confirmo la meva assistència per a la propera reunió de dimarts 27 febrer.
Ja sé que aquell resum ha fet sortir dubtes. Insisteixo en que és complicat comprometre's en un programa econòmic que després no es pogués cumplir degut a qüestions de pragmàtica política. Em refereixo sobre tot a les
negociacions amb Espanya perquè Andorra deixi de ser considerat paradís fiscal. Això comporta una sèrie de concessions que desconeixo fins a on poden arribar, sort que el vostre economista ho està mirant. Per aquest motiu el programa hauria de ser més ambigu i potser l'ultim punt a aprovar.
Records

Anònim ha dit...

Ah, per cert, Estic d'acord amb els contactes amb l'Eusebi Nomen. Sé que és un economista molt capacitat que ha escrit articles crítics sobre el projecte Andorra 2020 i l'obertura a les inversions estrangeres. Està dintre de la nostra línia. És un home que està molt preocupat pel futur del país.
Records

Anònim ha dit...

molt bones Srs.

Per la meva part no hi podré assistir el dimarts vinent, l'economia no es el meu fort... ho sento.

A reveure i gràcies per la invitació al Bloc, ja enviareu més deures i encantat d'ajudar-vos com sempre, però repeteixo, d'economia jo ni idea ;(

Marc

Anònim ha dit...

Benvolguts Srs. del PCA

Desconeixo si es tracta d'un problema del meu terminal o si pel contrari és comú, la qüestió és que no em puc descarregar l'arxiu adjunt que m'heu enviat... al moment de fer-ho, em surt un quadre de diàleg comunicant que no és possible descarregar dit arxiu....

salutacions..

Anònim ha dit...

M'estic miran amb lupa l'esborrany del programa i veig que heu colocat rectificacions d'aspectes nous

Anònim ha dit...

Molt bona la reacció del cònsol Enric Dolsa, d'Ordino de dimitir del comitè local de la seva parroquia per no creure en els pactes amb CDA, reconeix també un desgast del PLA.
Cada dia, la derrota d'aquests aznaritos de dreta està més propera

Anònim ha dit...

ara els del PLA volen posar un impost per activitats empresarials, i el Pallas de la Cambra deu ser cosí del Mirapeix per l'accent Barceloní que te, un altre liberal disfressat, VISCA l'ajuda al Comerç!

Anònim ha dit...

El PLA vol fer una Unificació d'impostos i un Impost de doble imposició, per als 4 càciqs que volen fer negocis amb altres paisos, el teixit comercial andorrà MAJORITARI no te cap necessitat de negociar a fora, i menys que entrin de fora, pobre Andorra!

Anònim ha dit...

SE SIENTEN, COÑO!!!

Anònim ha dit...

veure aquesta tele andorrana ja supera el fet de que es faci per un acte patriotic, que dur que es..

Anònim ha dit...

ei Pascual!, no penses explicar que tal t'ha anat el dinar d'avui, amb els Verds d'Andorra?, es veu que hi ha molt bon rollo amb la Isabel Lozano i el Juli Fernandez, quina en tramareu?, aiai

Anònim ha dit...

Quin control!

Anònim ha dit...

Veig que esteu tots de Cap de Setmana, doncs... bon finde!!!

Anònim ha dit...

Jo prefereixo ni pensar en la destrossa que fara el PLA abans de que els electors el podem fer fora, i gaudir de la vida, el màxim possible mentres duri.

Anònim ha dit...

tranquil 11:11 PM , quan guanyi el PS , recullirà totes les runes de la destrucció, i sense construir-hi res farà que els que quedin en peu també caiguin

Anònim ha dit...

Periodic Andorra

GESTIÓ DE LA PARAPÚBLICA
RTVASA rep el segell de qualitat ISO 9001:2000


(JAJAJAJJAJAJAJA)

Anònim ha dit...

Periodic Andorra

EXECUTIVA

El PLA guarda silenci davant de la dimissió de Dolsa


(es lo unic que pot fer el PLA, silenci, cada vegada se'ls hi veu més el plumero i hi ha menys a dir..)

Anònim ha dit...

Periòdic d'Andorra
24-2-2007

PLATAFORMA DEL PARTIT DELS CIUTADANS
• Estan estudiant si aposten per la imposició directa o la indirecta
Els membres del PCA fan una reunió específica per debatre el sistema econòmic del país

Els membres de la plataforma constitutiva del Partit dels Ciutadans del Principat d'Andorra (PCA) van dur a terme una reunió ahir a la tarda que va servir per debatre la conjuntura econòmica del país.
Un dels portaveus del PCA, Tomàs Pasqual, va explicar que la trobada va servir per dissenyar l'estratègia que s'ha d'incloure en el programa electoral de la futura formació en l'àmbit econòmic. Així, entre altres coses, es van valorar les propostes que fan els diferents partits polítics en aquest camp. Així mateix, els integrants del PCA també van debatre sobre la idoneïtat d'una política impositiva directa o indirecta, l'obertura financera i els impostos actuals (IPI, ISI, ITP més el cànon). Tanmateix, es va reflexionar sobre la gestió dels diners públics, una qüestió en què tots coincideixen que "és catastròfica", va remarcar Pasqual.
A partir d'aquesta jornada de treball, que va incloure la presència d'un expert economista que s'ocupa de les tasques d'assessorament, els integrants de la plataforma elaboraran un conjunt de propostes concretes que tractaran i definiran en una propera reunió que és previst que se celebri dimarts vinent.

Anònim ha dit...

ja veieu que lo del PCA va "viento en popa"!, hi ha inclos un expert economista.

Anònim ha dit...

Diari d'Andorra

BENESTAR

Només vuit persones estan acreditades per realitzar guardes d’infants a domicili
Més d’un centenar han realitzat els cursos de formació, però el cost de la legalització atura les mainaderes

(el que han de fer es més guarderies)

Anònim ha dit...

10:44 AM , no només hi ha un Economista acreditat, quan el projecte sigui un partit i vagi treient les cartes, més d'un es sorprendrà..

Anònim ha dit...

Els càrrecs electes del Comú d'Escaldes-Engordany i el secretari Angel Grau, i el cap de comunicació Ferran Fernandez van a anar a costa del poble a Lalin, van pagar loteria amb la tarja de credit del Comú, els hi ha tocat una pasta, i s'ho tenen molt calladet per no destapar l'escandol, tots els caradures tenen sort i parlem d'uns 10 milions de les antigues pessetes!!!

Anònim ha dit...

Hola Ferran, llàstima que el Minoves no se'n va enterar

Anònim ha dit...

No us perdeu la Ermengoteca del Diari d'Andorra d'avuí.

Anònim ha dit...

Tothom sap que això de la Gala dels Andorrans de l'Any es un tongo del Periòdic d'Andorra, guanya a qui li cau bé al Josep Anton Rossell, però a més si mireu la butlleta diaria surt "Escaldes-Engodany" !!!
No saben ni escriure, o és que algun altre "expert" vol canviar el nom de tal paraula ja que està de moda?

Anònim ha dit...

Si la noticia es certa i la loteria esta pagada amb diners de tots, que donin la toalitat del premi al comu. Seria llogic no !

Anònim ha dit...

No és veritat que hem pagat la loteria amb la tarja de crèdit del Comú. Ens ho girarán per Fibanc/narcòticos. Per cert és "da-guti" viatjar a "cuerpo de rei" i pagant el poble. Us ho aconsello, "és flipant"

Anònim ha dit...

2:54 PM , els restaurants sí que t'asseguro que els paguen amb la tarja de credit del Comú d'Escaldes

Anònim ha dit...

A veure!, el Ferran Fernandez de les 2:05 PM, NO sóc jo!!!, sóc el veritable Ferran Fernandez, voleu una prova?; sóc de Manresa, vale???

I és veritat, vem anar a Lalin per la patilla del poble Escaldenc, i que passa!!??, a més a més li vaig fer uns encarrecs particulars al Hble. Sr. Cònsol, a veure qui s'atreveix a venir al meu despatx a queixar-se va!!!!

I a vosaltres els de La Junta de Govern del Comú d'Escaldes, al meu despatx el dilluns a primerisima hora del matí!!, ja us ensenyaré jo a cascar més del compte per aquí sense haver-me consultat si era jo o no!!!!

Tu Tavi Font, no cal que vinguis, que per això cobres 1.000 € més del compte.

Ferran

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que amics directes del Pintat, estan sobtats amb ell, continuen amb l'amistat però es veu que han arribat a la conclusió de que s'ha tornat boig.

Anònim ha dit...

Ara a la tele, redifusionen les competicions d'esquí, mare meva!!; com es nota que el certificat ISO és dels que es paguen

Anònim ha dit...

8:33 PM , sí cert, es paga, el fan empreses espanyoles, i entren i surten sense pagar cap mena d'impost, visca la justicia econòmica del PLA, jaja

Anònim ha dit...

Realment fer un programa econòmic tal i com està deixant el Govern del Pla, és una odissea.

Anònim ha dit...

ni que ho juris 9:06 PM

Anònim ha dit...

al tamarrolandia estan quasi tots acollonits per lo dels controls dels franquistes-liberals

-----------------------------------
Ja coneixem qui escriu al blog. Esteu tots controlats.
XAVIER, Antoni,lluís,Jaume,Tomàs,Pere,Jordi,Maria,Cabanes,Pintat,Martí,Rosa.
D´aquí a Quatre dies tots a la comella.
-----------------------------------
Esperem que aquí no arribi tal por, més val morir de peu que viure agenollat!!

Anònim ha dit...

PERSPECTIVES DEL CONGRÉS DEL
Periòdic d'Andorra

PARTIT LIBERAL

La capital vol un canvi d'orientació del PLA
• Arasanz diu que fan falta un nou discurs i propostes engrescadores

• Reitera la defensa del vot dels residents i la proporcionalitat dels comicis

(Al impresentable del Arasanz li ha tocat menjar-se el marron de defensar el indefensable i INJUST vot dels residents, és una estrategia liberal perquè algú confii en ell i en que convenci als que "s'ajunten a la proposta", al tontaina del Pere Cervos li va tocar tirar la xineta, i aquest a defensarla, però us ASSEGURO que no tenen la més minima intenció de fer-ho, es una falsa crida d'atenció i bruta estrategia en que no hi creuen.

Anònim ha dit...

Aquest JOAN RAMON Baiges del Periòdic ja te cara de capellà, TOTHOM sap que no te ni respecta el codi deontologic, es pitjor que el Rossell, mireu el seu article d'opinió d'avui, si per ell fos als judicis la premsa hauria de publicar els noms dels pressumptes innocents, aixi els podrien fer culpables. Actituds aixi em fan valorar la possibilitat en que el control de les trucades sigui justificat.
I parla del secret del dentista, la de gent que va trucar al Periodic i els hi van dir els noms i cognoms!!!!

Anònim ha dit...

Felicito a la JAEL POZO dels joves del Verds, per el que diu en la seva entrevista a la contraportada del Diari d'Andorra!!

Anònim ha dit...

10:06 AM vas de espavilat!
Posar noms de pila de gent no és cap pista de res

Anònim ha dit...

Cada vegada que algú obra la boca (perqué els hi deuen preguntar), sobre l'aeroport de la Seu, aqui ja és "noticia" que accelren les negociacions, i així any rera any..

Anònim ha dit...

PCA; vaja reunió que heu fet tot el matí a l'Espiga d'Or, d'Escaldes-Engordany, i en Diumenge!!!, teniu pressa veig..

Anònim ha dit...

miro la tele andorrana, i les noticies de les 15h00 son redifusionades de les 13h45

miro Antena 3, mencionen alguna cosa del migdia, però en directe i en posen de noves.

Certificat pagat iso?, per qualiqué???

Anònim ha dit...

2:28 PM , igual t'has confos, l'espiga d'or és la central del CDA

Anònim ha dit...

2:28 PM , això deu ser com l'altre dia que algú va escriure en un parell de blogs andorrans que un dia determinat, el Tomàs estava reunit amb el PLA, i estava de viatge..

Anònim ha dit...

és que lo de que una opinió d'un anonim no te valor és ben cert

Anònim ha dit...

tal i com està la llei electoral és dificilissim que partits petits com els Verds i el Pca poguessin guanyar per molts vots obtinguts

Anònim ha dit...

tal i com esta el país, crec que tot sorprendrà

Anònim ha dit...

i que passa amb l'agencia LEM?, ha desaparegut, l'han xapat o l'han traspassat?

Anònim ha dit...

els de l'agencia LEM deuen estar recaptan dades

Anònim ha dit...

això de que els "diaris" dill-div gratuits treguin les noticies per internet un dia abans és ganes de no llevarse d'hora

Anònim ha dit...

és veu que al Més Andorra li queden dies, està a punt de xapar

Anònim ha dit...

Periòdic Andorra 26-2-2007

DOCUMENTS DE TREBALL DEL VUITÈ CONGRÉS DEL PARTIT SOCIALDEMÒCRATA
El PS debat fixar la plena nacionalitat als 10 anys
Els militants presentaran 13 ponències, dos sobre el vot dels residents
També analitzaran l'accés a l'habitatge, la contractació pública i l'Alternativa


(TOTS son iguals, Europa aconsella 15 anys, el PS sempre ha tingut al seu programa tals anys, i ara mercadeig electoral a tope)

Anònim ha dit...

EL DE HARO dient al 101.5FM declarant que el Toni Martí perdrá les eleccions es presnte amb qui es presenti!!!

(Ara, a part de mentider, es bruixot!; quines ganes tinc que el Pascual pengi al youtube la cinta famosa, jeje)

Anònim ha dit...

La enquesta del Diari de les trae...

Haurem de mirar quants sociates del Diari estan al negoci del totxo..

ENQUESTA
Troba just que els promotors paguin l'impost de plusvàlues?

Anònim ha dit...

Aquest Pintat a part de boig i mentider és un farsant:

POLÍTICA

Pintat assegura que el va “molestar” que la policia interrogués Bartumeu

El cap de Govern no ha vist de bon ull que la fiscalia hagi interrogat Jaume Bartumeu sobre PaperS. “No ho trobo bé i m’ha molestat”, va afirmar, tot i justificar plenament la decisió de portar a la fiscalia el butlletí...

Anònim ha dit...

SERVEI DE CIRCULACIÓ

Associació nacional de l’embolic
Els dos únics membres de la comissió gestora que van assistir al conat d’assemblea dels urbans es contradiuen


(Títol "TIPIC" del impresentable del Toni Solanelles)

Anònim ha dit...

EREN DUES i... DUES, NOMËS DUES PERSONES van assistir presencialment al conat d’assemblea que la comissió gestora de l’Associació Nacional del Servei de Circulació (ANSC) va convocar en veu baixa per dimecres passat. Dues, només dues i, a més, es contradiuen. Si el cap visible d’aquesta organització d’un temps ençà, Ferran Fernández, va assegurar al Diari que hi havia prou vots delegats perquè es pugui donar per celebrada la reunió i, per tant, per escollit un nou comitè executiu, l’altre assistent, Judit Nogueras, afirma que tot és fals.

Anònim ha dit...

Hola Tomàs
d'aqui 1h envio el resum.

Anònim ha dit...

no el podeu "enviar" aqui?, jeje

Anònim ha dit...

que el Manuel Cerqueda de ANDBANC fos un col.laborador nazí ho sabia tothom, pero es tapava, inclos van arribar a comprar tota la tirada del Interviu d'una sortida dels anys 80, on sortien inclos assassins andorrans que mataven exiliats d ela guerra espanyola.

Ja veieu d'on surten els diners dels bancs!!

Anònim ha dit...

M'en arrepenteixo d'haber votat pel PLA , reconec que ho vaig fer

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola bon dia,

avui dimarts 27 febrer a les 22h00, reunió PCA a la seu social dels Verds d’Andorra , al C/ Ciutat de Consuegra 10 Edf. Orió 1er pis d’Andorra la Vella.

S’ha d’agrair que tal Partit Polític ens deixa la clau.

Confirma l’assistència el més breu possible.

Salutacions cordials,


Plataforma constitutiva
PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

Escaldes-Engordany, a 27 febrer 2007

Anònim ha dit...

Us confirmo assistència

Anònim ha dit...

jo si que vinc!

Anònim ha dit...

DEBAT DELS PRESSUPOSTOS
Marsol qualifica de "demagògia barata" les crítiques del PS
La presidenta del Grup Liberal està "indignada" amb l'oposició
Tarrado diu als crítics "que es mirin bé el reglament del Consell General"


(sí sra Marsol, té raó, pero les critiques del PLA són pitjor que demagogia!!)

Anònim ha dit...

EDITORIAL

Rebaixa per accedir a la nacionalitat
L'opinió del diari s'expressa només als editorials.


( SEMPRE, a un any vista d'eleccions tots diuen el mateix )

Anònim ha dit...

Hotel Plaza el millor de l'any!!; i això que va estar més d'un any tancat, i tracten a la gent a patades a la cafeteria

Anònim ha dit...

INTERVENCIÓ DELS TELÈFONS DE PERIODISTES
Premsa Andorrana s'uneix a la demanda pel control telefònic


(Al Solanelles és l'unic que hauriend e controlar eternament)

Anònim ha dit...

TRIBUNA

La improvisació al poder!
Eusebi Nomen


(No us perdeu el seu article del Diari d'Andorra)

A aquest senyor l'hauriend e fer l'andorrà de l'any!!

Anònim ha dit...

No us perdeu el RIDICUL i xulesc "article" del xuleta-xarlatan del acebes-Canturri al BONDIA, es BONISSIM per odiar més a aquest tio!!

Anònim ha dit...

Segons el cònsol Toni Martí a Cal Fernandez de les 16h, a les Comunals del desembre concorreran el partit liberal, el PS/ALternativa i potser els Verds.., i ell es quedara a casa o fara una llista d'independent.
Per primera vegada a elogiat a dos dels seus consellers comunals, el pere moles i el gerard rieger.
i ha promes que a la propera comapreixença a Cal Fernandez desvellará la seva decisió

Anònim ha dit...

Felicito al Miquel calsina Gordi, per el seu article al BON DIA

Anònim ha dit...

El Periòdic d'Andorra, torna a fer la Gala dels Andorrans de l'Any.

Cada un pot posar el seu personatge preferit a:

Vida Social:
Vida Econòmica:
Vida Esportiva:
Vida Cultural:

E-mail: andorransdelany@andorra.elperiodico.com
Fax.: (+376) 736 210

Anònim ha dit...

5:44 PM , sera un xanxullo com el de altres anys del plariodic

Anònim ha dit...

miro si m'organitzo, pero si que vindré aquesta nit

Anònim ha dit...

vale ja ho sabia, si que vinc, a veure si descifrem lo dels calers per fer allò..

Anònim ha dit...

Bona reunió i a veure si avançeu, que molts tenen pressa en que sigui al contrari :)

Anònim ha dit...

fonts properes al PLA m'han assegurat que el Pascual no sap que fer per tornar al seu ambient liberal

Anònim ha dit...

11:24 AM ; sí, i jo tinc 74 anys i demà ingresso al cos de bombers

Anònim ha dit...

MÉS DETALLS DE L'EVOLUCIÓ DE L'ASSUMPTE DE L'EMPRESA DE GESTIÓ DE PATRIMONI
Els afectats de Valora proposen un pla de salvament per a la societat
Volen fer una reunió amb membres de Fibanc, l'INAF, el Govern, Jofre, Felipó i ells mateixos
També van demanar que es nomenés una administració judicial mancomunada per al cas


(Sí, això és com lo de aigues d'Arinsal)

Anònim ha dit...

CONTROL TELEFÒNIC
La Batllia no admet a tràmit la demanda d'un periodista


(Primer haurien d'admetre a tràmit les demandes dels afectats per les falses publicacions del Toni Solanelles)

Anònim ha dit...

L'enquesta del Diari d'Andorra d'aquesta setmana es interessant.

Suposo que guanyarà el SÍ, en cas contrari ja se'ls hi veuria massa el plumero.., dubto que ho permetin, de tan en tan s'ha de dissimular..


Troba just que els promotors paguin l'impost de plusvàlues?

Anònim ha dit...

TRIBUNA

Alternativa ferroviària


(És vergonyos que es subvencionin estacions ferroviaries foranes i no ea faci arribar el tren per Pal, massa interessos!!!)

Anònim ha dit...

FINANCES

El Govern “congela” els pagaments als proveïdors per la dificultat pressupostària

AmplieuEls proveïdors habituals del Govern estan enutjats. I expectants per saber quan cobraran el que l’executiu els deu. De fet, el ministeri de Finances té pràcticament congelats tots els pagaments.



(Els salaris del Cap de Govern, Mirapeix i demés xupopteros forrats no els "congelaran" no..

Gràcies PLA, gràcies CDA!!!! VISCA el ajudar a l'empresa andorrrana!!!! MARXEU JA!!!

Anònim ha dit...

ANDORRA LA VELLA

El comú invertirà 1,6 milions per evitar filtracions d’aigua de la plaça del Poble
L’oposició creu que l’adjudicació s’ha pogut fer de manera il·legal i no descarta denunciar el cas a l’executiu


(De mas a peor...), que tapin les fuites amb les estructures..

Anònim ha dit...

Bon resum ahir nit, bon resum..., impossible no gafar-ho

Anònim ha dit...

Hola

he enviat un document amb les meves observacions sobre la elaboració del programa electoral

Una abraçada i fins aviat

Anònim ha dit...

Salutacions cordials des del Centre d'Art d'Escaldes-Engordany,

Us informem que el Museu Viladomat i el Museu de maquetes ja no existeixien
i actualment s'exposen en el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany.

En el Centre d'Art d'Escaldes-Engordany hi trobarem les maquetes d'art
romànic, les escultures de Josep Viladomat i una sala d'exposicions
temporals.

ENTRADA GRATUÏTA

CAEE
Av. Carlemany, 30
AD 700Escaldes-Engordany
tel.: 802255
centreart@e-e.ad

Anònim ha dit...

Penseu que ens espere un 2007 molt, pero molt, complicat !!!!

Anònim ha dit...

a veure si pengeu l'Acta d'ahir nit!!!

Anònim ha dit...

Tinc curiositat en saber com i si explicareu perqué ningu del PCA va signar el manifest dels drets dels periodistes..

Anònim ha dit...

4:44 PM , fes una carta oberta, amb nom i cognoms als diaris i pregunta..

Anònim ha dit...

El pressupost del Govern congelat, i els "ministres" perdedors Cabanes i Meri Mateu foten-se un tiberi aquest migdia a CASA CANUT d'Escaldes-Engordany, pagant el Govern, es vergonyos

Anònim ha dit...

A l'Avinguda Carlemnay ara una escavadora treballa de nit, ja no és respecta el son dels ciutadans Escaldencs...

Anònim ha dit...

Que contents estaran els proveidors del Govern de NO cobrar el treball realitzat..
Se li ha d'agrair en especial al CDA+SegleXXI, que es qui el te congelat a canvi de cadiretes i al PLA per estar en un temps super-obscur, possiblement el pitjor.

Anònim ha dit...

11:34 PM , els sous milionaris dels electes NO estaran congelats SEGURRISIM, vaja cara dura qeu tenen!!, una vergonya.

Anònim ha dit...

Heu vist al "directillo" jordi gallardo a la TV, sense afeitar i amb texans, amb els Minoves i els frescos..?, ojala ho repeteixin demà, no us ho perdeu.

Anònim ha dit...

va no critiqueu, les coses ja es veuen soles, humilitat si us plau..

Anònim ha dit...

Us felicito per l'actualització del esborrany del Programa Electoral del PCA; és una passada!!!