dimecres, 3 de gener del 2007

Presentació projecte Partit polític PCA

(PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-)

Història PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-

PCA s’origina de diferents opinions de persones, col·lectius, associacions, impulsat per ciutadans del país, que han ocupat llocs com presidents d’associacions i diversos càrrecs de diversos col·lectius, han creat opinió a les diferents tribunes i columnes dels mitjans de comunicació, persones de a peu, veritables politics de carrer, els quals dia a dia trepitgen la realitat del nostre país, adonant-se que cada vegada una majoria creixent no se senten representats pels partits politics existents al Principat d’Andorra.
Ara som unes poques persones, oberts a nous fundadors i estem treballant en una declaració de principis i en un esborrany de programa electoral.

Durant el primer trimestre del 2007 presentarem el primer manifest, i plantejarem a la societat andorrana la necessitat de crear un nou partit polític centrat a solucionar els problemes reals dels ciutadans.

Aquest manifest, es vol donar a conèixer a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany. Si la convocatòria destaca per el seu èxit, es confirmaria el recolzament ciutadà a les idees del Manifest, i el projecte es posaria en marxa.

A partir d’aquest moment, es crearia la plataforma PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-, l’objectiu de la qual seria la constitució d’un nou partit polític.

Posteriorment, després d’haver pres en consideració l’opinió i les idees de tothom sobre la primera trobada i el primer manifest, es presentaria el Segon Manifest de PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-, també a la sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany, per una vegada més, captar l'interès de la ciutadania pel projecte, dialogar sobre la ideologia i exposar projectes.

Posteriorment ja es podria presentar PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-, com a format i legal partit polític, celebrant-ho en un Congrés Constituent del Partit.
Ja estaríem dotats d’un reglament i uns òrgans de representació; un Consell General amb varis membres escollits democràticament, màxim òrgan de representació que integraria les diferents agrupacions, i un Consell executiu amb varis membres, i un president del partit.

En tal moment ja podríem comptar amb varis afiliats i simpatitzants.
PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-, voldria començar per aspirar a les eleccions comunals del desembre 2007 d’Escaldes-Engordany, que es el nucli de naixement del partit, per al mateix temps i/o posteriorment treballar en altres parròquies i a les eleccions Nacionals.
Al bloc (http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com), podeu seguir el procés d’aquest projecte polític, al mateix que escriure la vostra opinió de manera oberta.
Al E-mail: pca_ciutadans@hotmail.com , podeu contactar amb nosaltres.

Plataforma constitutiva
PCA – Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-
Escaldes-Engordany, a 2 gener 2007

571 comentaris:

1 – 200 de 571   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

Enhorabona per l'idea!, només l'esforç ja es digne de felicitació, us animo a tirar endavant, a veure si veritablement sou el partit entremig que Andorra necessita.

Anònim ha dit...

PLA = ULTRA-DRETA LIBERAL
PS = MAS DE LO PEOR
CDA+segleXXI = Sucursal Liberal
VERDS = Sucursal Liberal
Calidae = Sucursal Liberal/Martí???
GIL = Castellet al audiovisual PLA

PCA= ??? -esperem sigui al menys independent-

Anònim ha dit...

Enhorabona al futur PCA, ja anire entrant al vostre blog per veure novetats.

Anònim ha dit...

des de luego res us esta bé a la majoria del blog, quan es construeix algo, neix la critica i la burla sistematicament, he flipat en veure en quines decimes de segon se li ha posat al suposat futur PCA un pseudonim..
Doncs jo apollo al PCA aquest, els liberals i el Martí perdran segurissim si això tira endavant!

Anònim ha dit...

A Escaldes hi haurà més partits que votants:

- Els liberals van dir que s'hi presentarien (amb o sense Martí).
- El Martí igual també es presenta com a independent.
- El Tomàs Pascual igual també s'hi presenta.
- Els verds també van dir que volien fer llista.
- El PS es suposa que s'hi presenta.
- RD es presentarà amb l'Alterniva o anirà per lliure?
- El Castellet que també volia fer un partit, ara no piula.
- Ahora el Partit del Ciutadanos aquest (que tal vez engloba alguns anteriors o no).

Estic pensant que potser també m'hi presento, si em vota la família, els amics i alguns coneguts i trec 50 vots igual guanyo. Em diré Partit Autònom Reunificat d'Escaldes antiPPLA (PAREAPPLA), si voleu apuntar-vos a la llista electoral ja direu alguna cosa. Si guanyem, el lloc de Cònsol ens el podem rifar en una partida de cartes o fer-lo rotatiu.

Anònim ha dit...

Jo tambe volia donar anims als del PCA. Pero sobretot no sigueu com els PLAtètics del CDA Segle XII...

Anònim ha dit...

Jo voto al PCA només per veure destronar als liberals.

Anònim ha dit...

El Martí también s'apuntarà al partido aquest de la ciutadania?
Llavors, si que puede ser interessant porque els liberals a Escaldes ho tendran molt magre, ara si el Martí no s'hi apunta no tienen gran cosa a fer.

Anònim ha dit...

12:25 AM , lo del Martí no t'ho creguis tant que no el traga molta gent i menys els nous votants

Anònim ha dit...

Home, si els patedefuà ja no van votar a les dos darreres, i ara es pesenten (si tenen prou suport, que ho dubto)a qui fan mal presentant-se és a les altres files polítiques, als PLA, niente delalurute, més aviat un favor

Anònim ha dit...

Partit patedefuà o el que sigui, però una manera més de restar vots als liberal, només per això tenen el meu suport.

Anònim ha dit...

uiii, que malament s'han pres els trolls liberals que una possible futura sana "competencia" els destroni!; això va bé, jeje

Anònim ha dit...

Sana?
Competència?

Jaja si els patedefuà tenen carnet liberal
tots no?

A mi em preocupa molt més que el Tamarro no contesti al amics!

Anònim ha dit...

patedefuà@hotmail.com

Holé ciutadanus i ciutadanes,

vista la unànime i clamorosa cridòria d'angoixa qeu sacceja les nostres valls reclamant intel·ligència, honestedat i diligència, el patedefuà xupa-club anirà a les eleccions comunals.
Patedefuà manque pierda!

Anònim ha dit...

PCA :) predictible.

Anònim ha dit...

ostia!, això del partit nou si es veritat fa falta.
Jo mentres fotin fora als liberals el que SIGUI!!!

Anònim ha dit...

Partit patedefuà, ja heu contactat amb l'agència LEM?

Juas juas, quin post més fantàstic

PCA s’origina de diferents opinions de persones, col·lectius, associacions, impulsat per ciutadans del país, que han ocupat llocs com presidents d’associacions i diversos càrrecs de diversos col·lectius, han creat opinió a les diferents tribunes i columnes dels mitjans de comunicació, persones de a peu, veritables politics de carrer, els quals dia a dia trepitgen la realitat del nostre país, adonant-se que el patedefuà és millor que el pernil, juas juas,
Em more de ganes de veure els cartells electorals amb les cares de poc-gestats d'aquest fenòmens de psiquiàtric

Anònim ha dit...

Ostres al partit dels ciutadanos aquest us subvenciona el Boadella? Que pedireis que es parli en castellano al Consejo General? I también surtireu en pelotas?

Anònim ha dit...

Juas juas el partit patedefuà ja vol néixer, quin fart de riure que ens farem!!!

Anònim ha dit...

Senyors/es del PCA, us he afegit uns quants posts del blog que us heu presentat, aixi teniu la "amanida" a la mateixa cassola, espero us serveixi d'ajuda, per cert, a veure si ben aviat presentareu algun programa o algo, nanit.

Anònim ha dit...

ben fet justiciero, dono el meu suport al PCA, a veure si us pronuncieu aviat!

Anònim ha dit...

Genial, PCA, el primer partit anònim del món. Tamarros cada dia us supereu. Això si que és nivell.

Anònim ha dit...

12:39 AM , saps llegir?, crec que no; els del PCA han dit clarament i per passes que son un projecte, per algo es comença, més que tu si que han fet.

Anònim ha dit...

Es presenta un partit AQUÍ?
Què és el patedefuà xupa-club?
El senyor de la bilis negra?

Anònim ha dit...

Ja ho tinc, els PCA son de Canaries, van una hora retrassats.

Anònim ha dit...

Hola Tomàs, esteu amb el L-M polsant les primeres reaccions al Projecte?
Sou masa llestos! arrassareu segur!
Podeu descansar tranquils, quin fart de riure ens espera, petitons.
Espero que convencereu a algú que passo del metre seixanta, sinó us diran els enanitos FC, encara que això de patedefuà xupa-club també té la seva conya, no us sembla?

Anònim ha dit...

El Cònsol és dirà Tamarroman i el Conseller Major Camioner. Això promet, quin nivell.

Anònim ha dit...

ai, ja començen les acusacions i noms des de l'anonimat.., millor el Tamarro de cònsol que no pas molts dels 7 que ho son, al mateix que el conseller major, em guardo noms, els que entenen els hi sobren lletres.

Anònim ha dit...

Tamarro els del Patedefuà xupa-club comencen bé replicant el teu blog. Es denunciable tot això també? Suplantació de blog? La que esteu liant. Crec que heu de demanar als de MicroBlog que desfacin aquest nus sinó patireu.

Anònim ha dit...

Aqui no hi ha res de denunciable, troll liberal 1:58 AM ; jo estic a la feina fins de bon mati i ajudo com em dona la gana, et val?; sinó em dona igual valentet.

Anònim ha dit...

senyors/es del PCA, us recordo que us estic "exportant" els comentaris d'un altre blog, si no us agrada, quan ho mireu ho esborreu, la meva intenció repeteixo es ajudar i fins a les 6h mati avui tinc temps.

Anònim ha dit...

Perdo em descuidava, el Conseller de Faroles de l’Av. Carlemany és dirà El Justicier. Es veu que és la estratègia Patedefuà per contrarestar les forces del mal d’Andorra la Vella.

Anònim ha dit...

apa ves a dormir troll liberal; tu seras el hble. conseller anonim, el qui no produeix ni aporta res.

Anònim ha dit...

Tranquil Poble Andorrà, quan els Patedefuà pugin al poder ho sabran solucionar.

Anònim ha dit...

Hola,

això del Patedefuà m'ho podrieu explicar? No estic gaire al dia i no ho he entés.

Moltes gràcies i bona nit.

Anònim ha dit...

Si home 8:06, Patedefuà és un projecte anònim per liderar una força política anònima per solucionar la vida de tots els Andorrans des de l’anonimat. Al•lucina.

Anònim ha dit...

D'acord, però no vec d'on ve el nom de Patedefuà.

A mi no em sembla malament si es van creant partits.

Però si és per ser quatre gats com els verds crec que no val la pena.

Anònim ha dit...

el foi-gras, que es on es pensen aquets tontets que estaven mentre buscaven cadiretes a canvi de deixar de fer i dir besti[eses i sota amenaça de fer els possibles per fer perdre els que abraçaven com amics és un producte gastronòmic molt gras derivat d'uns ismpàtics animalons, tot ben homogeni i cuidat. El patedefuà és una barreja de fetje de porc amb altres parts poc nobles del dit animal.

Anònim ha dit...

Hola bon dia pca!, esperem saber ben aviat bones noticies vostres, idees, persones.., fns ara només es sentia una idea de fum, espero que no sigui un fum més espés tipus GIL a Escaldes, que van acabar sense contituir-se; al menys ara hi ha algo més; ani'm.

Anònim ha dit...

Ostres que guay!, animos i endavant pca!

Anònim ha dit...

entre les esquerres d'Andorra que no tenen sort, el centre que es de dreta, i la dreta que es ultra-dreta, queda veure vosaltres del PCA per on sortireu..

Anònim ha dit...

joderrrrrrr, sou una caixa de sorpreses..., si sou qui crec que sou, jeje!; vinga anim!

Anònim ha dit...

hola soc el Jordi no sé ben bé com s’escriu aquí, he rebut la invitació d’entrada al bloc, ho he llegit, imprès i em sembla bé, us envio un emilio amb la meva opinió i interès en estar informat del projecte.

Anònim ha dit...

PCA = Tomàs PasCuAl i el seu club de fans del GIL.

Agencia LAM (Loving All Madriu)

Anònim ha dit...

vaja feina us heu currat.

Anònim ha dit...

Un bon amic meu m'acaba de dir que entri a donar un cop d'ull a aquest nou projecte que ha de vetllar per una Andorra millor.
Vull animar a aquells que creuen amb el PCA i sobretot que creuen amb un nou país com és l'Andorra que ens ha d'arribar.
Espero i us encoratujo a que prengueu aquestes sigles com als alliberadors d'aquesta política que ara, s'ha convertit en el poder de quatre mandataris que, francament, no sé on volen dur al País i als pocs andorrans que quedem en ell.
Ànims

Anònim ha dit...

Sí 2:49 PM , els 4 mandataris van només a mirar per ells.

Anònim ha dit...

Visca el PCA !!!

Anònim ha dit...

2:12pm, i com ho saps?

Anònim ha dit...

Ja ha entrat el troll liberal ressentit anti-Pascual i anti-blog.
Anim's companys!

Anònim ha dit...

4:18PM,

Es d'Escaldes-Engordany i llegeixte el que diu en el seu projecte de presentació


PCA s’origina de diferents opinions de persones, col·lectius, associacions, impulsat per ciutadans del país, que han ocupat llocs com presidents d’associacions i diversos càrrecs de diversos col·lectius, han creat opinió a les diferents tribunes i columnes dels mitjans de comunicació = Tomàs Pascual Casabosch

A l'agencia LAM creiem que no passaran de la primera reunió.

Agencia LAM (Loving All Madriu)

Anònim ha dit...

4:09PM, ets injust, el que no et caigui bé aquesta persona no vol dir que no pugui presentar un bon projecte no creus?; i la teva opinió que no passaran de la primera reunió delata la teva mala llet, no crec que s'hagi avançat tant per no passar de la primera reunió, es més, estic segur que de reunions ja han fet unes quantes.
Endavant amb el projecte PCA ; quan estigueu més avançat ja em pronunciaré sobre el meu o no suport.
Eva

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom, m'he posat al llit a les 8h/matí després de tota una nit de curro, m'he llevat a les 14h per dinar, he estat al gimnás i ara he entrat aqui i veig que encara se'm dona feina (sense demanar-mela ningú), de copiar-enganxar tot el qeu en altres llocs trobo relacionat amb aqeust partit PCA; llàstima que jo no em puc afiliar a cap partit, i això que sóc andorrà, en tot cas exerciré el meu dret a vot per votar al PCA; entre molts companys meus de feina (sóm 200 persones / aprox), ja està circulant aquesta nova opció, salut!

Anònim ha dit...

si aixo del pca fot pudor de gils i pascualet. Si la reunio els surt be segons els seus interessos el pascualet marxara del pla amb molta pena pero amb els clixes molt ben apressos ell i no mes ell fara de control de qui entra i qui surt, es un integrista

Anònim ha dit...

Lo del nou partit polític "patedefuà" és molt bo. Aviam si es fan reso els mitjans de Catalunya, i tornem a ser noticia, poques vegades bona noticia.

El meu partit polític preferit no surt a les preguntes als joves. És el P-P-F, que vol dir Plat - Ple - i Fondo. Aquest és el que ningú vol fer.

Anònim ha dit...

5:11pm, ETS EL TROLL LIBERAL DE SEMPRE ANTI "PASCUALET", "perdona Tomàs"; perque no li dius a ell a la cara?, no tens collons, es nota!, escriu tu a la premsa i/o munta alguna cosa millor GIPIPOLLES!!

Anònim ha dit...

Recordo que fa pocs mesos, algú va comentar del Pascual que semblava més voler protagonisme que construir algo..
No s'ha demostrat si darrera el PCA està ell, crec que si, i en tal cas i independentment de que jo mateix pugui o no donar-hi suport, ha quedat clar que tals comentaris no tenen cap fonament i si molt de odi i enveja.

Anònim ha dit...

5:17PM, A l'agencia LAM no som liberals. Som ecologistes ateus i d'esquerres. Tot al contrari dels carques del PLA, GIL i ara PCA que només representen més del mateix.

Agencia LAM (Loving All Madriu)

Anònim ha dit...

holaaa, he rebut la invitació a la entrada, us animo en la nova empenta PCA, ja donareu més noticies.

Anònim ha dit...

boness, el Joan i jo em rebut la invitació, l'he llegit per sobre i no està malament, a la nit comento i escrivim, abraçades!

Anònim ha dit...

Comenceu manipulant: el primer post escrit, com veureu si aneu a la pàgina del Tamarro, o no m'esborren això és un que està copiat falsificant l'hora:

proposi polítiques per als joves: Accés a l'habitatge, al món laboral en condicions i a la seva formació.

2/1/07 11:58 PM
El usuario anónimo dijo...

Juas juas el partit patedefuà ja vol néixer, quin fart de riure que ens farem!!!

No calia posar els posts, però posats a fer-ho NO CALIA ENGANYAR ELS ELECTORS!

Anònim ha dit...

bonessss, he rebut la convidada al post al meu email..., tabé, ja aniré entrant, més d'un s'emportara una sorpresa, jo confio com a minim amb... qui m'ha enviat el projecte :) merxi nois!!!

Anònim ha dit...

busqueu la diferència:
TAMARRO:

El usuario anónimo dijo...

Juas juas el partit patedefuà ja vol néixer, quin fart de riure que ens farem!!!

3/1/07 12:01 AM

PCA:
Anónimo dijo...

Juas juas el partit patedefuà ja vol néixer, quin fart de riure que ens farem!!!

3/1/07 1:31 AM

Alguna explicació o és el que us sembla natural als del Patedefuà xupa-club?

Anònim ha dit...

ostres!, això de copiar i enganxar es divertit, segurament us fotran la culpa als responsables d'aquest blog però mentres no em digueu lo contrari, que ja us he enviat un un mail, jo vaig fent, jeje..

Anònim ha dit...

eiii, aquest email-invitació que heu enviat es molt surt eh???, el reprodueixo:

-----------------------------------
Llegeix aquest projecte, escriu la teva opinió al blog, si t’interessa venir a les reunions sobre la possible continuïtat de crear el partit, escriu a: pca_ciutadans@hotmail.com

Plataforma constitutiva
PCA –Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra-
Escaldes-Engordany, a 3/1/2007
-----------------------------------

Eps, m'esta dient la parenta que no hi ha més espai, ok, compteu amb mi.

Anònim ha dit...

sóc l'Oscar, volia dir "molt curt"

Anònim ha dit...

Holaaa, soc la Eva, això es va animant veig, macuuuuu; apa que m'ho he mirat bé i ja podeu comptar amb mi xatets!, dwww

Anònim ha dit...

Al Pintat del PLA se li estan complicant les coses; per primera vegada a la historia, el comitè parroquial del partit liberal Lauredià se li ha posat en contra a un cap de govern nascut a Sant Julià de Lòria!!!, francament dubto que aquest Govern arribi a passat aquest estiu.

Anònim ha dit...

Només al pintat?, el PLA en general està mort cada dia una mica més, aquest anys tindran pluja de baixes.

Anònim ha dit...

Desitjo que aquest nou partit sigui bè i prosperat i que aporti nous aires i anims aquesta ciutadania andorrana que mereix el millor,que estem farts de promeses falses i politics sense nivell...felicitats!!!

Anònim ha dit...

Virtus Unita Fortior

Anònim ha dit...

cert Tomàs, la unitat fa la força!, llastima que en aquest país cada un tira per la seva banda; queda esperar si aquest nou projecte serà el veritable intermig.

Anònim ha dit...

Nanit, sóc la 6:34 PM ; ens hem mirat el projecte i podeu comptar amb nosaltres, us enviem també un emilio.

Anònim ha dit...

Bna nit a tots!

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola,
ahir vàrem rebre en aquest bloc 74 comentaris, alguns van ser traspassats aquí d’un altre blog per un usuari.
Em enviat 66 invitacions d’entrades a varis contactes.
Em rebut 6 E-mails amb diversos comentaris.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

ANDORRA NO ENS CALEN MES "VIVIDORS".
S'HAURIEN DE BAIXAR ELS SOUS DELS FUNCIONARIS!!!!! TENEN SOUS DE MINISTRES EUROPEUS!!!!. D'AQUESTA MANERA NO CALDRIA PAGAR MES "ISIS". TORNARIEM A SER UN PAIS ATRACTIU I COMPETITIU.

Anònim ha dit...

sí PCA, un usuari que només per la gràcia i l'interès de les vostres sigles s'ha passat la nit sense dormirles per manipular les hores dels comentaris i que la pàgina comencés amb "enhorabona" en comptes de "Patedefuà", el "Valiente", i a vosaltres us sembla bé, ja!

A més ja comenceu amb molta Valientia, amb això de no donar a conèixer cap nom.
Si així enteneu el que ha de ser la política ja podeu no comptar amb mi

Anònim ha dit...

8:36 AM , lo de "ho reconeixen" al menys te valor; i mentres hagi segut ambs posts que parlen del parit ja esta be per mi.
Lo dels noms no crec que triguin, no importan qui son, sinó que voldram exposar.

Anònim ha dit...

Hola bon dia, he mirat el Periòdic d'Andorra i veig que lo del PCA va en serio; cada vegada tinc més clar que el Tomàs Pascual és un dels fundadors; pobre PLA i Martí, se'ls hi pose tot més dificil, dubto que gunayin, però destronar als dos mencionats és indiscutible.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots i a totes,
Enhorabona per la fundació d'un nou partit polític. Sempre és bo tenir diversitat i opcions diferents de les que hi ha. Jo només voldria que publiquéssiu en aquest blog quan serà la reunió, ja que he telefonat al Comú d'Escaldes, i ells no en saben res de la reserva d'una sala per poder convocar a la gent, i qui la presentarà.
Mentrestant, reitero la meva felicitació per aquesta nova iniciativa a Escaldes.

Anònim ha dit...

hola que tal PCA?, una pregunta, quan començareu a detallar més el tema; jo volia votar en blanc tant al Comú com a les Generals del 2009

Anònim ha dit...

10:19 AM , tu al menys volies fer l'esforç d'anar a votar, jo i el meu marit haviem decidit directament quedar-nos a casa.
A veure que presenten aquests senyors/es del PCA; mentres sigui per fer fora als liberals i amb la democràcia a la mà, tot s'hi val.

Anònim ha dit...

he llegit el periòdic d'andorra i em sembla molt be la idea de muntar un partit nou, es ben cert que poca gent se sent identificada amb la "oferta" d'ara mateix.

joan ha dit...

no dieu si sou de dretes, d'esquerres o del centre;o be anti catalans i anti andorrans com el partit nascut fa poc a baix.

Anònim ha dit...

12:16 ; ningú es anti-res, i menys anti andorrans i catalans.

Anònim ha dit...

Molt bé, s'ha de veure de que va...

Anònim ha dit...

Hola Tomàs he rebut el teu mail i prefereixo escriure aquí.

No et votaré i et diré perquè.
Ets militant del Pla en actiu, partit contra el que vas fer campanya a les darreres eleccions.
T'has concorxat amb els GIL per seguir demanant càrrecs i malgrat que algú els obtingui seguir fent campanya en contra.
No et presentes pel teu nom ni amb el dels teus companys perquè aquesta és una jugada doble: per un costat fer pressió al PLA d'Escaldes per ser Conseller de Comerç i per l'altra preparar-te una sortida si falla.
Has demostrat que no es pot confiar en tu. Ni tan sols penso que tu mateix sàpiguis per on vas.
No vull que em governi gent que no sap ocupar-se de sí mateixa.

Això és tot, ja que demanes l'opinió, aquí la tens.

Com sempre, sort.

Anònim ha dit...

1:44PM = el troll liberal de tamarrolandia, disfressat de caputxeta vermella.
Quantes mentides es poden dir en un bloc des de l'anonimat veritat?, al menys el Tomàs intenta construir alguna cosa, i sé de molt bona font que no està precisament sol.
No tinc constància de que el Tomàs hagi fet cap campanya mai en contra del PLA, escriure mentides aqui, repeteixo és fàcil.
També et puc assegurar que el Tomàs te "padrins" que l'han defensat en l'afer de la expulsió del PLA, cosa que no van poder fer-li, el vencedor va ser ell.
I per acabar valentet, t'haig de dir que la baixa del Tomàs al PLA, contrariament al que dius, "al mateix que en tot", ja està feta.

Anònim ha dit...

Hola Empar, t'equivoques, aquest post de les 1:44PM no es del troll liberal del tamarrolandia, l'ha enviat el Sr. Ferran Fernandez, cap de comunicació del Comú d'Escaldes-Engordany; es una pre-estràtegia d'atac.

Anònim ha dit...

estic d'acord amb tu funcionari,, el Tomàs Pascual sap perfectament per on "va", i a més ho diu, i a més te adeptes, i a més sempre dona la cara, francament senyor o senyora de les 1:44PM; si el teu comentari es estrategia oculta ja us ho fareu, i si es opinió sincera pensoq ue ja que dius que t'ha enviat un email, la valentia i el veritable valor hagués estat dirli amb ell.
Endavant Tomàs, endavant PCA!!

Anònim ha dit...

Bona tarda Tomàs, jo de moment, entro i observo...

Anònim ha dit...

demanda d'informació

Anònim ha dit...

Jo no se si el Tomàs Pascual està darrera d'això del nou partit, de fet no hi ha res provat encara, a mi ja m'està bé si és ell, però... a Escaldes-Engordany tothom hi veu la seva cara en aquestes sigles.

Anònim ha dit...

eiiii PCA 'sssss ; hi han hagut moltes reaccions degut a la publicació a la premsa o qué???

Anònim ha dit...

Soc militant, inactiu actualment, del PLA desencantat amb l'actual govern i forma de funcionar del partit. Desconeixo quines motivacions i quin posicionament teniu o voleu tenir en la decadent societat politica andorrana... Però us animo a tirar endavant i seguir construint alguna cosa que generi una nova ilusió a la gent com jo, que malgrat ser politicament jove, i després de adquirir una certa notorietat dins el partit, acaben fastiguejats de pactes prenyats i de preses de decisions totalment interessades i amiguistes. Salut, i si sabeu distanciar-vos politicament parlant, i marcar uns objectius amb personalitat, sense rendir-se a la temptació que suposa una cadira, ja teniu molt de guanyat.
Força!

Anònim ha dit...

no fem riure !!!! ni millor ni pitjor. com tots nomes treballaran pels seus interesos. Ah!!! i una mica mes d'inventiva amb el nom, o es que ho em de copiar tot?

Anònim ha dit...

3:32 PM , estic d'acord amb tu, esperem, ojala no sigui massa

Anònim ha dit...

Si aquests del PCA es presenten a les eleccions d'Escaldes amb cares desconegudes i altres càciqs tipo toni martí, etc = El PS guanya les eleccions per majoria.

Si el PCA te cares com Tomàs Pascual, Eduard Lopez Mirmi, etc = El PS també guanyara aquest any, però ho tindran més dificil, i possiblement els liberals ocupin dues cadires al Comú d'Escaldes com a oposició i el PCA potser una.

En tots casos, el que esta clar es que li donarem les gràcies al PCA perquè els Liberals marxaran, això es el que compta!!

Anònim ha dit...

saludos, he rebut el email, i he vist el Periòdc d'Andorra d'avuí; ja estic aqui dins i agfegit a favoritos, no sóc d'escriure, anire mirant OK

Anònim ha dit...

Sou tots uns novells en l'ambit politic. En lloc d'escriure tonteries doneu la cara d'una vegada i noms, i sobretot propostes.De propostes no en fareu cap perque actualment a Escaldes Engordany sembla que no funcioan pas malament. Tot s'ha de dir no tot el merit es de tot l'equip comunal, perque hi ha honorables que no se que hi fan alla dins.

Anònim ha dit...

6:35PM; es dona la possibilitat d'entrar a tothom, per això s'ha fet un blog provisional i un email, i s'ha fet una carta de presentació on es convida tothom a aportar al futur manifest, aqui no hi ha estrategies ocultes, hi han ganes de treballar des de el principi; envia un email al projecte de partit, proposa..

Anònim ha dit...

Que a Escaldes el PLA va be???, jajajaja, no em fagis riure 6:35PM; hi ha un conseller enxufat que cobra 1.000 euros extres per anar només als consells, un carrer on el Cal Tavi prohibix sancionar per fer negoci a les quinieles, un conseller de Turisme i Cultura que esta perque el pare es amic del Martí, una consellera de casa Montanya (Sangrà) per controlar al Martí que no es passi, forrada i a més a més cobra!, un conseller major que va de guaperes i només esta per cobrar i pagar la hipoteca, un cap de comunicació que s'ha doblat el sou i el seu departament xupa diners dels altres departaments i els invalida projectes, un cònsol Narcisita i manipulador de les bones persones, una consellera que va al bingo totes les nits, una comissió de comerç que permet que l'avinguda meritxell es talli sense fer res a Carlemany... , vols més...???

Anònim ha dit...

S'i lluís, més, més!!!


J.B, Senyor de la Bilis Negra

Anònim ha dit...

Aquest blog s'esta posant interessant, senyors del PCA quan entraran vostès a contestar a les preguntes exposades en aquest blog?, per E-mail si que ho fan ràpid, ahir nit em van contestar a una consulta del mateix dia però aqui fa dos dies que a part d'entrar ahir per valorar el primer dia res més!, espero contesta gràcies.

Anònim ha dit...

espero que "CIUTADANS" , per al PCA ho siguem tots, no només els empresaris, que per tal diferencia ja tenim al PLA i el PS..

Anònim ha dit...

Hola PCA,


M'encanta la política, no m'hi dedico perquè no m'agrada com funcionen els partits, entre altres coses perquè hi ha molta tolerància amb la presència de persones que no consideren l'exercici de la política com la cerca del bé comú, i es distreuen amb altres consideracions.
Si el vostre esperat partit es composa d'una cosa o altre només ho veurem aamb el temps, tret que intenteu fer un partit virtual. En tot cas presentar-vos sense donar la cara només deixa suposar malament.

Sort per tots

Anònim ha dit...

ah, i això de que un espontani es passi la nit empegant aquí els comentaris d'un altre blog, i que després els deixeu com a comentari a la vostra presentació i digueu que no sap res del vostre PCA em sembl una presa de pel i per tant una manipulació i no m'agrada gaire que em vinguin a salvar i em robin la cartera.

Anònim ha dit...

8:24 PM; em sento al.ludit per el teu comentari, a veure, he fet el que dius com a cosa meva per ajudar al PCA, en on es parla del mateix, jo entenc doncs el problema on el veus, no obstant una salutacio.
PD: per cert, ho continuare fent en tot el que tingui a veure amb el projectee del partit mentres el PCA no m digui el contrari, tampoc m'ho ha demanat.

Tomàs ha dit...

Hola bona nit a tots!!!,

he rebut una trucada que algú em formulava uns comentaris i he entrat per respondre.

3/1/07 1:49 AM
Hola Tomàs, esteu amb el L-M polsant les primeres reaccions al Projecte?

Resposta: No se que vol dir L-M , doncs no et puc respondre.

4/1/07 1:44 PM
Hola Tomàs he rebut el teu mail i prefereixo escriure aquí.
No et votaré i et diré perquè.
Ets militant del Pla en actiu, partit contra el que vas fer campanya a les darreres eleccions.
T'has concorxat amb els GIL per seguir demanant càrrecs i malgrat que algú els obtingui seguir fent campanya en contra.
No et presentes pel teu nom ni amb el dels teus companys perquè aquesta és una jugada doble: per un costat fer pressió al PLA d'Escaldes per ser Conseller de Comerç i per l'altra preparar-te una sortida si falla.
Has demostrat que no es pot confiar en tu. Ni tan sols penso que tu mateix sàpiguis per on vas.
No vull que em governi gent que no sap ocupar-se de sí mateixa.
Això és tot, ja que demanes l’opinió, aquí la tens.
Com sempre, sort.

Respostes:
a)Ja que l’Email que comentes que t’he enviat ha estat signat amb el meu nom, t’hagués agraït també la signatura.
b) Desconec on m’has de votar, no estic en cap llista electoral, i tinc dubtes de si estaré alguna vegada, no ho descarto tampoc.
Jo no sóc militant en actiu del PLA, per aclarir-ho públicament, he enviat avui mateix el comunicat a la premsa, demà segurament sortirà.
Jo MAI he fet campanya en contra del PLA, i menys en les darreres eleccions, em sento malament només per entrar al “joc” de contestar-te.
c) Jo MAI he tingut cap trobada formal amb el GIL, la meva amistat personal amb un membre d’ells, és això; personal.
d) Jo mai “jugo”, i menys “doble”, tot ho signo, tot el que penso ho dic, la raó absoluta no la té ningú, la sinceritat més profunda, Jo sí!!!.
e) Lo de les meves pressions per ser Conseller de Comerç, per preparar-me una sortida per si “falla”, primer hauria de fallar, i de moment no he fet mai cap petició formal als politics adequats en el seu dia.
f) Si encara continues pensant que no es pot confiar amb mi, ho sento per tal imatge que t’he pogut donar, però et puc assegurar que són molts els qui confien amb mi, al mateix que jo amb ells.
g) penses que ni jo mateix se per on vaig?, contacta’m, quedem i et demostraré que una de les coses més clares que tinc a la meva vida, es precisament saber per on vaig.
h) Jo tampoc vull que em governi certa gent, per això he marxat del PLA, entre altres motius.
Gràcies per donar la teva opinió, gens per els teus comentaris equivocats.
Salutacions,

Tomàs Pascual Casabosch

Anònim ha dit...

hola Tomàs, bona nit!, et felicito per la resposta, molt clarificadora suposo per la persona que et fa acusacions, per mi no havia res a aclarir, doncs se com ets i tal comentari em va fer mal als ulls pero ni plim.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

hola, he rebut la invitació d'entrada, he vist massa cosa, quasi em marejo emb l'escroll pero he aguantat com un jabato fins al final, interessant lo positiu..., només dir al pca que està bé la intenció i molt treballada, ja aniré entrant per llegir els esdeveniments. Per cert Tomàs, jeje, veure la teva cara al teu comentari m'ha fet molta gràcia, però de bon rollo eeeeeehhhh???, ets un crack!!

Anònim ha dit...

Hola; suposo que ja teniu bastanta gent interessada, perquè s'ha de tenir en compte que muntar un partit no es gens pero que gens fàcil, en tot cas només el fet de muntar-lo ja seria un triumf. Espero no passi com el partit dels Verds, perquè per muntar el que han fet i no pronunciar-se en res més valdria que no haguessin fet res.

Anònim ha dit...

De bon mati pujava de Sant Julià amb la meva dona, i a la radio estaven donant els titulars dels diaris d'avui, al sentir la noticia del projecte del partit del PCA la meva dona em diu: escolta escolta, el Tomàs té que estar darrera d'això segurissim!, quin tip de riure ens hem fotut al imaginar-nos la cara dels liberals al llegir el periòdic, segurament voldran fe veure que el tema no els hi preocupa..., i tant que els hi preocupa!!!

Anònim ha dit...

AGENCIA LEM!!!, enganxeu pronostics actualitzats!!!!!

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola,
amb aquest ja em rebut en aquest bloc més d’un centenar de comentaris, (117).
Em enviat varies invitacions més d’entrades a varis contactes.
Em rebut més e-mails sol•licitant més informació.
Em realitzat varies trucades de telèfon explicant que la idea ja es una proposta una mica més palpable.
L’amic Tomàs, degut a la noticia al Periòdic d'Andorra, on curiosament li han dit que "veuen la seva imatge" en el projecte, ha rebut alguna trucada de telèfon intentant treure-li informació i noms, algú l’ha volgut pressionar per a que si ell forma part del projecte, abandoni; ell mateix m’ha assegurat que no ho aconseguiran, sembla mentida que no el coneixin encara, segons qui.
Ara imprimeixo el blog d’ahir, el primer dia també es va fer, contestem a les preguntes i en breu les publiquem aquí mateix.
Gràcies a tots.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

ja!, s'ha de saber a qui es "pressiona"

Anònim ha dit...

http://www.elperiodico.com/andorra/default.asp?idpublicacio_PK=16&idioma=CAS&idnoticia_PK=368358&idseccio

Anònim ha dit...

bones, torno a la feina, mireu lo que li han dit al tamarro del tamarrolandia

____________________________

Tamarro,
els del CPA t'estan passant la ma per la cara en comentais i interes. quina conya descobrirnos aquest joia i quedarte amb camioners, tovalloles, hugos i crunchs.

i ell ha contestat:

Doncs molt be si tenen molts comentaris, felicitats. Jo no escric pel nombre de comentaris que tindra cada post. Fa un any nomes en tenia una dotzena i continuare escribint que en tingui 1000 com que en tingui 1.

La pluralitat dels blogs i de les opinions es mes que benvinguda. Nomes espero que duri i que no sigui flor d'un dia com algu ja ens anunciava per aqui.
________________________________

Anònim ha dit...

-----------------------------
boness, no us perdeu la intervenció del Tomàs Pascual al blog del PCA!!!
---------------------------------

Anònim ha dit...

--------------------------------
Hostia, quin descans, tots els trols, els platètics, i els pesats i mal educats d’Escaldes-Engordany s’han passat al Bloc de la PCA. Per mi ja s’hi poden quedar.
No haurem d’aguantar les seves tonteries aquí. I si volen quedar per prendre algo, o per tirar-se els trastes, no ens molestaran.
Que es pengin al seu Bloc, la seva Bíblia, els seus insults.
O mes ben dit, ho penjarà una sola persona amb infinites personalitats.
---------------------------------

Anònim ha dit...

-----------------------------------
aqui tot funciona negatiu, els mateixos trolls liberals parlen d'ells mateixos amb les seves infinites personalitats, la prova es que ara un objectiu es desprestigiar un altre blog que segurament i això espero els hi fara molt mal als platetics.
--------------------------------

Anònim ha dit...

Escaldes - Engordany, un altre Comú que serà nostre ...
Gràcies PCA.
Ara que igual perdem el d'Andorra la Vella.
Collons, que complicat !!!!

Anònim ha dit...

Tomas PasCuAl, suposo que despres de la lliço magistral de innovacio i noves tecnologies que t'ha fet el Tamarro, el fitxaras com assessor del teu partit, amb un excel·ent sou. Recorda que el teu blog tenia tantes visites com el forum del PLA.

Per cert Innovacio nomes es una paraula buida de contingut en boca dels nostres governants, em recorda els anys 90 quan el Forne i els PLAtetics parlaven de Sostenibilitat. Ja l'hem vist !
Ara la moda esta a la innovacio, recerca i noves tecnologies, i no saben ni de que parlen.
Per prova d'aixo aquest blog, els PLAtetics no han entes l'internet, tret de la emule i les pagines porno. Per aixo entren aqui a insultar, ja que el posa nerviosos i no saben que fer.

Els blogs son bones eines experimentals d'expressio ciutadana. Els blogs neixen i moren, i els experiments no veuen mai la llum publica. Bona sort amb el projecte Tomas o em de dir Tamarroman ?

Anònim ha dit...

-------------------------------
11:20 PM , enganxa el teu comentari al bloc del PCA, allà estava el Tomàs contestan preguntes, ara no ho sé. Aqui no crec que et respongui, va escriure que no entraria mai més aqui.
--------------------------------

Anònim ha dit...

No el penjare a cap altre bloc. Es el seu problema si no entra mai mes aqui. Pero prou utilitza aquest blog com a plataforma publicitaria pel seu projecte.

Anònim ha dit...

i la feina del dia 4 ja esta transportada, us fotran la culpa una altra vegada, pero ningu te Copy. Vaig a fer feina, que plego a les 6h/mati.
bona nit

Anònim ha dit...

Justicier, això sembla un partit de tennis, jaja, bona nit noi, crec que ja se quina feina fas..., vetlla bé per nosaltres :)

Anònim ha dit...

Tomàs dijo...
Hola bona nit a tots!!!,

he rebut una trucada que algú em formulava uns comentaris i he entrat per respondre.

3/1/07 1:49 AM
Hola Tomàs, esteu amb el L-M polsant les primeres reaccions al Projecte?

Resposta: No se que vol dir L-M , doncs no et puc respondre.
[Suposo que com que has elogiat públicament i per escrit, titllant-lo d’amic, el L-M, s’ho pot prendre malament, però aquest és el seu problema. El d’aquells a qui t’adreces, Tomàs, i s’adreça el PartitCA, és i si ens preneu per imbècils.
I en tot cas, Tomàs, celebro entendre que si representes el PartitCA, que segueixes sense dir-ho, no hi és el L-M, ja que no el coneixes, i ara comencem amb la meva part]


Respostes:
a)Ja que l’Email que comentes que t’he enviat ha estat signat amb el meu nom, t’hagués agraït també la signatura. .[Jo a canvi et demano reciprocitat en el fet de medir metro cinquanta-trés. Comences tú.]
b) Desconec on m’has de votar, no estic en cap llista electoral, i tinc dubtes de si estaré alguna vegada, no ho descarto tampoc. [Si no tens res a veure amb PartitCA, que encara no ho has dit, pots tenir alguna credibilitat. Si hi ets, o realment et penses que vius en un país de rucs, i a més ets poc honest, o hauries de fer una miqueta d’introspecció]
Jo no sóc militant en actiu del PLA, per aclarir-ho públicament, he enviat avui mateix el comunicat a la premsa, demà segurament sortirà. [El dia després de penjar el PartitCA, que encara no compta amb tu?]
Jo MAI he fet campanya en contra del PLA, i menys en les darreres eleccions, em sento malament només per entrar al “joc” de contestar-te. [mira, jo en les darreres eleccions m’hi vaig passar un munt d’hores a Escaldes, i no et vaig veure mai, però vaja, això no implicaria el que podessis ser-hi. Però “jo MAI he fet campanya en contra del PLA” és tenir la memòria molt curta, perquè és el que portes fent públicament i per escrit des de fa una colla de setmanes. Presentar un PartitCA, si ho has fet, i només l’endemà renunciar també diu molt del respecte de tots aquells membres de PLA d’Escaldes a qui afalagaves, per escrit, fa pocs díes]

c) Jo MAI he tingut cap trobada formal amb el GIL, la meva amistat personal amb un membre d’ells, és això; personal. [Jo tampoc, ni informal, de pas sigui dit, però no hi tinc res a dir, ni de fet no importa gens]
d) Jo mai “jugo”, i menys “doble”, tot ho signo, tot el que penso ho dic, la raó absoluta no la té ningú, la sinceritat més profunda, Jo sí!!!. [llegit lo llegit, Tomàs, aquesta frase és espectacular, espero que sigui un virus informàtic o que t’hagin manipulat els valents del blog PartitCA igual que vas dir que t’havien canviat al Tamarro el post aquell tan simpàtic i que tan poc te a veure amb la campanya anti-PLA que MAI no has fet.]
e) Lo de les meves pressions per ser Conseller de Comerç, per preparar-me una sortida per si “falla”, primer hauria de fallar, i de moment no he fet mai cap petició formal als politics adequats en el seu dia [No xato, primer fas presió i l’endemà calibres (malament) que la proposta tira endavant i abandones el PLA per anar al PartitCA , tu sabràs si has donat o no opció a anar a les llistes del PLA per ser conseller de comerç amb el PLA, si no és així, i vista la teva “sinceritat més profunda” no entenc perquè no fas (encara), les coses al descobert]
f) Si encara continues pensant que no es pot confiar amb mi[per l’Amor de Déu!], ho sento per tal imatge que t’he pogut donar, [jo ho sento pel fet, mira, la imatge tant m’és]però et puc assegurar que són molts els qui confien amb mi, al mateix que jo amb ells. [em sembla espléndit, us desitjo molta felicitat.]
g) penses que ni jo mateix se per on vaig?, contacta’m, quedem i et demostraré que una de les coses més clares que tinc a la meva vida, es precisament saber per on vaig. [què et passa, no m’ho saps expresar en paraules i necessites fer mímica, o et refereixes a una trobada més franca perquè sóc més petit qu tu?]
h) Jo tampoc vull que em governi certa gent, per això he marxat del PLA, entre altres motius. [mira, al PLA hi ha la mateixa gent governant que quan dius que hi feies campanya, si marxes, serà més aviat per “altres motius”]
Gràcies per donar la teva opinió, gens per els teus comentaris equivocats.
[La meva opinió, Tomàs, m`he las demanat tú, i els meus comentaris, que constitueixen la opinió que m’agraeixes, faries bé de rebatrels, i més si estan equivocats].

Salutacions,
[Jo també et Saludo, Tomàs, i et desitjo sort, però si tens alguna voluntat de representar-me, no et penso deixar que em prenguis el pel]
Tomàs Pascual Casabosch [Com que encara no ets el PartitCA, no et puc dir que “ahir vàrem rebre en aquest bloc 74 comentaris” vist que els heu copiat, son una enganyifa]
4/1/07 10:08 PM

Anònim ha dit...

no se com haig de dir que he copiat i enganxat alguns comentaris que parlen d'aquest projecte a un altre bloc per iniciativa propia, ni el Tomàs ni el pca tenen res a veure, ho he explicat varies vegades, me'n vaig a dormir, passeu un bon dia tots.

Anònim ha dit...

Sí justicier, et passes dos nits enganxant aquí posts d'un altre blog (a CNN.com en pots copiar 3000 al dia, i així els PCA podran parlar amb més autoritat de "comentaris rebuts", i no tens res a veure amb ells, només saber que tenen un projecte del que no han dit absolutament res.
Ja

Anònim ha dit...

Això és una broma o què. Us sembla seriós entabanar la gent així? Espero que no sigui veritat això de que tenim els polítics que ens mereixem, sinó és que a Escaldes aquest any hem sigut molt dolents.

Anònim ha dit...

Hola patedefuàs, he trobat un blog moilt guapo, “lliures i caxondes” us enganxo els comentaris?

Anònim ha dit...

Això és conya, oi nois?

Anònim ha dit...

tot això deu ser broma, he entrat al blog del Tomàs Pascual i en 5 anys li han fet 11 comentaris a més del triple d'entrades, i ara encara dirà que té èxit perquè li penjen el quijote

Anònim ha dit...

1:05 PM , el bloc personal del Tomàs no te res a veure amb aquest, i no està creat fa 5 anys, el va crear a finals del 2006, i l'unic objectiu és penjar articles de premsa.

Anònim ha dit...

jo m'apunto a lo del pca, precisament aquest any volia fer algo nou, no estic afiliat enlloc perquè no m'agrada cap partit actual, ja direu alguna cosa, anims!

Anònim ha dit...

al tamarrolandia critiquen que s'exporten aqui missatges d'allà, i ara ho estan fetn al reves, copien d'aqui i ho enganxen allà.

Anònim ha dit...

usuari 8.57 am estic totalment d acord amb tu l opinio l has expressat de forma contundent amb els punts sobre les ies. Gracies pels que a vegades ens trobem aturats davant el blanc paper

Anònim ha dit...

si heu esborrat "el quijote"i no "el nostre programa" així que assumeixo que això va en serio...bé:

És necessari restablir el principi de realitat a les institucions, superar l'obsessió identitària que ofega el dinamisme de la societat catalana...
la societat catalana? proposeu, com a primera mesura, envahir Polònia? No sé si el Govern de Sa Majestat ho tolerarà.

El nostre programa electoral, “Cent propostes per a millorar Andorra”,
Quines, aquí no en feu cap de proposta, si ja les teniu, endavant, sinó fixar que han de ser 100, amb independència de les idees que sorgeixin és una prova de seriositat de les grans

Una nova forma de fer política que corregeixi les distorsions engendrades pel nacionalisme i deixi enrere el constant i estèril culte al passat que patrocina.
Esteu de conya, us heu begut l’enteniment o és que sou tontos i amb tanta experiència com teniu encara no heu entès en quin país viviu?


Ciutadans treballarà per a racionalitzar l'estructura del govern, eliminant organismes inútils, de biaix nacionalista
Com ara? El Comú de Canillo, potser?

Dues llengües, patrimoni de tots. A Ciutadans reconeixem en el bilingüisme una riquesa i un important senyal d'identitat de la societat andorrana.
El meu patrimoni el composen més de dos llengües

Farem de la defensa simultània de les dues llengües d'Andorra l'eix de la nostra política lingüística, una política que reculli i protegeixi la pluralitat lingüística en la ciutadania, i no s'esforci en afeblir-la.
Quines són aquestes dues llengües?

Per això, apostem per un ensenyament públic, trilingüe i de qualitat,
Baja, n’hem guanyat una respecte de la línia del damunt, però en perdem una respecte del que s’ensenya ara als plans educatius: català, castellà, francès i anglès, quina us voleu carregar?

També tindrà proposades sobre la immigració i integració.
Què proposadereu?

Anònim ha dit...

3:29 PM ; el programa electoral signat per PCA , NO és el del PCA, no s'esborra perquè es vol analitzar la proposta amb "lupa", el que no esta bé es haver-lo signat amb PCA amb link al mateix bloc, però correcte, ja has vist que no s'ha esborrat.

Anònim ha dit...

Uf, ho celebro!

retiro doncs els meus comentaris de les 3 29, però mantinc els de les 8 57, i espero resposta.

Sort!

Anònim ha dit...

4:02 PM ; aquesta nit tindras les teves respostes, gràcies per la teva aportació, de veritat!!

Anònim ha dit...

4:02 PM , el de les 8:57 el dirigeixes al Tomàs, no al PCA, suposo que també et contestará, pero no confoguem.

Anònim ha dit...

Hola Tomàs,

podras comprovar que al Tamarrolandia, el Tamarro no et vol al seu blog, et deu tenir por o mania per alguna cosa, tu li has escrit:

-----------------------------------
Tomàs dijo...
Hola bona tarda,

només aclarir que jo mai he dit que no tornaria a entrar al Tamarrolandia.

Salutacions a tots!

Tomàs

5/1/07 4:24 PM
---------------------------
i ell, molt educat però amb deliris de grandesa t'ha contestat:

-----------------------------------
Tamarroman dijo...
Tomàs, doncs ja t'ho demano jo mateix que soc el jefe aqui dins, sinó tornes a entrar t'ho agrairia, ho sento però es el que penso, saludos.

5/1/07 4:28 PM
-----------------------------------

Ja veus el panorama de 4 anonims amb multipersonalitats com funcuina, ani'm Tomàs!!!

Anònim ha dit...

Sí, es cert, ademes signa amb blau i el seu linka al seu perfil.

Anònim ha dit...

Amb tot el que tens per aclarir, Tomas, i et dediques a aclarir que entraras al Tamarro, doncs quina sort, nanu

Anònim ha dit...

5:02 PM , feu-li preguntes serioses, amb respecte, i constructives i veuras com contesta.

Anònim ha dit...

Ramon, li hem de dir honorable o tractar/lo de vos, o podem parlar com ell en els seus escrits?

Anònim ha dit...

5:06 PM

tik d'acord amb tu, es pot comprovar més amunt que contesta a tot. Es curiosa la signatura, amb foto immanipulable, evident és ell, en canvi el tal Tomàs que ha sortit al tamarro de fet ho pot fer qualsevol..

Anònim ha dit...

5:08 PM , com es nota que no el coneixes..., o millor dit el coneixes i li vols fer mal, la resposta segurament la tinc però..., pregunta-li a ell

Anònim ha dit...

https://www i el candau, perquè?

Anònim ha dit...

candau?, quin candau???

Anònim ha dit...

el que apareix a la dreta de l'adreça de la pàgina i al canto d'abaix a la dreta

Anònim ha dit...

el candau per lligar les cadiretes que al PLA no volien donar als trolls ressentits que formen el patedefuàs.

Anònim ha dit...

5:33 PM , ostia, doncs ni idea, alguna cosa de la informàtica suposo

Anònim ha dit...

Ramon dijo...

4:02 PM , el de les 8:57 el dirigeixes al Tomàs, no al PCA, suposo que també et contestará, pero no confoguem.

a això si que em podeu contestar: “ahir vàrem rebre en aquest bloc 74 comentaris” vist que els heu copiat, son una enganyifa]

Anònim ha dit...

Bones tardes,

He penjat fa pocs moments el comentari següent a Tamarrolandia. Perque tots en pugueu disfrutar, també el penjo aquí. Disculpeu, és un xix llarg, però força instructiu:

=============================
Bones tardes:
Extret d'avui a la tarda:

=======EXTRET DEL PROGRAMA DEL PCA:

Del seu programa:(pca)

superar l'obsessió identitària que ofega el dinamisme de la societat catalana
- Catalana ?.
“Cent propostes per a millorar Andorra”
- Ja les tenen contades ?.
Per a això, apostem per una nova forma de fer política, moderna i ambiciosa, propera i orientada al progrés.
- ya.
impulsarem mesures com la limitació de mandats en càrrecs públics de responsabilitat
- mes ya.
Els andorrans tenim un govern que posa més obstinació a imitar la forma i les maneres d'un govern sobirà i independent
- si, el seu.
Dues llengües, patrimoni de tots
- i als demés, que els fotin.
apostem per un ensenyament públic, trilingüe i de qualitat
- vale, ja n’hem recuperat 1.
També tindrà proposades sobre la immigració i integració.
- proposades ???
-

5/1/07 3:01 PM

===================
Buscat a internet:
==============
Primer:
Ciutadans-Partit de la Ciutadania es presenta a les eleccions autonòmiques del 2006 amb un missatge clar i contundent: som un partit de ciutadans que aspira a fer política per a ciutadans. És necessari restablir el principi de realitat a les institucions, superar l'obsessió identitària que ofega el dinamisme de la societat catalana, frenar el desprestigi de la política i retornar-la al lloc que li correspon, a la vocació de servei públic. I aquesta és la intenció i l'objectiu principal del nostre partit.

Segon:
El nostre programa electoral, “Cent propostes per a millorar Catalunya”, s'articula entorn a aquestes prioritats

Tercer:
Per a això, apostem per una nova forma de fer política, moderna i ambiciosa, propera i orientada al progrés. Una nova forma de fer política que corregeixi les distorsions engendrades pel nacionalisme i deixi enrere el constant i estèril culte al passat que patrocina. Una nova forma de fer política que aspira a renovar Catalunya, i que descansa en propostes com les següents.
Una democràcia més forta, una democràcia més participativa. Volem eixamplar i consolidar les vies de participació dels ciutadans en la gestió pública. Per a això, impulsarem mesures com la limitació de mandats en càrrecs públics de responsabilitat (consellers, president de la Generalitat o del Parlament), l'elecció per llistes obertes dels representants autonòmics, l'establiment de vies d'interlocució entre votants i diputats o la reforma de la llei electoral de Catalunya, amb vista a garantir la proporcionalitat democràtica i la correcció dels desequilibris que penalitzen als ciutadans barcelonins. Arbitrarem també polítiques per a combatre l'opacitat de l'Administració, millorar la gestió dels recursos i implicar més activament a la ciutadania en el seu seguiment i control.


=================
Tot això i més, ho trobareu amb molta frescor tal com dit al programa del nou parti d'Escaldes PCA.
Si voleu, ho podeu també trobar, menys fresc ja que més antic al programa de Ciutadans (Partit de la Ciutadania: http://www.ciutadans-ciudadanos.com/main.php?id_pagina=5

Bravo PCA d'Escaldes, per lo vist domineu el copy-paste.

5/1/07 6:24 PM

Anònim ha dit...

6:12 PM ; un tal "Justicier" ha enganxat aqui alguns missatges d'usuaris del tamarro, es cert, no se qui es, només ho ha fet amb lo relacionat al pca; parlarem sobre si es treuen o no es treuen, independentment que no ho trobo important, però el que la majoria decideixi.

Anònim ha dit...

6:32 PM ; algú ha enganxat aqui el programa aquest que no es del PCA, a mi m'han dit que no el toqui, només puc esborrar biblies, quijotes..
Lo serios del PCA es el post de presentació d'entrada.

Anònim ha dit...

Partit dels ciutadans del Principat d’Andorra dijo...

Hola,
amb aquest ja em rebut en aquest bloc més d’un centenar de comentaris, (117).

i justiciero (ja sense o)
Justicier dijo...

Recordo que fa pocs mesos, algú va comentar del Pascual que semblava més voler protagonisme que construir algo..
No s'ha demostrat si darrera el PCA està ell, crec que si, i en tal cas i independentment de que jo mateix pugui o no donar-hi suport, ha quedat clar que tals comentaris no tenen cap fonament i si molt de odi i enveja.
i després que algú denunciés qhe ha copiat el Tamarroo mnipulant-lo (només heu de legir la pàgina a partir de PCA, i comparar amb el que mostren aquí):
Justiciero dijo...

ostres!, això de copiar i enganxar es divertit, segurament us fotran la culpa als responsables d'aquest blog però mentres no em digueu lo contrari, que ja us he enviat un un mail, jo vaig fent, jeje..

I tots contents, sense coneixer ni un nom i llegint com ens prenen el pel.

Anònim ha dit...

Ramon, això era obvi

Anònim ha dit...

6:37 PM sí, suposo que manipular nicks i paraules es fàcil

Anònim ha dit...

Justicier i/o Justiciero,
el 6:37 PM te raó, crec que hauries de contestar-li, al menys per saber que t'han respost al email, si ho han fet clar; al menys que quedi calr qeu si algu ens pren el pèl ets tu o altres..
Suposoq eu entraras a la nit ja qeu insinues que ets p.....a..

Anònim ha dit...

PCA, jo entenc la vostra bona fe en haver buscat aquest mitjà per a la presentació, però les veritables reaccions no estan aqui dins, aqui entren ressetits, covards, manipuladors, envejosos...
Quan us pronuncieu a la vida "real", ja tindran una critica menys a fer.
El Pascual es "tecnic" en donar la cara, això es indiscutible..., aprofiteu-lo ara!!!

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Bona nit,
el "programa electoral" signat per "PCA" i que linkava inclòs a aquest Bloc, NO és nostre.
Així doncs, no ens podem pronunciar sobre una manipulació d’identitat virtual i de text.
Les nostres manifestacions només han de tenir credibilitat quan estiguin exposades en format de POST, en els quals és podran fer-hi intervencions com en aquest.
La setmana vinent tindrem una reunió per a començar a preparar el nostre decaleg. Tothom és convidat a contactar-nos al E-mail: pca_ciutadans@hotmail.com , per a ser-hi presents en tal trobada.
Salutacions molt cordials!!!

Anònim ha dit...

aneu a pastar

Anònim ha dit...

partit de res, que es el que sou, no teniu a ningú que escrigui el català?

Anònim ha dit...

Crunch, em de ser moderns en les noves tecnologies, jo crec que mentres les coses es fagin obertament tot és "estil"

Anònim ha dit...

l'Agència LEM ha de declinar de fer pronòstics de resultats electorals comunals, en aquest moment a Escaldes-Engordany. Cal que es clarifiqui l'escenari amb tots els actors que hi seràn.
Els estudis de l'agència LEM, basats amb informacions provinents de fonts dignes de crèdit diuen:
-1) Toni Martí, en els propers vint dies hàbils, farà unes declaracions històriques en roda de premsa.
-2) PCA és un projecte de grup polític que intenta situar-se geomètricament equidistant entre el PLA i PS+RD, geogràficament a Escaldes-Engordany (en un primer moment), socialment servint i atenent les necessitats dels ciutadants de a-peu tenint en compte i en funció de les franjes d'edat, la situació i dels ingressos i de la societat civil activa i productiva en general
-3) El projecte PCA és aixó, únicament un projecte, en que els seus promotors (entre 15 i 25 persones) intentaràn aglutinar ciutadants a l'entorn de nuclis d'idees i a partir d'un ideari.
L'identificació dels promotors es farà en aquest moment.
-4) El nom PCA no serà l'identitat o marca definitiva, en el si del congrès constituent s'adoptaràn les "sigles" escaïents.
-5) Es doncs probable que a Escaldes-Engordany, a les comunals, tinguem PLAoficial/PLAmartí/PCA/PS+RD/Verds
-6) PLAoficial podria desapareixer a Escaldes-Engordany, en funció de l'estabilitat del Govern Pintat que serà posada a prova amb el nomenament de ministres CDA i Segle 21.
-7) L'hipòtesis d'unió pre-electoral PLAmartí amb PCA és improbable degut a distanciaments geomètrics i socials insalvables.

De totes maneres cal esperar, per emetre pronòstics, que els grups es vagin formant fefaentment.
Agència LEM (Corresponsals d'Escaldes i d'Engorgany)
"Learning Emerite Merchandising"

Anònim ha dit...

prenc nota "agencia lem"

Anònim ha dit...

jo no se si això del lem va en serio, però diuen bastantes coses coherents

Anònim ha dit...

10:55PM,
Cuita amic, abans de donar lliçons de català, cuida el teu vocabulari, la teva escritura, el teu traç, la teva gramàtica, la teva ortografia, la teva sintaxis...
Cuida-ho tot, ves a escola, aprèn força i torna (si no estàs ja jubilat)
Abur, espavilat

Anònim ha dit...

12:10AM, no entenc a que venen aquests "atacs" amb el català ;(

Anònim ha dit...

avuí el Crunch està negatiu i nervios, ai ai Crunch..

Anònim ha dit...

12:15AM, es normal, el Calsina i el Pascual estan a matar!

Anònim ha dit...

Que te a veure el Calsina, El Pascual, el Crunch i el PCA?
Que algú m'ho expliqui.

Anònim ha dit...

Heu vist el bloc de "Tribuna Andorra"...?, teniu articles molt interessants del Eusebi Nomen entre altres.
http://tribunandorra.blogspot.com/

Anònim ha dit...

12:26 AM , és evident, el Crunch és el Calsina, dins del PCA està el Tomàs Pascual, els dos no es traguen ni en pintura, i el Calsina aprofita la més minima per atacar al Tomàs.

Anònim ha dit...

Agencia LEM!; podrieu especificar aquest punt, si us plau:

-7) L'hipòtesis d'unió pre-electoral PLAmartí amb PCA és improbable degut a distanciaments geomètrics i socials insalvables.

Anònim ha dit...

Agència LEM = PCA ???

Anònim ha dit...

Empresa assessora del PCA = Agència LEM ???

Anònim ha dit...

Explicació per a 12:51 1:15 i 1:23AM:
- PLAmartí i PCA no son solubles segons LEM possiblement per les personalitats que integraràn aquestes dos organitzacions, ara be, son hipòtesis de LEM.
- De moment PCA no és client de LEM
- Els agents de LEM son independents i no poden estar, per contracte, en organitzacions polítiques, empresarials o altres en que no puguin practicar la independència i llibertat d'acció.
- LEM no és una organització política, és una agència d'estudis.
Agència LEM (Central)
"Learning Emerite Merchandising"

Anònim ha dit...

LEM existeix sota un altre nom comercial o de societat en aquest moment a Andorra?

Anònim ha dit...

Si, 1:52AM
l'Agència LEM està operant actualment a Andorra amb un nom registrat (Registre de Comerç i Indústria i Societats). Aquest nom serà canviat per Agència LEM quan les noves lleis econòmiques siguin vigents, degut a l'entrada de capital estranger que ja està pactada (de totes maneres els socis andorrans continuaràn presents, així com els professionals que la integren).
Es busca exclusivament una expansió econòmica, amb ampliació de capital, per donar un servei més ampli, internacional i adaptat a cada cas.
Agència LEM (Conseller Delegat)
"Learning Emerite Merchandising"

Anònim ha dit...

Que tingueu tots uns bons reis!!!

Anònim ha dit...

Les declaracions davuí de la Pyme que no és compta amb ells són interessants, els Liberals compten amb algú?

Anònim ha dit...

Diari d'Andorra:
El Govern vol controlar les hores extraordinàries que realitzen els funcionaris amb un estudi. El treball controlarà entre quatre i sis departaments, amb entrevistes i reculls de dades que ajudaran a analitzar-ne el funcionament...

tindran feina, molta feina, jajaja, només han de donar una volteta per l'exterior del Govern mirant les finestres, per veure que bé que hi viuen. Els únics que curren són els de tràmits.

Anònim ha dit...

Ö

Anònim ha dit...

Hola bona nit, començo a transportar:
Tinc fins a les 6h/matí.

Anònim ha dit...

En quant al nou partit del Tomàs Pascual, sense saber-ne res més que el que hi ha al blog, penso que sempre és interessant que es creï un nou partit. Certament el nom és desafortunat per haver-se creat fa poc a Catalunya un partit amb el mateix nom, fet que amb la proximitat geogràfica pot portar a mal entesos. El nom és una peça important i s'hi ha de pensar estona.

Si finalment acaba consolidant-se aquest projecte a nivell nacional (altrament al meu entendre no té sentit) és evident que el PLA quedarà molt afectat i el CDA una mica reforçat. També hi poden votar blancs/abstencions i votants dels verds. Del PS no crec. La pregunta és on aniran a parar els polítics del PLA quan aquest s'hagi finiquitat? Amb el temps aniran a parar al nou partit? I llavors tindrem el PLA 2.0?

Un altre tema és l'ideologia o l'espai polític. En aquest sentit s'ha de tenir molt en compte l'enquesta sobre els joves que va aparéixer fa poc. És veritat que queda bé dir que ets un partit apolític però a mig plaç no té futur. Això ha de ser un tema que s'ha de tocar a fons des del primer moment sinó s'estarà venen fum.

Anònim ha dit...

i dale amb el tomas pascual, i si no te res a veure amb el pca aquest?

Anònim ha dit...

mira la web del PCA aquest i hi podràs llegir un post seu. Que si que hi té a veure! Que vols negar l'evidència?

Anònim ha dit...

aquests liberals s'arrepentiran del que li van intentar fer al pascual, son més rucs del que em pensava, en comptes d'intentar quedarse'l, han preferit que marxi, crec que tindran un dels pitjors enemics i ho pagaran car, sigui o no amb pca o com es digui

Anònim ha dit...

El pascualet ha marxat del pla? aquest ja s assegurat la pàgina web del seu partit pca que sera ell i els giligil que com a cap d ells els van donar cadireta amb titol al pla escaldes pois m enfado i marxo. I res de que no escrigui aqui, es un integrista i un controlador dirigira el pca amb ma dura,evident que entra aqui, l estil el delata. M agradaria veure si podra controlar al castellet i companyia que seran ossos mes durs de pair que el tontaina del armengolet que el van posar i feia pena cada vegada que obria la boca a la tele o als diaris, a mes li ha sortit malament aixo de influenciar el armengol...i el marti al final li ha donat l esquena que els sangra son molt amics. Pascualet volia ser amic intim de tota la vida del marti i per aixo li va llepar fins l ultim dia pero els lligams del marti amb els sangra, calificats pel pascualet com cacics de la parroquia, son mes forts.

Ale ara tindrem on riure mes amb el ideari del partit ciutadans d andorra... Si pujan...ens faran una analisis per veure si tenim un rh digne per viure aqui. Obligaran a creuar la frontera amb el nivell c a la boca?..Ja parlaran tots i totes catala perfecte abans de les eleccions comunals?

Anònim ha dit...

A alguns només el queda el remei de copiar els comentaris que es fan aqui en el seu blog per fer creure que hi ha moltissima gent interessada. Si jà comencen enganyant abans de fundar el partit, com serà en el futur? Son uns PLAtetics, com sempre!!

Anònim ha dit...

Veig que a la matinada els del PCA van tornar al Bloc del Tamarro a dir de les seves.
Quedeu-se al vostre Blog, que no es mes que això, un Bloc de liberalets descontentents.

Anònim ha dit...

no se com haig de dir que he copiat i enganxat alguns comentaris que parlen d'aquest projecte a un altre bloc per iniciativa propia, ni el Tomàs ni el pca tenen res a veure, ho he explicat varies vegades, me'n vaig a dormir, passeu un bon dia tots.

Anònim ha dit...

a veure, independentment de tot, s'ha de reconeixer que el tal Pascual te uns collons con un toro, declarar obertament la baixa i parlar contra el Pintat, aqui portavem esperant i hi ha qui assegurava que mai es donaria de baixa.
Felicitats Tomàs!, ja era hora noi!!!

Anònim ha dit...

Penós el Bloc dels PCA's, amb els copiar i enganxar
P PASCUAl
C CASABOSXH
A AMICS

Anònim ha dit...

tamarrolandia ja no te credibilitat, fa temps no es parava de convidar al Tomàs Pascual a dimitir del PLA i el comitè escaldenc.
Inclòs se'l felicitava constantment per atacs realistes a la premsa.
Ara que ha marxat del PLA, la critica sistematica es qeu ho ha fet per no tenir cap cadira.
Els qui fomenteu deveu tenir un coeficient intelectual baixissim!!, feu pena, i no precisament la de plorar.
FELICITATS al Tomàs Pascual, a mi i a molts si que ens interesses, sino comproveu anteriors posts entre altres coses.
I la teva valèntia te molt de valor Tomàs!!, endavant!!!

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 571   Més nou› El més recent»