dimarts, 29 de maig del 2007

12) Acta de la reunió del projecte PCA

Data: 24 maig 2007
Hora entrada: 21h00
Hora sortida: 03h00
Duració: 6 hores
Lloc: Hotel Eureka (Escaldes-Engordany)
(Principat d’Andorra)
Assistents: 10 persones (3 dones i 7 homes)
(entre les 10 persones hi havia: Tomàs Pascual Casabosch, Maria Dolsa Farró, Àngels Ramirez Molina, Maria Dolors Angrill Vila, Mateu Torrente Alberich, Joan Massanas Armengol, Andreu Cachafeiro Vidal... i el nostre economista)

Ordre del dia:

1) Explicar els detalls comentats per la nostra advocada del Esborrany del Programa Electoral que es troba al punt final de l´ informe de viabilitat jurídica.
2) Votar la nostra Declaració de Principis.
3) Exposar el darrer treball del esborrany dels Estatuts.
4) Revisar el treball d’estructura i organització dels Òrgans de Govern i votar els noms dels Fundadors que aniran al Notari, i els dels candidats a la llista de càrrecs per al Comitè Directiu, Comitè Executiu, Comissió de Garanties, Censor de Comptes, Defensor del Afiliat, Comitès Parroquials, Portaveus, altres..., els quals els haurà de ratificar l’assemblea constitutiva del Partit.
5) Votar l’import de la quota anyal dels Afiliats que es proposa de 72,00 € / any i tres mesos per a tenir dret a vot dins el Partit.
6) Sotmetre a votació els noms alternatius del Partit.

Resultats:

1) S’expliquen els detalls i a la propera reunió es mencionaran els aspectes a millorar dels impostos.
2) És vota la Declaració de Principis per unanimitat dels assistents.
3) Es comenten els aspectes de funcionament més importants dels Estatuts que es troben al Departament Jurídic.
4) És nomenen els noms dels candidats que s’hauran de votar a la propera reunió i posteriorment ratificar a l’assemblea Constitutiva del Partit, del Comitè Directiu, Comitè Executiu Comissió de Garanties, Censor de Comptes, Defensor del Afiliat, i els membres del Comitè Parroquial del PCA d´Escaldes-Engordany, i del Comitè Parroquial del PCA d´Andorra la Vella, els del futur Comitè Parroquial de Sant Julià de Lòria, La Massana i Ordino quedaran possiblement per al darrer moment o per després de l’assemblea Constitutiva, també és nomena a Àngels Ramirez Molina com a Portaveu.
5) És vota que la quota anyal dels afiliats serà de 70,00 € / any i s’acorda els tres mesos d’antiguitat per el dret a vot dels mateixos.
6) És voten els altres noms alternatius del Partit per si haguessin inconvenients de nom al M.I. Govern d´Andorra.

Ampliació d’alguns aspectes:

1) S’està preparant un informe annexa al anterior publicat sobre la CASS.
2) Els noms del Partit alternatius son:

PCA -Partit dels Ciutadans del Principat d´Andorra- (PCA)
UNP –Unió Nacional de Progrés-
ANP –Aliança Nacional de Progrés-
PCP –Partit per als Ciutadans Progressistes d´Andorra-
PCP –Partit per als Ciutadans Progressistes-

Els noms descartats definitivament han estat:

PCPA –Partit dels Ciutadans del Principat d’Andorra-
PNA -Partit Nacional d’Andorra-
PPA –Partit del poble Andorrà-
MPA -Moviment del Poble d’Andorra-
PPA -Partit Progressista d´Andorra-
MPA –Moviment Progressista d´Andorra-
AAA – Aliança Alternativa Andorrana-

Plataforma constitutivaPCA
Partit dels Ciutadans del Principat d’Andorra
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

405 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 400 de 405   Més nou›   El més recent»
Anònim ha dit...

Moltes gràcies per ser com sou, sobretot el Tomàs, l´Àngels, Mateu, Dolors, Carles, Joan M, Joan, Enric, Rosa, Mary...

I com no als amics dels Verds, Juli i Jael!

A la profe ha valgut la pena coneixer-la.

Us contactaré a tots els qui tinc poc tracte per a conéixer-nos millor :)

Anònim ha dit...

Soc el que he fet el comentari sobre el Destrée a tamarrolàndia peró que heu copiat aqui sense ni citar d'on venia. Si no l'he posat al vostre bloc és que no volia que una colla de nazis com vosaltres l'utilitzessiu. Feu el favor de retirarlo si teniu una mica de vergonya o és que només sabeu copiar el que fan els altres com els platètics.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Els nazis del PCA m'han copiat el comentari que he fet sobre el Destrée a les 4:52 com si fos d'ells que vingues l'informació. Son també una colla de xorissos de campionat que s'aprofiten de la feina dels altres.

Anònim ha dit...

Tamarroman dijo...
Amic anonim ,

No es el primer cop i no sera l'ultim, deixa'ls que copiin. Diria que fins i tot es normal que facin coses aixi, venin d'on venen.

Anònim ha dit...

Mira capullo de les 7:05 PM , ningu del PCA ha copiat el teu absurd i covard comentari; segurament ho has fet tu mateix per crear una polemica virtual que no arriba a cap lloc, nazi ho deu ser ton pare.
D´aqui es copien molts comentaris i es porten al Tamarro, i a ningú li preocupa.
Per cert Tamarro, al menys molts de nosaltres diem d´on venim, cosa que tu continues i continuaras sempre amagat.

Anònim ha dit...

El Webmail del STA no funciona, vaja servei que donen en el que no cobren beneficis, i el que els cobren també ho fan malament.

El cara-dura del Salvat, amb la seva cara de capellà vicios deu pensar: "aneu parlant aneu, jo vaig cobrant la millonada que cobro, pagues dobles, telèfon gratuït i segueixo facturant des de la meva empresa privada al STA amb tota la meva santa jeta!!"

Anònim ha dit...

Hola Tomàs,

He adjuntat al EMAIL la documentació demanada amb la meva adreça

Una abraçada,

Dolors

Anònim ha dit...

Tamarroman dijo...
Amic anonim ,

Suposo que quan et refereixes a molts de vosaltres, que suposo que vol dir el PCA, no t'inclueixes a tu mateix ja que veig que participes com anonim al menys aqui i no se pas d'on vens. Jo sempre he dit d'on venia, esta escrit en el meu perfil fins i tot.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Tamarro, de totes formes realment no es pot demostrar si son els del PCA els que copien comentaris d´aqui cap allà, de fet segur que es copiaran aquests mateixos i es fort acusar-los, tampoc veig que sigui important, al contrari, més comentaris-denuncia circulin per la red millor, més es sabran els mamoneos dels governants i "otros" churumbeles

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
,
Al PCA són 4 gats que han de fer creure que són molts perqué és pensen que així els votarà algù. El 60% dels comentaris al seu blog són copies dels titulars dels diaris del paìs amb un comentari mínim generalment insultant menys quan parla del PCA, fets sempre per la mateixa persona que firma de vegades com justicier, potser perqué és pensa que és policia. 25% son copies dels comentaris d'aqui que també les fà la mateixa persona. 10% són comunicacions del partido. Els 5% restants són els missatges originals que normalment és resumeixen a ho bé que ho fa el Pascual. Amb això queda tot dit.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
, i al tamarrolandia son 4 gats que es fan passar per 25; quan 3 marxen de cap de setmana o de pont deapareixen els "22" restants... casualitat o ficció¿¿??
ANDA YA!!!

Anònim ha dit...

Tamarroman dijo...
Amic anonim ,

Personalment no em molesta que es copii, pero si a l'autor d'un comentari li molesta i ho denuncia, es ben legitim que ho faci. Te tot el dret aquesta persona de voler que el seu comentari no sigui copiat, i seria d'esperar d'unes persones que es volen presentar a unes eleccions davant de la ciutadania que li respectessin aquest dret. Potser no son ells els que copien pero son ells el que controlen els comentaris en el seu bloc i si es troba el cas borrar un comentari copiat.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
benvolgut Tamarro; si entres al bloc del PCA podras observar que "l´autor" ho demana insultant i faltant al respecte, si jo fos el administrador del bloc no esborraria tal "petició" per a que quedi per escrit com es el perfil de qui segurament es el mateix que ha liat la troca.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
A mi m´han dit que al Pasqual li preocupa el bloc del PCA com a mi anar a Saturno..

Anònim ha dit...

El ex-sindic càciq de Canillo i el ex-conseller General Modest Baró al Inaf, els prepotents de SEMPRE que aixequen el cul de la cadira només per canviar de poder, anem molt malament!

Anònim ha dit...

Enhorabona per tots els escrits i articles m´ho miro tot lo ke envieu i sou genials, ja em direu x quan la propera reunió dl PCA

Anònim ha dit...

Pascual, si marxes de vacances, el tamarrolandia i el pca blocs quedaran deserts.

Anònim ha dit...

9:56 PM , ves a la merda

Anònim ha dit...

crunch dijo...
Una reflexió:
Darrerament, sembla com si hi hagués un campionat muntat entre Tamarrolandia i Pca, per veure que diu mes xorrades, qui te mes comentaris, qui copia de qui ...
Això no m’interessa en absolut.
El que si ha despertat el meu interès, son els comentaris del Col·legi d’Economistes i el seu degà.
En principi, si tot funciona com Deu mana, la pròpia llei de col·legis professionals, l’hauria d’excloure del mateix col·legi, que de moment només es una Associació.
A ell, i a molts altres.
A un suposat col·legi de comptables, l’hi haurien d’obligar a canviar el nom.
Veurem com quedarà tot això.

Anònim ha dit...

El Govern preveu que es puguin matar 90 isards en una setmana

(El que haurien de fer es prohibir matar isards)

Anònim ha dit...

7.500 cartes a Andorra la Vella per criticar la gestió del Comú

(Sera que els Liberals ho fan tant bé, sembla un concurs de patetisme)

BEN XOP ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
BEN XOP ha dit...

Blog PCA:
Escaldes dijo...
No us perdeu la repetició del debat televisiu entre el càciq del Enric Pujal, senyalant amb el dit als altres tertulians i a la mateixa presentadora, per imposar la seva opinó com a bon Liberal, i a la Isabel Lozano dels Verds i el Poy!!!

6/6/07 3:09 PM

A mi personalment no m'ha semblat que ningú hagi volgut imposar la seva opinió, és més, crec que aquell que és tant influenciable com per no tenir una opinió pròpia i no saber-la defensar, seria millor que no es dediqués a la política, s’entén -Escaldes?? I el que més m’ha cridat l’atenció en el debat, no ha estat el tema central de la tertúlia que ha girat entorn de la problemàtica que existeix a Andorra amb l’habitatge i que tothom a la taula, a excepció del Sr. Pujal, veu, si no quan la Gemma ha canviat de tema i ha donat pas a la noticia sobre el trencament de la treva per part de la banda terrorista ETA. La cap de les Verds, recordo un partit que es presenta a les eleccions, ha dit, textualment: - Estic d’acord amb l’Otegui, en referència a les paraules del líder de Batasuna, quan deia que la culpa del trencament de la treva és d’ETA, del PSOE i del PNV. La culpa del trencament, Isabel, demòcrata disfressada, no és de ningú més que d’ETA. Això que has dit a Espanya probablement seria motiu d’investigació per part de la fiscalia per apologia al terrorisme. Si t’escoltés qualsevol d’IU o d’ICV, et vetarien en qualsevol acte organitzat pe ells, suposo que tanta herba inhalada afecta, i molt. I per acabar-ho d’arrodonir, el cronista de la premsa groga Poy, va i no se que collons intenta justificar, diguent que no es deixa als abertzales participar de les eleccions, per què això no fa una altra cosa que crear un clima poc constructiu per avançar cap a un diàleg i alhora, minvar les esperances de pau al Pais Basc i a Espanya. No senyor Poy, el terrorisme, no ha de vèncer a la democràcia, els demòcrates no han de donar el braç a torçar a totes aquelles persones que, mitjançant la por, el terror i les armes volen imposar unes idees. El fi no justifica els Mitjans. No es val matar gent per defensar uns pensaments, Sr. Poy, no en democràcia. El diàleg no porta enlloc, les negociacions, sembla ser, son en va amb aquesta gent, i per quan aquesta, o qualsevol banda armada, vulgui deixar les armes, com a condició sine qua non, llavors si, que es presentin a unes eleccions i que els electors triïn el que volen. Espero no haver-me allargat però veure el volta i mitja d’avui m’ha tret el son.

Anònim ha dit...

Encara recordo en una roda de premsa del PS, quan el Bartumeu es mirava amb cara de control al Francesc Casals en plan "vigila el que dius" , lo que tenia de bona persona el Casals li ha trwet el Dictador Bartumeu

Anònim ha dit...

ACTIVITAT A LA CAMBRA LEGISLATIVA
Bartumeu diu que al Govern li manquen "respostes polítiques"
Lamenta que no s'hagi acceptat fer una sessió del Consell per al dia 20
Es mostra sorprès, perquè molts temes "s'aparcaran" fins després de l'estiu

(Sera que vostes els del PS donen moltes r2Respostes" polítiques, a part del NO NO NO NO NO)

Anònim ha dit...

NOVES FORMACIONS A L'ESCENA
La Unió Nacional de Progrés ja té els estatuts enllestits

(A veure si sortiu a la llum d´una punyetera vegada i aixi contribuiu a canviar l´escenari polític)

Anònim ha dit...

NOVES FORMACIONS A L'ESCENA

La Unió Nacional de Progrés ja té els estatuts enllestits
• Signa un contracte amb l'Hotel Eureka per disposar de seu social

La plataforma del Partit dels Ciutadans del Principat d'Andorra (PCA), futura Unió Nacional de Progrés (UNP), culminarà aquesta setmana l'adaptació dels estatuts a la legislació.
Així, entre avui i demà es donaran per completats els estatuts, pas previ perquè en el termini aproximat d'una o dues setmanes es presentin davant del notari. Posteriorment es farà arribar la documentació al Govern perquè l'aprovi i legalitzi. D'altra banda, els membres de la plataforma han signat un contracte de cessió d'un d'espai amb l'Hotel Eureka per poder gaudir d'una seu social. Tanmateix, des del PCA-UNP s'informa que un cop s'hagi constituït el partit durant el congrés fundacional es presentarà un programa polític que restarà obert a possibles canvis i, un cop s'arribi als comicis comunals, es convertirà en el programa electoral. Igualment, s'estan mantenint converses per repetir el curs de protocol per a aquells militants i simpatitzants que no han pogut assistir a la primera edició i s'estudia un curs específic per a les persones que ocuparan càrrecs directius al partit.

Anònim ha dit...

CONSTITUCIONAL
Admès el recurs pel cas d'intimidació a un batlle

(i quan els Batlles intimiden a les pobres victimes de la in-justicia andorrana que passa??? = RES!)

Anònim ha dit...

Avui al Diari d´Andorra, a part del acudit que es bo com practicament sempre, res d´interessant, será cert el rumor que baixa..?

Anònim ha dit...

9:19 AM,
Bona persona ?, el Casals ?.

Has dormit be ?.

Anònim ha dit...

hola Sociata, jo crec que ho era, ara esta al llistó del Bartu

Anònim ha dit...

hola Ben Xop,

entenc perfectament el que dius i agraeixo el debat.

Va sorprendre que un càciq reconegut com el Enric Pujal reconeixés que tingués -4 duros- invertits en totxos ja que rendeixen més que al banc, quan va ser ministre no es va atrevir a dir el mateix.

Jo no vaig veure en cap moment que la Isabel Lozano dels Verds donés suport al terrorisme espanyol, no vaig poder veure la repetició del programa al vespre per confirmar o desmentir el teu comentari.
de totes formes crec que si això es cert, avui els mitjans de comunicació l´haguessin acribillat i no ho han fet, igual no miren la tele, cosa mal feta com a professionals de la comunicació.
Si algú ho ha gravat que ho pengi a youtube.com i passi link.

Independentment de tot ha estat un dels pocs debats intensos i interessants de tota la temporada, llastima que només convidin sempre als mateixos tertulians, la radio és molt més plural..

Anònim ha dit...

He rebut el logo i full d´afiliació a la UNP, per mi ja esta bé així, a part de canviar PCA per UNP, endavant

Anònim ha dit...

sembla ser que avuí hi ha hagut una reunió secreta entre PCA-UNP i CDA+Segle 21 ; començeu bé amb els secretismes nois.

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola,

Dimarts 12 de juny a les 21h00, reunió PCA/UNP al Hotel Eureka, a
Escaldes-Engordany.

Confirmeu l’assistència el més breu possible.

Salutacions cordials,

Plataforma constitutiva PCA/UNP
-Unió Nacional de Progrés-
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

Escaldes-Engordany, a 7 de juny 2007

Anònim ha dit...

Amics i companys, i sobretot al Tomàs;
...quan llegeixo certs comentaris falsos i de desprestigi ocult, sento una repugnancia i una impotencia que em fa sentir molt malament per el tema mencionat, però el fet que busquen es contrari al que volen, i m´entren més ganes de lluitar i continuar amb el gran projecte del PCAUNP, espero que a tots us arribi el missatge, amunt UNP...

Anònim ha dit...

Joan

Jo sí vindré

Una abraçada

Joan

Anònim ha dit...

Maria confirma assistència

Anònim ha dit...

El servei de missatges del STA per internet continua sense funcionar, ja fa una setmana; que algú faci una carta oberta a la premsa

Anònim ha dit...

Es normal aquí Andorra, 3:05PM, el director Salvat del STA que en qualsevol país del món no hagués entrat on esta, precisament esta molt ocupat gestionant la seva empresa per veure quan ha de facturar al sta a costa de tots

Anònim ha dit...

no se si son manies meves, pero ultimament a la tv andorrana fixeu-vos que quan parla algú no quadra el ritme dels llavis amb la velocitat de la veu; als altres canals no passa.

Anònim ha dit...

Consell: quan quedeu constituits com a Partit Polític jo no penjaria les Actes al bloc, haurieu d´actuar més privadament

Anònim ha dit...

Hipotesis, exemple:

Adolf Hitler, Francisco Franco i Benito Mussolini, es reuneixen un dia i, per tal de reforçar la raça, i els ideals de més extrema dreta, es dediquen a portar a terme un genocidi per tots coneguts, en cada un dels seus respectius païssos. Temps després, en Paco i el Benito, "triunfen" i l'Adolfet fracassa en el seu intent, tot i ser el més cabró de tots, i li fan el llit i el deixen de costat, va i es fa dir comunista i s'intenta ficar en un partit polític que ell mateix crea i del que n'es cap visible,amb un nom per cert, que recorda massa a un partit creat en una pseudo-nació veïna, que recorda als pensaments del Franciso, per més tard aliar-se amb l'esquerra més somiadora i menys trempant de tot el pais. (Si això s'aplica a Andorra, PLA+PCA-UPN+Verds) Doncs ja ho teniu, podeu treure conclusions

Anònim ha dit...

gràcies amics tots!!!, per els comentaris al bloc constructius, jiji

Joan.

Anònim ha dit...

4:44 PM , apren a escriure i ves al psiquiatra, es UNP i no upn UNP

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Rumors !!!
Segons tinc entes el sou del assessor de bombers, 186.000,00 euros anuals, que ja és criminal, no s'acaba aqui, també, desde el bunker, li paguen el lloguer de la seva vivenda a Andorra que no és una altra que un xalet, del ex-cap, a 3.000,00 euros mensuals.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
, penja això al bloc dels nazis del PCA; el Pascual era amiguet del Forné i del seu fill, anaven junts a esquiar i moto de neu.., a veure si li fa una oda..

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
taMARRO,que acusin a unes persones de hitlerianes i assessines també s´hauria de esborrar, ets injust

Anònim ha dit...

Inici de l'enquesta:
04-06-2007
El Govern ha de subvencionar els "cotxes ecològics"
Sí 75%
No 25%
Nombre de vots: 147

Això hauria d'entrar al programa

Anònim ha dit...

l´altre dia vaig anar a la seu social del PS a fer unes gestions i s´estaven fent un tip de riure del desenvolupament del PCA i la UNP, a més de comentar que us agrairan donar-lis el poder i treure al liberals de tot arreu, els socialistes andorrans no deixen de reconeixer que en aquest sentit, heu estat un regal caigut del cel per a garantitzar-lis el poder sense cap feina més a fer de la que han de realitzar

Anònim ha dit...

Socialista, no siguis iluso; el UNP acabara pactant amb els Liberalets, quan aquestos vagin a veure al Pascual Tomàs, hi perdrá el cul, i així enterraran passades guerrilles i de pas en sortiran tots guanyant.

Anònim ha dit...

Socialista, somiar es normal i que riguin, doncs que riguin, que riure va molt bé per la salut

Anònim ha dit...

-Us agrairia que no parleu de nazis i resta, que em sembla que aneu justets d´història. M´agrada que parleu de la UPN, ja que això vol dir que us interesseu pel partit. També m´agrada que riguin els socialistes de pa amb tomàquet i bons cotxes. Qui riu l´últim....
jl

Anònim ha dit...

El Pascual te un problema que ningú sap, la meitat de la penya del PCA s´han cagat als pantalons a l´hora de donar la cara per diferents motius, molt cridar i exigir en les reunions i a l´hora de la veritat faran grup amb els justos que al menys més han currat.
Per una part, s´el hi ha de reconeixer el valor de començar un projecte dificil, i de continuitat en les mencionades circumstancies, pero per una altra més li valdria haver-se estancat com a grup d´opinió i obrir-se portes amb els Liberals.

Anònim ha dit...

8:13 PM , cosa que encara estaria a temps..

Anònim ha dit...

8:13 PM , jo el conec i te més piles que la casa duracell, fer-lo caure es molt dificil

Anònim ha dit...

que tal ha anat la reunió amb la noia de protocol?, ja direu per quan la propera convocatoria, encara qeu penso que ens hauriem de centrar en altres prioritats

Anònim ha dit...

paciència, res es fàcil i al menys comenceu..

Anònim ha dit...

Hostia, el Pascual encara no s'ha llevat.

Anònim ha dit...

El govern ha de subvencionar els cotxes ecològics??

Us recordo que govern ja ha subvencionat cotxes, si no li demaneu a aquell que està tant deprimit i està de baixa, Si, si, el germà de....

Anònim ha dit...

verd-groc dijo...
Soc verd-groc,
Nomes insulto ?. A qui ?.
Ho sento molt si et sap greu, però l’ Isabeleta em fa riure.
Vols que aporti quelcom ?.

Els verds son una vergonya de partit polític : donant suport incondicional al PLA i ara fantasmejant amb un nou partit de dubtós plantejament polític.
Es que no saben on ficar-se ?.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Qui ha dit que els Verds faran candidatures amb UMP? Jo no he llegit (escoltat) enlloc aquesta tonteria. El que passa és que et mores per conseguir desacreditar a tot lo que no t'interessi o per por a perdre de nou les eleccions.

Aixó es vergonyos. Clar que si em tinc que fixar com funciona el PS perseguint a dreta i esquerra a tot kiski que no li caigui be per els seus interessos... no em tinc que estranyar gaire.

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Perdoneu la Isabeleta d'energia en té molta, i no cal posar ni exemples ni històries, però de sinceritat... cap ni una. Fer unes candidatures conjuntes amb el UMP andorrà per part dels verds seria com si ho hagués fet a les eleccions a França ¿? O a les municipals IV amb el PP.
No ho trobeu una miqueta "estranyet"? Ho sento, però dubto molt que els Verds europeus estiguin d'acord amb aquesta aliança... ara bé... igual ni ho saben!

Anònim ha dit...

Ja era hora que fotessin fora al Betriu de la policia, s´ha passat molt de temps fent mal a la gent, fins al ultim segon com a la senyora aquella que el va denunciar.

Anònim ha dit...

que la executiva del PLA doni suport a pactes amb altres partits, demostra una vegada més el desgast dels liberals i la perdua de tota mena de principis i idearis, van drets cap a la perdició

Anònim ha dit...

Vaja adelantada li ha fotut el Periòdic d´Andorra al Diari en l´assumpte de la cessió del Betriu!!

Anònim ha dit...

Anònim 03:00 Pm,
Al menys al PLA, deixen fer als vomitès locals (via lliure).
Al PS, només es pot fer el que mana l'amo i senyor Bartu.

Anònim ha dit...

sembla ser que el Zorzano d´Escaldes esta a les portes de la ruina i l únic que el sostenia eren les rotulacions comunals

Anònim ha dit...

Hola,
al final hem quedat demà; intentarem fer-ho amb més temps i així s'ho podrà organitzar.
Fins demà,

Anònim ha dit...

4:16 PM ; lo que el PLA deixa fer als comitès locals es el que volen fer veure i vendre, la veritat es una altra

Anònim ha dit...

La Editorial del Periòdic d´Andorra de "La feina amagada d´alguns polítics" deu anar per al PCA..?

Anònim ha dit...

4:55 PM aqui ningú s´amaga de res

Anònim ha dit...

es nota que el troll que entra a insultar i a enganxar missatges d´un altre bloc es la mateixa persona, no entrem al patetic joc, ja es cansaran i si no ho fan i els hi serveix per paliar els seus fracassos doncs ja esta bé, es com si fessim una caritat

Anònim ha dit...

Avui he anat a esmorzar a la cafeteria del ESCALE i a la taula del darrera, havia el vostre estimat Tomàs Pascual prenen un café amb una persona, i he sentit perfectament com el "Tomàs Pascual" li deia referint-se a algú que no e pogut pillar:

-----------------------------------
"Aquesta gent ja cal que recin per a que jo no guanyi les eleccions ni ocupi el més minim càrrec polític!"
-----------------------------------

Queda en evidencia del perill que tal senyor representaria en la realitat.

Anònim ha dit...

7:14PM; ets un EMBUSTERO!!!!!

Anònim ha dit...

aquestos de la oposició ja no saben que fer per tal de desprestigiar, sort que se´ls hi veu el plumero a primera vista

Anònim ha dit...

El Tomàs està sotmes a atacs al seu propì bloc personal, aquesta colla de fracassats anonims son més dolents del que pensava!!!, llegiu el que m´he trobat ara que he anat a fer un tomb per altres blocs, es de fa dies:

Anònim ha dit...

Anónimo dijo...
mira pascual: no m'agrades.
En un principi em va semblar que tenies una línia política interessant però....no. Ets pedant, prepotent, distant, patètic. L'altre dia ens varen presentar al Cibercafè i em vas mirar per sobre de l'espatlla. Que passa noi, que ets millor que jo? Els bons polítics, vull dir els polítics amb carisma, són persones properes, i tu, Tomàs, ets un perfecte maleducat
No et votaré

Anònim ha dit...

Tomàs dijo...
Hola anònim de les 12:29AM; en primer lloc gràcies per pensar en lo de la meva línia política interessant.
Sobre els teus insults no et contestaré.
No recordo que m’hagin presentat a ningú al cibercafé, a més fa temps que no hi vaig.
No he mirat mai a ningú per damunt de les espatlles, i encara menys si me l’han presentat; no es la meva manera de ser ni de fer; el teu escrit sona més aviat a un intent de desprestigi que a una realitat, tu sabràs el motiu.
Vota a qui vulguis, es el teu dret i l’has d’aprofitar.
Salutacions,
Tomàs.

Anònim ha dit...

ànim Tomàs!, anim colla del PCA!!!, no us podran tumbar mai, n´estic segurissim!!!

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Els verds son com un PCA en light.

Anònim ha dit...

verd-groc dijo...
DECALEG DELS VERDS.

- Restar vots al demés.
- No mullar-se mai el cul.
- No donar cap opinió de res.
- Col·locar gent on puguem.
- Figurar i res mes.
- Adorar a l’amo i senyor Samarra.
- No criticar mai res.
- Al medi ambient, que el donin pel sac.
- La vall del Madriu m’importa una merda.
- Els impostos, no se com funcionen però segur que son dolents.
- Qui es el cap de Govern ?.
- El canvi climatologic es quant el “parato” del temps marca sol ?.
- Que treballi tot déu fins als 75 anys i em mantingui.
- Que bons que som i no pintem res.
- Deixem el nostre despatx al PCA, que son molt eixerits.
- El PS fa por.
- El PLA es molt “wuapo”.
- El carril bus es de puta mare.
- No parlis malament, el carril bus es fabulós.
- Els sindicats son uns pringats.
- Els funcionaris son uns primaris. Per la prima que cobren.
- Andorra esta molt verda, i nosaltres també.
- Som independents perquè ningú ens vol.
- Ens ajuntem amb el primer que passa i ens hi enganxem.
- Ens hauria de subvencionar el Govern amb els diners de la CASS.

Anònim ha dit...

Collons Tomàs,
Copies mes ràpid que jo escric tio.

Anònim ha dit...

FELICITATS a la Cloe!!!

Anònim ha dit...

Aquestos del PS del La Massana han d´estar molt desesperats per enviar una carat a diestro i siniestro buscant independents

Anònim ha dit...

"Volem ser dels països guanyadors; hem de ser àgils".

Aquest Pintat considera Andorra com una empresa més de les seves.., uf que llarg es fa el 2009..

Anònim ha dit...

Una altra vegada, La Tribuna d´opinió del Diari d´Andorra acapara l´escriptura del Marc Vila Riba, de la casa mencionada, demá serà el Antoni Morell o el Ricard Poy??

Anònim ha dit...

12:17 PM , pitjor estan els del PS de Canillo, oferint pactes als xaqueteros de Segle 21

Anònim ha dit...

Que el Pintat declari que desconeix els noms de la futura remodelació dels cossos de seguretat es ja el colmo de la MENTIDA compulsiva lligada de la més baixa estrategia política!!!

Anònim ha dit...

Tots el Cònsols andorrans a Roma de vacances a costa de les arques nostres, aqui ja queda demostrat que tots son iguals

Anònim ha dit...

S´ha mort el tiet de la nostra companya Dolors, que descansi en pau..

Anònim ha dit...

Felicitar als nostres atletes andorrans per els seus esforços a Monaco!!!

Anònim ha dit...

eso eso

Visca Andorra!!!

Anònim ha dit...

lo de Visca Andorra ja no ho porta a la sang cap andorrà

Anònim ha dit...

swahili dijo...
Els joves dels Verds es dibuixen com a caps de llista del partit a les comunals. Jael Pozo i Ruth Barros encapçalarien Escaldes; Joel Sàmper i Cerni Escalé, la capital; i Antònia Escoda, Encamp (Diari d'Andorra)

...i podrien ser moltes coses més; com que les escaroles son vuit o nou... imagineu-vos com seria un gabinet verd.

cap de govern... isabel lozano
ministre de finances... jael pozo
ministre d'educacio... jael pozo
ministre de turieme... ruth barros
ministre d'economia... ruth barros
ministre de salut... juli fernandez
politica linguistica... jael pozo
cafeter... juli fernandez
manteniment... jael pozo
rrpp... ruth barros

sortosament tenem al Pascual per que faci de ministre de neteja.

Anònim ha dit...

a Monaco 17 medalles per Andorra no esta gens malament, ENHORABONA als nostres atletes

Anònim ha dit...

No només es el PS qui dubta de les reals intencions del Pintat, ara, també es dubta de les reals intencions del dictador del Jaume Bartumeu del PS

Anònim ha dit...

El PS ja te pactes parroquials amb l´alternativa, normal que es busquin Nacionals, sense sumar aquestos no guanyen ni un partit de futbol, fa més d´una decada que no ho aconsegueixen

Anònim ha dit...

que els joves dels Verds siguin els candidats perfilats a les comunals confirma que son 4 gats, que viuen en el món nuvolat i fumat del cannabis i que no toquen de peus a terra, com els de la UMP abeu amb ells més d´un us retirara el suport

Anònim ha dit...

Fa temps que es diu:

diari_a_la_baixa dijo...
El Diari Andorra continua en la seva baixada en picat, autors de Tribunes diaries; el caducat borratxin del Antoni Morell, el Miqui Ripoll i altra personal de la casa..)
demà serà el Morell...?

1/6/07 4:11 PM

demà serà el Morell...?


BINGOOOO; una altra tribuna del borratxin del Morell, demà Ricard Poy o...????

Anònim ha dit...

sempre he odiat la gent ignorant que parla sense fonaments i a sobres es creu tenir la raó, es el que passa amb els trolls que entren aqui a incordiar

Anònim ha dit...

8:56 PM , només el fet de nomenar a tal escoria de la societat, ja els hi dona una certa importancia

Anònim ha dit...

"La vida es l’art de treure conclusions suficients a partir de dades insuficients"

Anònim ha dit...

8:56 PM,
Aqui els unics trolls sou vosaltres mateixos.

Anònim ha dit...

L´última propaganda electoral del Comú d´Andorra és un llibret del Departament de Social a tot color i bon paper. En ell es comenta tot el que ha fet el Comú i la solidaritat dels sociates.
S´ha de reconèixer que són astuts, ja que la campanya ha camençat per ells.
Hem d´evitar que aquesta gent entri que si no anirem del foc a les brases.

Anònim ha dit...

10:27 PM , no es que siguin astuts, alguna cosa fa les campanyes de marketing de la empresa de la montserrat ronchera, esposa d´un conseller general socialdemocrata.., de poc els hi servira per tal

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
els verds tenen 2 problemes: no tenen gent ni ideologia. de ser l'esquerra de l'esquerra a fer-se somriures amb el pascual i presentar a nene a les parroquials...

ja esta be.

Anònim ha dit...

ANÀLISI DE LA VIABILITAT DE LA PROPOSTA DE LA COMISSIÓ 'ADHOC' ELABORADA PER L'ECONOMISTA DE PCA-UNP
Un estudi conclou que amb la nova Llei la CASS farà fallida el 2035
Segons el treball, la branca de vellesa de la parapública serà deficitària d'aquí a 12 anys
Amb la legislació proposada, els que cobrin entre 863 i 1.424 € rebran la mateixa pensió

Anònim ha dit...

es cert que el càciq del Puigdellivol trapitja els acords, al mateix que tots els liberals, pero més trepitja el Bartumeu del PS comprant a la gent delegacions de vot a canvi de cadires

Anònim ha dit...

Que els Verds es volen presentar a 3 comuns no s´ho creuen ni ells, ni recurrint als nens petits del seu grup tenen el nivell ni son suficients

Anònim ha dit...

–Amb el Partit dels Ciutadans hi ha alguna entesa?
–“No, des d’un bon principi hem volgut tenir relacions cordials amb tothom. El fet que el local estigui també a la seva disposició, com qualsevol altra persona que ens ho demani, ha provocat comentaris que no tenen res a veure amb la realitat. El Partit dels Ciutadans té una ideologia i nosaltres, una altra, que no treu que tinguem relacions cordials.”
–Però, a banda d’aquesta cordialitat, hi han conversat sobre pactes preelectorals?
–“No. Per nosaltres, la ideologia és molt important. Podem coindidir en cinc punts i amb un altre partit, en uns altres cinc més, però no vol dir que el camí sigui conjunt.”

(La Isabel Lozano dels Verds ho ha deixat ben clar; NO hi han pactes amb el PCA; així que a veure si es deixa ja d´especular amb aquest tema que ja fa pudor)

Anònim ha dit...

ENTREVISTA ISABEL LOZANO

“Estem disposats a pactar sempre que els principis no quedin en segon terme”

(Encara que no quadra el titular de la enttrevista amb el contingut de dins..)

Anònim ha dit...

Benet XVI beneeix els cònsols en la missa de l’Angelus al Vaticà

(OSTIA; al Cònsol d´Escaldes Toni Marti NO l´han beneit perqué no hi va anar..., i diu que en una setmana notificara la seva decisió..; mal presagi!!)

Anònim ha dit...

ANÀLISI DE LA VIABILITAT DE LA PROPOSTA DE LA COMISSIÓ 'ADHOC' ELABORADA PER L'ECONOMISTA DE PCA-UNP

Un estudi conclou que amb la nova Llei la CASS farà fallida el 2035
• Segons el treball, la branca de vellesa de la parapública serà deficitària d'aquí a 12 anys

• Amb la legislació proposada, els que cobrin entre 863 i 1.424 € rebran la mateixa pensió

ENRIC GUINART
ESCALDES-ENGORDANY


Un detallat estudi elaborat per l'economista de la plataforma de Partit dels Ciutadans d'Andorra-Unió Nacional de Progrés (PCA-UNP) conclou que si la proposta de la nova Llei de la Seguretat Social elaborada per la comissió ad hoc del Consell General tira endavant, la CASS farà fallida l'any 2035.
I és que, segons l'informe, la branca de vellesa de la CASS començarà a ser deficitària d'aquí a dotze anys i el fons de reserva de la parapública "s'esgotarà completament l'any 2035"; com a conseqüència, les persones que en l'actualitat tenen
menys de 39 anys "no cobraran la pensió si no s'actua ara", remarca. Més concretament, l'estudi inclou una estimació dels ingressos i les despeses de la branca de vellesa entre els anys 2007 i 2050. Tal com recull el gràfic adjunt, l'evolució dels ingressos i les despeses en aquest període mantindria un creixement exponencial en què, si bé inicialment els ingressos creixerien més que les despeses (i s'arribaria al punt màxim de superàvit el 2009, amb 52 milions d'euros), a partir del 2019 aquesta tendència s'invertiria i es registrarien unes pèrdues de 592 milions d'euros el 2050. L'informe diu que si la legislació es manté tal com l'ha redactada la comissió ad hoc, les persones que cobrin entre 863 i 1.424 euros durant 40 anys rebran la mateixa pensió de 863 euros cor-
responent al salari mínim, ja que la nova Llei garanteix que qualsevol persona que cotitzi 40 anys rebrà el cent per cent del salari mínim (vegeu el document adjunt).
ELS PARÀMETRES Per arribar a aquestes conclusions, a banda de tenir en compte el contingut que fixa la proposta duta a terme per la comissió ad hoc, l'estudi de l'economista de PCA-UNP es basa en un conjunt de paràmetres. Així, d'una banda, s'estima que l'any 2050 la població més gran de 65 anys suposarà el 29% o el 30% del total de la Unió Europea, una proporció que serà del 25% a Andorra (que avui és del 12%, mentre que a Espanya és del 17%). Igualment, es calcula que el 2050 a la UE hi haurà dos persones en edat de treballar per cada persona més gran de 65 anys, una proporció que actualment a Andorra és de sis a un, però l'estudi s'estima que serà de 2,4 a un el 2050. D'altra banda, se suposa un increment dels salaris de l'1,4% anual per sobre de la inflació durant tot el període 2007-2050, un càlcul que es basa en el fet que entre el 1998 i el 2006 aquest creixement va ser de l'1,8% anual. Tot i així, l'economista de PCA-UNP indica que aquesta és una hipòtesi "molt optimista tal com estan les coses ara mateix, sobretot si es té en compte que els darrers anys els salaris reals a Espanya i França s'han quedat estancats". Un altre dels supòsits del treball és que les pensions de vellesa seran, al llarg del període en qüestió, equivalents al 60% dels salaris, que és la proporció que tindran les pensions amb relació als salaris en el cas de cotització ininter-
rompuda de 40 anys, tal com es desprèn de la proposta de la comissió ad hoc. L'estudi també conclou que la despesa actual en pensions de vellesa representa el 2% del producte interior brut (PIB) a Andorra, mentre que a Espanya suposa el 7,7%. En aquesta línia, s'estima que al país veí aquesta proporció arribarà al 14,5% l'any 2050, mentre que s'ha suposat que al Principat serà del 12,2%. Això significaria que, mentre que a Espanya la despesa en pensions de vellesa es multipli-
carà per dos amb relació al PIB, a Andorra ho farà per sis. Finalment, també s'ha previst que el creixement de la població serà de l'1,5% anual.

LES SOLUCIONS
L'economista de PCA-UNP afirma que la principal mesura per evitar aquesta hipotètica situació és millorar la gestió dels fons d'inversió de la parapública i aconseguir una rendibilitat del 7%, ja que en l'actualitat només és del 0,75% anual. Així, amb una rendibilitat del 7% i l'increment de dos punts de cotització que preveu la proposta de la comissió ad hoc, una persona que treballés durant 40 anys amb un salari de 1.000 euros podria gaudir d'una pensió equivalent a 1.306 euros "amb dèficit zero per a la CASS", assenyala l'economista.

Anònim ha dit...

Es molt bo l´article del PCA/UNP sobre la CASS; mentres els Liberals paguen un milió d´euros (1.000.000 €) per fantasmades del Andorra 2020, aqui de forma GRATUITA se´ls avança 30 anys!!!

Anònim ha dit...

Es molt fort el que diu avui l´Aleix al Diari, que el Govern protegeix les empreses rentadores de diners

Anònim ha dit...

Una altra vegada el Toni Garrallà ex- cònsol caciq de La Massana dient gilipollades a Andorra Televisió, cada dia aquesta tele-Besson esta més acabada amb els abonats de sempre

Anònim ha dit...

Nous comentaris al Bloc d'
ACCIÓ REPUBLICANA D'ANDORRA

S'ha afegit TREBALL
http://arandorra.blogspot.com/

Anònim ha dit...

anda que criticar França per guanyar la dreta imperiosament te nassos!, sort qeu han guanyat les eleccions practicament ara mateix, sinó a saber que dirien

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Sembla que en Pascualet proposa fotre els fons de la CASS als hedge funds (7% anyal!!!)

I que opinaran els seus socis verds-grocs sobre aquest tema???

Anònim ha dit...

3:38 PM , proposa tu algo millor a part de escriure des de l´anonimat capullo!

Anònim ha dit...

El Diari d´Andorra continua a la baixa continua, a part de quedar-se amb 4 escriptors de tribuna patetics i ratllants, ara donen cova als Verds, cosa que no havien fet mai, han d´emplenar fulls com sigui.

Unió Nacional de Progrés UNP ha dit...

Hola,

Dimarts 12 de juny a les 21h00, reunió PCA/UNP al Hotel Eureka, a
Escaldes-Engordany.

Confirmeu l’assistència el més breu possible.

Salutacions cordials,

Plataforma constitutiva PCA/UNP
-Unió Nacional de Progrés-
http://partitciutadansdelprincipatandorra.blogspot.com
pca_ciutadans@hotmail.com

Escaldes-Engordany, a 11 de juny 2007

crunch ha dit...

Un suggeriment,
No feu tantes reunions, la gent es cansa. No hi ha pressa, tranquils.

Anònim ha dit...

BEN XOP dijo...
La solució a la fallida de la CASS, prevista per els del PCA per al 2035, es pot arreglar com feien antany. Que agafi la classe mal governant, afavoreixi i incentivi a les famílies nombroses. Pel 2on fill “X”, pel 3er fill “(1+X/100)·X i així successivament. D’aquesta forma, ens assegurem que el dia de demà hi haurà més gent cotitzant i que pugui pagar les nostres pensions, i dit de pas es fomentarà el pit a pit, la procreació i cardar més que el tema està en concordància amb la situació del país, magre, magre. Si es que la culpa és dels mateixos sempre dels que mai s’han presentat a les eleccions. Per cert, per què el cares llargues, cap de l’oposició ara li ha sentit malament, pel que he llegit, que el deixessin de banda en el conveni de fusió entre ANDBANC i BIBM. Estigueu tranquils ara ja és el lletrat encarregat dels negocis d’un dels socis de la BPA que alhora té hotels i dit de pas segurament entrarà en una pròxima fusió bancària que ens portaran a una situació de baixada de pantalons a tots els residents. Total que si no ens foten els de Govern, ens fotran els de la CASS o els MONOPOLY Bancs. Joder quin futur ens espera. Per què no anem a colonitzar algun país africà i ens en anem a viure tots els andorrans. O millor que marxin els governants. Somatent al poder COLONITZEM AFRICA!!!!

Anònim ha dit...

11:42 PM Crunch, si no fem -tantes-reunions no acabariem ni per Nadal; el tema està a la recta final i al bloc pot entrar qui vulgui; de totes formes s´agraeix el teu suggeriment :-

Anònim ha dit...

Interior anuncia més policia de proximitat per a la nova etapa

(Aquestos ja fan com PAPANOEL, quan arriben les dates, a oferir tot ben bonic)

Anònim ha dit...

Personalitats del país es calcen les botes per Darfur

(Més els hi valdria *calçar-se* les botes per Andorra, ...per ajudar no cal anar tan lluny...)

Anònim ha dit...

Lo del reciclatge, aqui al nostre país costa molt, quan vaig a Barcelona, alucino de la forma en que la gent ja ho te assumit i llença a cada container els productes corresponents, ens falta un esforç que es molt lent d´empenyer

Anònim ha dit...

Els liberals troben punts comuns amb els Verds per anar junts a les eleccions
Arasanz es mostra “obert a tot” i no descarta un possible pacte amb els ecosocialistes

(Al final sera veritat ???)

Anònim ha dit...

La Tribuna del Diari d´Andorra, al mateix que el mitjà mencionat en general, continua en la baixa continua, del Antoni Morell avui torna la volta al ex ratllant Oscar Ribas i les seves interminables escriptures apreses de Fidel Castro

Anònim ha dit...

Com de costum, lo únic que val la pena darrerament del Diari d´Andorra es l´acudit; com els hi marxi el qui els fa ja no els hi quedara res a tal mitjà

Anònim ha dit...

ei pCA! us lleveu abans que el Periòdic d´Andorra!!

Anònim ha dit...

Apostes: Si el Cònsol d´Escaldes Toni Martí es presenta d´independent, el PLA no tindrá nassos ni gent per presentar una candidatura Liberal, ho disfressaran en "unir sinergies" o que la gestió "passada" ha estat "Liberal" i es "confia" amb ell, de totes formes ja esta tot pactat, quin fàstic entre uns i altres!!! :(

Anònim ha dit...

Abans de presentar-se com a independent, el Sr. Martí hauria de plegar, sinò no serà mai independent.

Anònim ha dit...

cert 9:38 AM , xerrar com fa amb el carnet Liberal a la butxaca no demostra ni honestetat ni etica ni principis, a veure si plega i canvien els aires que ja toca

Anònim ha dit...

El ministre Riberaygua comença amb el seu peu, el de "ministret" que va perdre les eleccions estripitosament...
La policia andorrana tota la vida ha estat de proximitat, ha dit simplement el que tothom i sobretot els policies volen i tenien que sentir.., lo de la presencia a totes les parroquies es tan evident que els seus assessors han tingut ben poca feina, res més

Anònim ha dit...

Ostres, la CEA envia invitacions conjuntament amb VALORA2; o sigui, Fimarge, la financera-rentadora

-----------------------------------
Distingit/da Senyor/a,

Em plau convidar-lo/a a la conferència que organitzem conjuntament amb Fimarge i que tindrà lloc el proper dimarts dia 19 de juny a les 9.30 al Park Hotel.
"LA INTERNACIONALITZACIÓ DE L'EMPRESA ANDORRANA. ASPECTES FISCALS I D'ALTRES"

(Adjuntem la invitació de l’acte).

Els hi preguem vulguin fer arribar la invitació a tots els membres de la seva associació.

Ben cordialment.

Conxita Mora
Directora
-----------------------------------

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Els liberals troben punts comuns amb els verds a Andorra la Vella...

Collons, si es que son els mateixos.
I a Escaldes amb el PCA...
Collons, si es que son els mateixos.

El PS no pactarà amb ningú si no es amb l'aprobació directa delk Bartu.

Cda, Segle 21, pacteu directament amb els interessats de cada parròquia i feu una llista independent.

Anònim ha dit...

No us perdeu la Tribuna del BON DIA signada per Miquel Calsina Gordi "Un supermercat curiós"...

..de qui sera qui lo say...?¿!!

Anònim ha dit...

Quan veig al mala persona del ministre Puigdellivol, expert en tecniques de males arts i el titella i aprenent de "directoret" de Turisme Sergi Nadal; obro la Guia de Restaurants d´Andorra i només en veig 11 (amiguets d´alguns)..., i penso: "quin fàstic"!!!!

Anònim ha dit...

Ondia!; el PS vol que la publicitat electoral "s´asigni" per sorteig, i que farà la Montserrat Ronchera del Club de "marketing", esposa d´un conseller general del PS???; ai perdò!, ja s´esta forrant a DIT amb els comuns socialistes al mateix ritme que el Bartumeu i no li fa falta.., o millor saben que no es votarà això..

Anònim ha dit...

El Toni Marti no cal que es doni de baixa d'enlloc. Ja fa dies que va d'independent total. No combrega gens amb aquest Govern que nomes a donat pel c... a la parroquia d'Escaldes Engordany. Al Minoves i a la Mateu penjar-los a dalt d'un pi a la Vall del Madriu.
El liberals no seran capaços de presentar llista a Escaldes, fa falta molta gent i la majoria faran costat al Toni Marti. Si el Toni fa una llista com deu mana pot guanyar a l'Alternativa. Hauria de prescindir d'algun honorable actual, algun per xulo, algun altre per donar pas , etc...

Anònim ha dit...

9:27 AM ; 9:38 AM ; 9:42 AM ; 12:34 PM ; no sigueu ilusos, el Martínet d´Escaldes ja disposa del Tommy Pasqual, que li dedicara unes quantes odes i buscara excuses per trobar-li vots vagi amb qui sigui, no dubto que el Pascualet es una bona arma pero em sap greu que als del PCA us tingui enganyats, a l´hora de la veritat us "vendra" el apollo incondicional al Toni Martí, i els qui us negueu el coneixereu aleshores.., temps al temps

Anònim ha dit...

12:40 PM Ves a la merda!

Anònim ha dit...

swahili dijo...
Ara a la nit la Lozano jugarà a l'equip de Bartumeu. Alucinant, oi que si? de que parlaran?

El calb gilipolles no hi juga, sembla (netejarà les samarretes?)

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
4:34 PM , segurament li netejara el cony a la teva mare amb la llengua...

Anònim ha dit...

Hola bona tarda a tot l’equip del PCA o UNP , ja no se com dir-vos, jeje; el tema es que us volia FELICITAR per el vostre informe de la CASS, es digne d´elogi que un Partit en curs de constitució digui les veritats tan avançades, endavant xavalotes!, veig que aviat sereu una opció real!!! :)))

Anònim ha dit...

4:43 PM , moltes gràcies, i d´altres que s´estan preparant molt i molt bons...

Anònim ha dit...

Sr. Tomàs Pascual, vosté ha dit que el PLA no guanyarà ni amb Jesucrist.
Pensa que podria guanyar les comunals d´Andorra amb la UNP?
Toni Soplapleitos

Anònim ha dit...

a veure si publiqueu les propostes del vostre programa polític :-

Anònim ha dit...

jata

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Pactes electorals = conya marinera.
Cda = conya cutrilera.
Segle 21 = conya salxitxera.
Pca = conya Escaldenca.
Martí = conya independent.
Ps = conya dictatorial.
Pla = conya private.
Verds = conya amb qui pacto.
Rd = conya qui som ?, dón venim ?, on anem ?, som algú ?.
Gupi = conya pistes d'esqui.
...
Tot plegat, es una conya per fotre als Andorrans i residents.

Andorra necessita algú que faci neteja de conyeros.

Un bon assessor, ben pagat, amb immunitat i nova identitat, i la Comella plena.

Anònim ha dit...

El Govern signa un conveni amb Canillo per impulsar el turisme

El comitè executiu d’Andorra 2020 espera ampliar la iniciativa a més parròquies

(si clar, per això teniu una guia amb 11 restaurants, donant el monopoly als amiguets i excloent a la resta a costa de les butxaques de tots..)

Anònim ha dit...

ELS CANVIS ALS DIFERENTS COSSOS ESPECIALS
Gutiérrez agafarà la direcció del Centre Penitenciari de la Comella
Peralba i Gispert dirigiran la Policia com a director i director adjunt del cos
El ministre d'Interior acaba de ratificar Areny al capdavant dels Bombers

(Aqui això ja es vad ir fa una setmana)

Anònim ha dit...

La finestra oberta
Publicitat de proximitat

(Com al SPAM se li digui a aprtir d´ara "publicitatd e proximitat" anem molt malament)

Anònim ha dit...

NOUS PARTITS
La UNP aprova definitivament els estatuts

(Es un altre pas endavant, però la gent esta cansada, a veure si es publiquen els respostes iq ueda tot més clar)

Anònim ha dit...

DEMANDES SINDICALS

L'USdA demana a Riberaygua l'augment del salari mínim
• Considera que hauria de ser de 1.200 € per l'elevat cost de la vida

(La pujada que es demana no es eal, pero intentar-ho esta bé, el ministret Riberaygua trucara al Pintat i li dira, hola Albert, soc el ministre a dit que va perdre estripitosament les eleccions; que dic d´aquesta carta porfa??)

Anònim ha dit...

ELS CANVIS ALS DIFERENTS COSSOS ESPECIALS
Gutiérrez agafarà la direcció del Centre Penitenciari de la Comella

(Aquest Govern ja fa pitjor que els bancs, tants canvis fan perdre el carisma i la proximitat humana, al final un ja no sap on esta cada un)

Anònim ha dit...

Una altra vegada lo caducat del ratllant del Oscar Ribas a la Tribuna del Diari d´Andorra, demà tocara Antoni Morell, Ferran Goya o Ricard Poy??, fan pito pito colorito...

Anònim ha dit...

NOUS PARTITS

La UNP aprova definitivament els estatuts

ESCALDES-ENGORDANY

La Unió Nacional de Progrés (UNP), l'evolució de la plataforma constitutiva del Partit dels Ciutadans del Principat d'Andorra, va celebrar ahir a la nit a l'hotel Eureka d'Escaldes-Engordany una reunió per aprovar definitivament els estatuts. Cal destacar que a aquesta reunió va assistir-hi un representant del PS com a observador.
El futur president de l'entitat, Tomàs Pascual, va destacar l'aprovació estatutària. La trobada també va servir per analitzar l'informe que va aparèixer a la premsa sobre el futur de la CASS; per revisar la documentació que es presentarà al notari i la de les persones que ocuparan òrgans de govern; per escollir com a imatge corporativa algun dels cinc logotips que s'han presentat; i, finalment, per revisar els punts del programa polític. Un programa que, segons Pascual, serà "obert i participatiu, perquè tothom hi podrà dir la seva".

Anònim ha dit...

Pel nostre bé?????
Embellir el país és pel nostre bé?

Assolir un acord al consell per la CASS amb el teu partit és per al nostre bé?

Carregar-nos el formidable negoci immobiliàri per fer baixar el preu dels pisos és per al nostre bé?

Donar 2Milions d'ajudes al lloguer és per al nostre bé?

Ser felicitats pel Consell d'Europa per la lluita contra la violència de genere és per al nostre bé?

Podrias seguir tu mateix, però qui no té els ulls sota el front sinó a la bossa testicular tampoc sol tenir enteniment, com es demostra en el teu cas i el dels "amics" tamarro, Hugo o Tomàs Pascual, trio d'intelecutals només virtualment assumible.

Anònim ha dit...

El Comú informa:

Demà, a les 20h al CAEE, inauguració de l´exposició dels treballs dels alumnes de les escoles d´art del Comú. No us la perdeu!

Anònim ha dit...

Bones, jo no se qui em tindrà tanta mania per entrar a insultar-me d’aquesta manera.
Sóc un simple ciutadà amb ganes d’ajudar a tothom, dic obertament en que consisteix la nostra oferta, si ens equivoquem hi ha la opció del diàleg personal.
No sóc ric, al contrari, em trec una nomina cada mes amb la meva petita i humil empresa, a més no hi arribo, i a vegades tinc problemes, i no m’amago mai de dir la veritat.
Salutacions!!!
Tomàs.

Anònim ha dit...

El conseller general del PS Francesc Rodriguez parla a la Finestra Oberta del Periodic del "Marketing per proximitat"; com es nota que la seva esposa es la enxufada als comuns sociates, la montserrat ronchera, no només perque li prepara els escrits, al mateix que al jaume bartumeu, sino per les GILIPOLLADES que escriu!

Anònim ha dit...

Avuí l´unic que val la pena de tal "diari" es l´article del Beal "Dedicar-se a la política"

Per la resta cada dia te menys pàgines

Anònim ha dit...

Sobre el Més Andorra, no arribara ni a les Comunals..

Anònim ha dit...

El Comú informa: a partir de demà també podràs comprar les teves entrades pel concert del David Bisbal a la caseta de la Unió Pro-Turisme d´Escaldes-Engordany

Anònim ha dit...

ai ai Tomàs; el teu comentari molt sincer pero costara trobar gent que estigui a la teva alçada!

Anònim ha dit...

Si doneu cova als cobardiques i fracassats que insulten des de l´anonimat el tarannà del bloc es perdrà

Anònim ha dit...

Lo de les línies de bus parroquial gratuïtes fins al març de 2008 es ja una pura campanya electoral del PS d´Andorra la Vella, sort que se'ls hi veu massa el plumero i tothom se´n adona!!, pensar que obtindran vots per això es que estan més desesperats del que aparenten, realment no ho tenen gens clar

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
Es curiós,

Quan el nivell d'entrades al bloc baixa considerablement,
també baixa al bloc del Pca's Unp's.
Perquè serà ?.

Anònim ha dit...

DISPOSAR DE LA COL.LABORACIÓ DELS EMPRESARIS ÉS UN GRAN AVANTATGE

(No es que sigui només un avantatge, es que son la clau de l éstabilitat economica)

Anònim ha dit...

DIA DE PORTUGAL, CAMOES I LES COMUNITATS PORTUGUESES

De Bessa espera que el Bilateral s'acabi signant després de l'estiu
• Durant el discurs el representant destaca els lligams entre els dos països

• També remarca el paper que juga l'Ambaixada portuguesa

(Amb aquest pas acabarem oferint el permis de treball o un passaport andorrà, a decisió del immigrant portugués)

Anònim ha dit...

Coses que passen
Menors que treballen, un fet estès

(Aqui tenim gent que ha de fer 3 feines per arribar a fi de mes, es una altra mena d´explotació infrahumana)

Anònim ha dit...

La Cambra reflexionarà sobre les perspectives econòmiques

(A la Cambra de Comerç més li valdria "refelxionar" sobre la seva connuitat, no tenen ni idea de RES d´empreses!!!)

Anònim ha dit...

PROPOSICIÓ DE LLEI SOCIALDEMÒCRATA

El PS vol regular l'àmbit de les fundacions

(Primer reguleu la empresa de marketing de la montserrat ronchera que emet factures a dit als comuns socialistes, i reguleu la empresa d´advocats picapleitos del jaume bartumeu que fa el mateix)

Anònim ha dit...

Abans d´obrir el Diari d´Andorra, fem apostes:

La Tribuna de qui sera avui?; del Antoni Morell, el Oscar Ribas o el Ferran Goya? tachan tachin...

Anònim ha dit...

POLÍTICA

Dolsa es mostra decebut pel poc interès del grup liberal en el pla per reflotar Arcalís

(Enric Dolsa, va deixa de fer teatre, plega ja i munta el Partit que tots els Ordinencs sabem que estas preparant)

Anònim ha dit...

ANDORRA LA VELLA

El comú estudia tancar Meritxell al trànsit els matins dels dissabtes i diumenges

(Això ja ho tenen decidit des de abans del primer tall de l´avinguda Meritxell sense comptar amb Escaldes); Toni Marti, que et tornen a adelantar!!!

Anònim ha dit...

TRIBUNA

La viabilitat de l’Estat (i III)
Òscar Ribas Reig, excap de Govern

BINGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

(((diari_a_la_baixa dijo...
Abans d´obrir el Diari d´Andorra, fem apostes:

La Tribuna de qui sera avui?; del Antoni Morell, el Oscar Ribas o el Ferran Goya? tachan tachin...)))

S´accepten apostes per demà, i demà passat, i l´altyre i l´altre...

Anònim ha dit...

Des del Comú d'Andorra la Vella ja poden predicar i fer el que vulguin aquets sociates referent a l'Avinguda Meritxell.
Qui riu primer , riu l'ultim. El Toni Marti els hi explicara un cuento quant Carlemany estigui enllestida.

Anònim ha dit...

10:33 AM , el primer "cuento" li va explicar el Francesc Mora d´Andorra la Vella, al Martí d´Escaldes, que la van tallar primer i sense consultar, i els d´Escaldes us veu tenir d´abaixar els pantalons i colaborar

Anònim ha dit...

eps!, aviam si publiqueu l´Acta de dimarts..

Anònim ha dit...

ei Tomàs!, ahir va haver-hi Comitè Parròquial del PLA d´Escaldes, amb entre altres, el Àlex Armengol, Kim Tomàs, Josep Pubill, Maria Pubill, Meritxell Mateu i Jordi Rubia (no havia dimitit???; quina paraula aquestos Liberals, jaja..)
Et van fotre a parir!, però només s´atreveixen a fer-ho a blocs com anonims o a les reunions clandestines com la mencionada..

Anònim ha dit...

Ostres, un comunicat del PLA felicitant i agrain la tasca dels esportistes andorrans a Mònaco!!!

Això ho diu un Partit que retalla les subvencions esportives per tot arreu.

Aquestos Liberals ja no saben que fer per fer la pilota a tothom i de cada 100 cops d´espatlla creuen que arraparan algun vot!!, lo que més m´ha fet riure es lo de "Ens heu fet sentir molt orgullosos"

Anònim ha dit...

anda que el PS, entrar una llei prehistorica del Marc Forné , demostra que ja no els hi queda energia per treballar, serà per això que el bartumeu no volia allargar el proper periode de sessions?, quines poques ganes de treballar i copiar lo dels demés

Anònim ha dit...

Vinga no us queixeu, que ara el PS d´Andorra la Vella us dona el bus gratuit, al menys fins que... acabi la campanya electoral.., per això amplien 3 mesos posteriors per si ha de pagar la factura el PLA poder criticar (fins el març 2008)

Anònim ha dit...

El Comú informa:

Apunta´t al concurs d´arrossos d´aquest diumenge amb motiu de la Festa de la Parròquia al Parc de la Mola. Truca al 890875 i inscriu-te!!

Anònim ha dit...

vent del pla de les 2:19 PM , t´oblides del ex-conseller comunal del PLA Enric Garcia, també va anar a la reunió dels aprenents de polítics del Pla d´Escaldes.. , per cert, aquesta Meritxell Mateu poca feina te a casa seva, no se´n perd ni un

Anònim ha dit...

UNPAPA, UNPAPA, UNPAPA, UNPA

Anònim ha dit...

Vent del Pla, la reunio d'ahir tenia de clandestina el que tu tens d'intel.ligent. Tenim coses mes interessants que parlar del Tomas

Anònim ha dit...

Qui fara algo per la contaminacio acustica?
L'anunci de la tv era molt bonic, se sentia el xiuxiu del del vent entre les montanyes andorranes.
La realitat es, escapaments de motos, martells d´obres, etc.
UNP fara algo?????

Anònim ha dit...

Comtaminacio luminica?
Que penseu fer? O aixo tampoc os importa?

Anònim ha dit...

tu mires sota el llit cuan vas a dormir?

Anònim ha dit...

Gorge Bush, o Aznar?

Anònim ha dit...

6:07 PM = Tomàs Pascual

Anònim ha dit...

5:48 PM JAJAJAJA, ja ho veiem, per això no pareu d´entrar aqui!

Anònim ha dit...

Hola "VERD", vosaltres ja ho contempleu al vostre programa electoral-fumeta no??

Dons ens haurem d´esperar a veure si la UNP proposa algo, més interessant i de peus a terra que vosaltres segurissim

Anònim ha dit...

L’ Associació Comptables del Principat, en col·laboració amb l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció), organitza una conferència: “NIC/NIIF i el Nou Pla General Comptable Espanyol”, el proper dia 18 de juny, a la sala d’actes del centre cultural La Llacuna, d’ Andorra la Vella, a les 19 hores.

«El més antic ‹Més antic   201 – 400 de 405   Més nou› El més recent»